- 11 Mart 2014
- 146
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi emmagoldman
Arkadaslarim acik acik yazmak zorunda kaldim cunku cok sikinti yaptim.bugun buyuk tuvaletimi yaparken kan geldi sonra her tuvalete girdigimde cisimi yapsam bile bu kan tuvalet kagidina degdi.asiri korkuyorum doktora gidicem ama iste o kismi temizlemem lazim genelde kisaltip birakiyorum orayi agdayla alamiyorum kendim cunkudoktorada boyle gidilmezki ama agdada iyice zarar verirse diye odum kopuyor.boyle bisey yasayan var mi aranizda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslarim acik acik yazmak zorunda kaldim cunku cok sikinti yaptim.bugun buyuk tuvaletimi yaparken kan geldi sonra her tuvalete girdigimde cisimi yapsam bile bu kan tuvalet kagidina degdi.asiri korkuyorum doktora gidicem ama iste o kismi temizlemem lazim genelde kisaltip birakiyorum orayi agdayla alamiyorum kendim cunkudoktorada boyle gidilmezki ama agdada iyice zarar verirse diye odum kopuyor.boyle bisey yasayan var mi aranizda
Canim ağrı sizi yoksa kanama açık renkli parlak taze kanamaysa büyük ihtimal hemoroidal hastalıktır o. Tabii ki bir muayene olmani oneririm cunku bagirsakla ilgili tüm habis hastaliklar da kendini kanamayla gösterebilir. .gecmis olsun
Çok geçmiş olsun , kabızlık sorununuz var mı ? Fazla ıkınmadan yırtılma oluyor. Belki basur vardır.Bu da kanama yapabiliyor. Ama bu bağırsak işlerini ihmal etmeyin.
son zamanlarda kabızlık, tuvaletınızı yaparken aşırı ıkınma tarzı seyler yasadınızmı? eger yasadıysanız hemoroid baslangıcı olabılır dıkkat edın. eger kan acık renk kırmızı,taze kansa özellıkle. yada makatta kucuk bı yırtılma meydana gelmişte olabılır. doktor en dogrusunu soyleyecektır. agdanın zararı olcanı sanmıyorum guvenılır yerde yapılırsa.
Çatlaktanda (fissür) olabiliyor.
Ama yinede doktora gitmelisin
agdanin olumsuz bi etkisi olmaz.ihmal etmeyin doktora gidin.hemeroid yuzundendir diye dusuyorum.
canım geçmiş olsun öncelikle..yalnız orayı temizleme konusunda sıkıntı yaşıyosan doktora gittiğinde müsait olmadığını söyle..ille de aç bakayım demez bence..ama yine de garantiye almak istiyosan bu seferlik biraz acılı olur ama cerrahi eldivenle temizlemeyi deneyebilirsin..çünkü ağda kanamayı arttırabilir..
Kizlar once Allah razi olsun cok uzgunum tum gundur..simdi tekrar gittim gelmedi.genelde onceden yasardim kabizlik su cok icemem pek.bu aralar duzenli yapiyorum ama hep boyle tamamini yapamadan cikiyorum gibi.agda yapayim anneme acarim en kotu ama iste tahris eder kotulesir diye korkuyorum.acik renk kirmizi taze kandi regl oldum sandim hatta
Ağrı var miydi canim?
Bir seferlik tüy dökücü krem kullanabilirsiniz öyle gitmek istemiyorsanız.
Hic agrim yoktu canim hic hemde hatta o yuzden sok oldum.evet tuy dokucu cok mantikli Allah razi olsun
Hic agrim yoktu canim hic hemde hatta o yuzden sok oldum.evet tuy dokucu cok mantikli Allah razi olsun
En azindan catlak olmadigini soyleyebilirim o cok siddetli agri yapar çünkü, sanki cam kesiyor gibi. Buyuk ihtimalle hemoroid gibi duruyor canım, ama dedigim gibi kanama ihmale gelmez belki ileri tetkik istenebilir buna da en iyi gözle muayene eden doktor karar verebilir
​Tüy dökücü genital bölge için uygun değil,zaten kutularında yazıyor,bacak,koltuk altı ve bikini bölgesi diye.
Doktora gitmeden 1 gün önce tüy dökücü krem veya jiletle temizlenebilirsin.
Bir el aynasını yere koyup üzerine çömelirsen rahatça temizlenirsin.
hemoroid sorunu vardır büyük ihtimal.:26:
Tüy dökücüde tahriş yapabilir alırken üzerini okursun zaten genital bölgede uygun değil diye yazıyor.Hemoroid iyi mi kotu mu tehlikelimi google bakmaya bile korkuyorum suan:/ sagolun kizlar zararlida olsa tuy dokucu yapicam jilet de kesebilir cunku panik biriyim.Allah razi olsun tekrar insallah caresi cozumu vardir.
Tüy dökücüde tahriş yapabilir alırken üzerini okursun zaten genital bölgede uygun değil diye yazıyor.