Buyuk tuvaletimi yaparken kan gelmesi

Çocukluk yaşlarda başladı benim o tarz kanamalarim hatta reglden önce o yüzden sanırım seni aydinlatabilirim.Öncelikle korkma ,ağrı yoksa bu iyiye işaret ama kesinlikle doktora gidilmeli.Ben 15 yaşında ameliyat oldum o bölgedeki çatlaklar yüzünden aşırı kanamadan kansız kalirdim o derece kötüydü.Bağırsak tembelligi denen bi rahatsızlığım var benim ama seninkisi susuzluk ve uzun süreli kabızlık gibi duruyor.Usutmemeye calis.Eğer ağrın olursa da içi sicaga yakın şu ile dolu bi kaba otur rahatlatır.En yakın zamanda da genel cerrahi kliniğine randevu al.Sana vereceği kremlerin adlarını da yazabilirim ama doktor yazsın onu da :):)

O kadar rahatladimki cok sagolun cok Allahim razi olsun su kolonoskopi mi ne onu yaparlarmi en korktugum sey o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar rahatladimki cok sagolun cok Allahim razi olsun su kolonoskopi mi ne onu yaparlarmi en korktugum sey o

Yok canım şu an için kolonoskopilik bir durum yok ben hiç yaptırmadım.Kaldı ki korkmayın siz müsait bir zamanda doktora görünün geçmiş olsun :)

Aynısı arkadaşımda oldu büyük tuvaletiyle birlikte makattan kıpkırmızı kan geliyor diye ve büyük tuvaletini yapmakta zorlanıyordu doktora gitti bağırsakta çatlak olduğunu söylemiş doktor ilaç kullandı makata sürülen krem iyileşti

Son düzenleme:
Yazan oldu mu bilmiyorum ama ilk işin sıcak suyun içine oturmak olsun. Doktor önerisidir.
Ablam ilaçla, arkadaşı ameliyatla kurtuldu.
Doktor elle kontrol etmişti dış bölgeyle, iç kısmı (içte de meme oluşmuş mu diye)
Ablamın sadece büyük tuvaletinde kanardı çatlaklar vardı kabızlıktan dolayı, arkadaşının artık meme ucu gibi şeyler oluşmuştu ona ilaçla geçiremeyiz mecbur ameliyat demişti doktor.

Daha yeniyse yırtıktır o bol bol su iç ve kabız olmamaya çalış. Sıcak suya oturman rahatlatacaktır seni çok geçmiş olsun.

geçenlerde bende de olduydu. büyük çişimi yaparken makat zedelenmişti ondan olmuştu galiba. sonra düzeldi. açık açık yazdım ama bunu okurken yemek yiyen yoktur inş.:KK53:

Çatlaktir susuzluktan oluyor bende de var ama hiç tedavi olmadım

Tüy dökücü krem seçebileceğin en uygunsuz yöntem hasarlı genital bölgeye uygulamak için. Düşün ki içinde tüylerin yapısını bozup kopmalarını sağlayan asitli bir kimyasal var. Perma ilacından daha asitli yani. Yanlışlıkla açık yara kısmına değerse çok canın yanar ve değmese bile genital bölgenin florasını bozar.

Kabizligin varsa catlak olusmustur bu agri ve kanama yapar.eger agrisiz ise hemoroid olabilir.ilik suya otur.bepantene sur.gecmis olsun.

çatlak olabilir
benimde zamanında böyle bi sorunum oldu
hatta net hatırladığım yürürken bildiğin adet olur gibi makattan kan geldi
doktora gittim çatlak var dedi
et-ekmek falan yasakladı ilaç ve krem verdi sonra düzeldi
bence oyalanmadan doktora git

Benimde böyle bi sorunum vardı birkaç kere kan gelmişti baştan pek ağrrı sızı olmadı ama sonralarda o kadar çok ağrı yaptıki ağrıdan ağladım tansiyonum falan düştü yürümekte güçlük çektim doktora gitti muane oldum çatlak var dedi bi ilaç yazdı sıcak suya döküyosun yarım saat oturuyosn bana o çok iyi geliyo ama benimki sonralarda o kadar ciddi ağrılar yaptıki kan azaldı herzaman kan gelmiyo çok nadir ama kronik anal fissür oldu artık ayda 1 kere falan oluyo ve ağrısından sızısından çok acı çekiyorum tuvalete gitmekten korkar oldum insanın piskolojisi etkiliyo bence sende simdiden git bi doktora çatlaktır oda muhtemelen ilaç falan verir yoksa sonralarda çok sıkıntı çekersin

