Büyük sorunum bu!

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Öncelikle konuyu okumak için giren herkese teşekür ederim.

Gelelim sorunuma..

Arkadaşlar, bu forumu takip ediyordum. Üye olmak istedim. Üye olunca haliyle siteyi ayrıntılı inceledim derdimi unutup kimilerinin derdine ilaç olmaya çalıştım.

AMA BİR DE NE GÖREYİM?

İki gün önce, kanser hastasıyım vs. vs. diye benim teselli vermeye çalıştığım arkadaş bize ŞAKA yapmış. Hadi neyse dedim olur böyleleri bir tane iki tane Kocaman forum sonuçta.

Bugünde bir sayfayı okurken iki konu ilişti gözüme.
Şimdi konu isimlerini verip o arkadaşla polemiğe girmeyi kesinlikle istemiyorum.

Her neyse konunun biri : Çok güzelim (gibi bir şeydi.)
Diğeri Çok çirkinim (gibi bir şeydi)

İkisine de baktım bende kendimi pek güzel bulmadığımdan ilgimi çekti Çok çirkinim konusu. kk bayanlarının moral vermelerini okuyup kendime geleyim demiştim. Sonra konunun sahibine baktım belki iletişim kurarız birbirimize tavsiyelerde bulunuruz vs. diye.

Daha sonra da kendini güzel bulan arkadaşa baktım. İlk başta konu sahiplerine nedense dikkat etmem ama merak ettim bu güzel olan kim, resmini göreyim diye. Aynı üye olunca ben şoka uğradım.
Hayır dalga mı geçiyosun, bizi afedersiniz ama SALAK yerine mi koyuyorsun?

ARTIK BİR SON VERELİM DİYORUM BUNA! Ne işiniz olur kendinize sorun üretip hayal şeyleri buraya yazıp bizimle eğlenerek.

KİME İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM RESMEN! Site görevlilerinin hepsinin işini çok güzel yaptığını düşünüyorum ama bir ricam var, böyle kişiler siteden ATILSIN. Atılması çözüm değil ama bir üye olur iki üye olur en sonunda bıkar.

HAYAL GÜÇLERİNİ ZORLAMALARINA GEREK YOK AMA YAAA. Bu benim en küçük problemim. yani deve kadar sorunların yanında pire ama çok doldum. Birinin problemini okuyunca bir şey yazasım gelmiyor ya fake'se diye. Bazı arkadaşlarımızda namusları üzerine yemin ediyorlar fake olmadığına. Ne gerek var yeminlere falan, yeminlere mi kaldık ohooooo..

Yazdım rahatladım. Bu kadardı okuduğunuz için teşekkür ederim.

haklısın böyleleride var ama sen boşver onları burada güzel muhabbetler güzel arkadaşlıklarda var oralarda takıl birazda eğlenirsin hem:)

haklısın böyleleride var ama sen boşver onları burada güzel muhabbetler güzel arkadaşlıklarda var oralarda takıl birazda eğlenirsin hem:)

Önümde çalışmam gereken bir sınav var hayırlısıyla bitecek az kaldı. Ondan sonra takılacağım ama çok ağrıma gidiyor bazen. Ben mi sazanım atlıyorum diye merak ediyorum. Kandırılmak hiç güzel değil. Bunu yapan insanlar da Aciz insanlar. Ben zaman ayırıp onlara yazıyorum güvenemiyorumda kimselere. Sohbet edeyim biriyle diyorum aklımdan da ya fakese ya şöyleyse ya böyleyse geçiyor. Allah böylelerini gerçek hayatta çıkarmasın karşıma!

Son düzenleme:
Bu iste beni de paranoyak yaptı. Konu fake se bile ben yorumumu yapıyorum.

Yaniiii; ben lafımı ortaya goruuum beğenen alır gider :)

O konular kapandı ve gereken cezalar verildi.
Forum üyeleriyle ilgili konu açmak yasaktır.
Bu yüzden konu yorumlara kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…