-
- Konu Sahibi emmagoldman
O bolge icin ozel kremler var cunku.​Tüy dökücü genital bölge için uygun değil,zaten kutularında yazıyor,bacak,koltuk altı ve bikini bölgesi diye.
Çocukluk yaşlarda başladı benim o tarz kanamalarim hatta reglden önce o yüzden sanırım seni aydinlatabilirim.Öncelikle korkma ,ağrı yoksa bu iyiye işaret ama kesinlikle doktora gidilmeli.Ben 15 yaşında ameliyat oldum o bölgedeki çatlaklar yüzünden aşırı kanamadan kansız kalirdim o derece kötüydü.Bağırsak tembelligi denen bi rahatsızlığım var benim ama seninkisi susuzluk ve uzun süreli kabızlık gibi duruyor.Usutmemeye calis.Eğer ağrın olursa da içi sicaga yakın şu ile dolu bi kaba otur rahatlatır.En yakın zamanda da genel cerrahi kliniğine randevu al.Sana vereceği kremlerin adlarını da yazabilirim ama doktor yazsın onu da :):)
O kadar rahatladimki cok sagolun cok Allahim razi olsun su kolonoskopi mi ne onu yaparlarmi en korktugum sey o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde böyle bi sorunum vardı birkaç kere kan gelmişti baştan pek ağrrı sızı olmadı ama sonralarda o kadar çok ağrı yaptıki ağrıdan ağladım tansiyonum falan düştü yürümekte güçlük çektim doktora gitti muane oldum çatlak var dedi bi ilaç yazdı sıcak suya döküyosun yarım saat oturuyosn bana o çok iyi geliyo ama benimki sonralarda o kadar ciddi ağrılar yaptıki kan azaldı herzaman kan gelmiyo çok nadir ama kronik anal fissür oldu artık ayda 1 kere falan oluyo ve ağrısından sızısından çok acı çekiyorum tuvalete gitmekten korkar oldum insanın piskolojisi etkiliyo bence sende simdiden git bi doktora çatlaktır oda muhtemelen ilaç falan verir yoksa sonralarda çok sıkıntı çekersin
Arkadaslarim acik acik yazmak zorunda kaldim cunku cok sikinti yaptim.bugun buyuk tuvaletimi yaparken kan geldi sonra her tuvalete girdigimde cisimi yapsam bile bu kan tuvalet kagidina degdi.asiri korkuyorum doktora gidicem ama iste o kismi temizlemem lazim genelde kisaltip birakiyorum orayi agdayla alamiyorum kendim cunkudoktorada boyle gidilmezki ama agdada iyice zarar verirse diye odum kopuyor.boyle bisey yasayan var mi aranizda
Arkadaslarim acik acik yazmak zorunda kaldim cunku cok sikinti yaptim.bugun buyuk tuvaletimi yaparken kan geldi sonra her tuvalete girdigimde cisimi yapsam bile bu kan tuvalet kagidina degdi.asiri korkuyorum doktora gidicem ama iste o kismi temizlemem lazim genelde kisaltip birakiyorum orayi agdayla alamiyorum kendim cunkudoktorada boyle gidilmezki ama agdada iyice zarar verirse diye odum kopuyor.boyle bisey yasayan var mi aranizda