Benimde böyle bi sorunum vardı birkaç kere kan gelmişti baştan pek ağrrı sızı olmadı ama sonralarda o kadar çok ağrı yaptıki ağrıdan ağladım tansiyonum falan düştü yürümekte güçlük çektim doktora gitti muane oldum çatlak var dedi bi ilaç yazdı sıcak suya döküyosun yarım saat oturuyosn bana o çok iyi geliyo ama benimki sonralarda o kadar ciddi ağrılar yaptıki kan azaldı herzaman kan gelmiyo çok nadir ama kronik anal fissür oldu artık ayda 1 kere falan oluyo ve ağrısından sızısından çok acı çekiyorum tuvalete gitmekten korkar oldum insanın piskolojisi etkiliyo bence sende simdiden git bi doktora çatlaktır oda muhtemelen ilaç falan verir yoksa sonralarda çok sıkıntı çekersin

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692385&highlight=Anal+fiss%FCr+botox okumanı tavsiye ederim... Bende aynı sıkıntıları yaşadım ama artık çok iyiyim Allah yardımcın olsun...

Bir an önce iyi bir hastanede iyi bir hekime görünün. Mümkünse bağırsaktan parça alma işlemi var onu yaptırın. Yakın bir tanıdıkta da dışkıda kan ve ağrı sorunu vardı. Çatlak var diye ilaç verdiler. Sorun azalır gibi görünse de geçmedi başka bir doktorda bağırsaktan parça alma işlemi gerçekleştirdik.(Fazla ağrılı bir işlem değil) Bağırsakta kist tespit edildi. Erken teşhiste ilaçla düzeltiliyor.

Arkadaslarim acik acik yazmak zorunda kaldim cunku cok sikinti yaptim.bugun buyuk tuvaletimi yaparken kan geldi sonra her tuvalete girdigimde cisimi yapsam bile bu kan tuvalet kagidina degdi.asiri korkuyorum doktora gidicem ama iste o kismi temizlemem lazim genelde kisaltip birakiyorum orayi agdayla alamiyorum kendim cunku:KK43: doktorada boyle gidilmezki ama agdada iyice zarar verirse diye odum kopuyor.boyle bisey yasayan var mi aranizda :KK43: :KK43:

ya hemoroid yada anal fissür olmuşsundr doktora mutlaka git.fitil anestol ve oturma banyosu yap.çiğ domates ve acıyı hayatından çıkart dicek tecrübeyle sabittir malesef :KK43:

Acı yeme ve kabız olmamaya çalış zorlamışsındır

eğer dış kısımda acı varsa fistül olabilir. böyle net ten doktorluk doğru değil ama çatlak diye tabir ediilen bir durum var fistül ya da çatlak yaz bağırsakta google sana söyler belirtileri. yapacaklarını .

korkma canım kabızlıktan dolayı catlak olusmustur. ben 15 tatilde ufak bir operasyon gecirdim bundan dolayı. yarım saatlik. lazerle o çatlak bölgeyi yaktılar. birdaha hiç kanamam olmadı Allah a sükür.troid hastası oldugum için ben de de kabızlık problemi vardı.malum metabolizma yavaş çalısıyor

Merhaba öncelikle gecmis olsun ,

Hämoroid olabilir veya polyp olabilir

Jinekolog yada üroloji ye gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum sevdiginiz bir kadin dogum uzmani varsa ona gide bilirsiniz daha rahat olmaniz acisiyla

Arkadaslarim acik acik yazmak zorunda kaldim cunku cok sikinti yaptim.bugun buyuk tuvaletimi yaparken kan geldi sonra her tuvalete girdigimde cisimi yapsam bile bu kan tuvalet kagidina degdi.asiri korkuyorum doktora gidicem ama iste o kismi temizlemem lazim genelde kisaltip birakiyorum orayi agdayla alamiyorum kendim cunku:KK43: doktorada boyle gidilmezki ama agdada iyice zarar verirse diye odum kopuyor.boyle bisey yasayan var mi aranizda :KK43: :KK43:

Kuru Bamya 1 avuç
Isırgan 1 Avuç
Kimyon 1 yemek kaşığı
Rezene 1 yemek kaşığı
Çemen otu 1 yemek kaşığı
Buğday Kepeği 1 yemek kaşığı
1 - 1.5 lt su koyup 30 dk kaynatın. Kaynadıktan sonra 1 yemek kaşığı taze öğütülmüş keten tohumu ve 2 yemek kaşığı Sızma Zeytin yağı ekleyip sıcak sıcak için... Bunu her gün yapıp içebilirsiniz. Hamileler ve emziren anneler de içebilir.

X