büyük söz yapmıyorlarr..:(

merve006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
290
0
46
36
Ankara
kızlar merhaba benin 5.7.2009da aile arası sözüm oldu ve 1.5 sene oldu halam amcam teyzem bile gelmedi.büyük söz istiyorum yapmıyorlar ne olur yardım edin ne yapmalıyım olaya nasıl yaklaşmalıyım
:2:

1,5 sene olmuş sözün olmuş senin düğünü yapmıyorlar diyeceğin yerde büyük söz diyorsun.. yani bu saatten sonra sözmü yapacaksınız bu yawaşlıkla düşünüsen 10 seneye düğün yaparsınız herhalde.. Bence takılma söze düğüne bak sen..

Figen arkadaşıma katılıyorum zaten bu kadar zamandan sonra söz olması anlamsız olur.eğer durumlar müsaitse bence artık düğün için koşturmaya başlamalısın.

1,5 sene olmuş sözün olmuş senin düğünü yapmıyorlar diyeceğin yerde büyük söz diyorsun.. yani bu saatten sonra sözmü yapacaksınız bu yawaşlıkla düşünüsen 10 seneye düğün yaparsınız herhalde.. Bence takılma söze düğüne bak sen..

yani.sen bence düğün iste canım :1:

canım söz olmuş bitmiş zaten tekrar mı söz istiyosun bence düğün iste hadi onu da geçtim nişan iste

figene tamamen katılıyorum . neden büyük söz istiyorsun ki hem zaten söz aile içinde olur önce nişanı yapın ve düğün hazırlıklarına başlayın

bencede iki kere söz hiç olmayacak bişi

düğün isteyin

o olmuyorsa nişan yapın bari

belki büyük sözden kastı nişandır arkadaslar..
çünkü bazı yörelerde tanımlar değişebiliyor..
arkadasım da söz için hep küçük yüzük taktık derdi..
sonra büyük yüzük günümüz derdi nişana da..
yoksa iki kez söz olmasa gerek:44:

arkadaşlar haklı zaten sözünüz kesilmiş sözün büyüyü olmaz olsada nişan olur onun adı bence düğün için fikrini söyle ama onlardan yapamayacağı şeyler isteme sonra üzülen sen olursun yine fazla beklentili olmamak lazım heşey oldugu kadar.

aynen öyle sadraincim şuan askerde iş bulması gerkiyo düğün hemen biraz zor oyüzden nişan hevesiminde içimde kalmasını istemiyorum.sözlüyüm yazdım ama bi annesi babası abileri vardı hala dayı amca yoktu evde yüzük takıldı yani amannnn ne biliyim ya off offf :(

bence nişan olmalı.evde yada küçük bir cafe gibi bir yer kiralanıp sadece akrabalar ve yakın çevreyle 50-100 kişi arasında nişan olursa iyi olur.allaha şükür sözümde 30 kişi vardı heralde:))) nişanım 550 kişilik oldu kına gecesi ve düğünümde var içimde kalmadı hiçbişey.bencede mutlaka yapsınlar.maddi açıdan imkansızsa havalar biraz ısınınca eve doldurun herkesin yapın bi eğlence gibi bişey.nişanınızı kutlamak içinde gençlerle eğlenmeye gidersiniz sonra hiçbişey kalmasın güzelim içinde ağlamayan bebeğe meme vermezler hesabı.bir kere evleniyoruz yaw:DDD:8:

asker falanmı sözlün. 1.5 senedir niye bu kadar ağırdan alınıyor merak ettim. sizin aileniz bu olaya nasıl yaklaşıyor büyük söz istemek dışında .. bu kadar oyalanmalarına mesela ne diyorlar ?

Ben anlamadım bu işi. Benim bildiğim nişanı kız tarafı yapar, sizinkiler mi yapmıyorlar? Yoksa düğün olmayacak, bari erkek tarafı nişanı mı yapsın diyorsunuz.

Aslında, bana kızacak çok kişi ama, keşke bu törenlere harcanan paralar evlenecek çiftin evleri için harcansa da ilerde ödenecek taksit/borç azalsa biraz. Belki ben hiç bunlara meraklı olmadığım için böyle düşünüyorum. Ben evlenirken, ne nişan istedim, ne de düğün (kına gecesi yapmak hiç aklıma bile gelmedi). Ama o sayede, evimize imkanlarımız ölçüsünde herşeyin en iyisini alıp, sıfır borç ile evlenebildik.

% 100 katılıyorum düğün istemelisin artık zamanı gelmiş

Back