• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük sorun... Gecikme..

Nysbsvr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
37
2
1
27
En son adetimi 19 ağustosta oldum. Karnım şuan o kadar şişik ki beni aşırı derecede rahatsız ediyor. İnternetten araştırdığımda adet söktürücü olarak soğan kürü uygulamasını gördüm. Acaba işe yarar mı ? Ya da başka tecrübeleri olan paylaşabilir mi ?

Kendi kendinize birşeyler yapmak yerine doktora görünseniz?

Önce test yap, belki hamilesindir. Adet söktürücü yapma bebeğini düşüttürürsün bi de Allah korusun

En son adetimi 19 ağustosta oldum. Karnım şuan o kadar şişik ki beni aşırı derecede rahatsız ediyor. İnternetten araştırdığımda adet söktürücü olarak soğan kürü uygulamasını gördüm. Acaba işe yarar mı ? Ya da başka tecrübeleri olan paylaşabilir mi ?
Test yapmadan sakın soğan suyu içme doktora git

Kendi kendinize birşeyler yapmak yerine doktora görünseniz?
Aynı durumu yine yaşadığımda gitmiştim 1 sene oluyor. Doğum kontrol hapı içtim 1 ay boyu sonradan düzene girdi. Fakat şimdi yeniden düzensizlik başladı. Yine gitsem yine hormon verip yollayacak biliyorum. Daha 19 yaşındayım şimdiden böyle şeyler kullanmak istemiyorum :( doğal yoldan arıyım çaremi dedim

Aynı durumu yine yaşadığımda gitmiştim 1 sene oluyor. Doğum kontrol hapı içtim 1 ay boyu sonradan düzene girdi. Fakat şimdi yeniden düzensizlik başladı. Yine gitsem yine hormon verip yollayacak biliyorum. Daha 19 yaşındayım şimdiden böyle şeyler kullanmak istemiyorum :KK43: doğal yoldan arıyım çaremi dedim
Anladım. Ben nedenini bilmiyorsunuz sandım.
Bende pko vardı. Hergün bir bardak biberiye çayı içiyorum. Düzene girdim. Tavsiye ederim.

Back