- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
inş öyle olur arkadaşım saoasınhayal gücün bayağı bir genişmiş
valla ben kötü yola düşmedim
yalnız yaşadığı için kafayı yiyeni de duymadım
rahatsız özgürsün kendini dinliyosun daha nolsun
sıkıntıdan kedimi falan kesmem dimi aklımı kaçırıp. kötü yola falan düşersem diye aklıma olmadık şeyler geliyo,
aynen öyle :) gardiyandım ama artık değilim olmıcam yaniGardiyandın yanlış hatırlamıyorsam.
Alışkınsındır
farzı misal işte yaayok artık
ayy aldığım en yumuşak yorumdu teşekkür ederim tavsiyelerini not alıyorum hemenÖncelikle gideceğin şehrin üniversite gruplarına feysbuktan üye ol.
Ankara üniversitesi öğrenciler arası alım satım gibi mesela. Bu tarz gruplar var. Bu gruplarda çok uygun fiyata çok temiz eşyalar bulabilirsin. Böylece az çok bir şeyleri tamamlarsan kredi yükün az da olsa hafifler.
Evlenince bile o yalnızlık insan da bir nebze bile olsa oluyor.
Bunu kendine eziyet etmek yerine hayatının bir dönemi illa ki yaşayacağın bir aşama olarak düşün.
Kaldı ki sandığından çok da iyi bile olabilir. Kendi hayatın, kendi evin, düşünsene.
Hiç gözünü korkutma. Allah yardımcın olur inşallah. :)
sevgili çarşıda satılmıyo ki nerden bulam. ev arkadaşı desen ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen, kıza yazık olur yemin olsun..Ben kucuk sehirde ylniz yasiyorum, 27 yasindayim :)
Valla panpacan gidersin, ev arkadasi da bul derim :) Gozun korkmasin , altindan kalkarsin diye dusunuyorum. Yalniz kalmak istemiyorsan arkadas bul, sevgili bul dostum :)
Saka bir yana, gozunde buyutuugun kadar yok, dene ve gor derim :)
sevgili çarşıda satılmıyo ki nerden bulam. ev arkadaşı desen ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen, kıza yazık olur yemin olsun..
bi yere giren şemsiye açılmaz muhabbetini bilyosun ya aynen öyle
Memur şehri deniyor ya, o kısmı biraz doğru. İnsanlar yaşamak istedikleri için değil de, çalışmak zorunda oldukları için oradalar ve o yüzden sosyal hayat, insani ilişkiler ikinci plandaymış gibi hissettiriyor. Belki deniz kıyısındaki şehirler kadar sıcak değildir ama alışılamayacak bir yer de değil. Netice de farklı bir ülkeye gitmiyorsun, bizim ülkemiz, bizim toprağımız, bizim insanımız, yaşadığın yerle arasında birkaç yüz kilometre var sadece. :) Ayrıca hem iş hem özel hayatında elbette yeni insanlarla tanışacaksın ve kendine bir çevre edineceksin, o zaman şehir daha tanıdık gelmeye başlayacak sana. Ha bir gün artık burada yaşamak istemiyorum dersin, o zaman gereken adımları da atarsın da, şimdilik bunu sadece kolay bir basamak olarak gör.gerçekten mi? insanlar çok soğuk geldi bana ve herkes sürekli bi yerlere koşuyor gibi
haklısınız galiba sizce ne kada sürede alışırım?Memur şehri deniyor ya, o kısmı biraz doğru. İnsanlar yaşamak istedikleri için değil de, çalışmak zorunda oldukları için oradalar ve o yüzden sosyal hayat, insani ilişkiler ikinci plandaymış gibi hissettiriyor. Belki deniz kıyısındaki şehirler kadar sıcak değildir ama alışılamayacak bir yer de değil. Netice de farklı bir ülkeye gitmiyorsun, bizim ülkemiz, bizim toprağımız, bizim insanımız, yaşadığın yerle arasında birkaç yüz kilometre var sadece. :) Ayrıca hem iş hem özel hayatında elbette yeni insanlarla tanışacaksın ve kendine bir çevre edineceksin, o zaman şehir daha tanıdık gelmeye başlayacak sana. Ha bir gün artık burada yaşamak istemiyorum dersin, o zaman gereken adımları da atarsın da, şimdilik bunu sadece kolay bir basamak olarak gör.
Ha bu arada kedi harika bir can yoldaşıdır. :)
istanbul yine deniz kerarı iyi. ya ankara? her yer kravatlı kasvetli adam,Memur şehri deniyor ya, o kısmı biraz doğru. İnsanlar yaşamak istedikleri için değil de, çalışmak zorunda oldukları için oradalar ve o yüzden sosyal hayat, insani ilişkiler ikinci plandaymış gibi hissettiriyor. Belki deniz kıyısındaki şehirler kadar sıcak değildir ama alışılamayacak bir yer de değil. Netice de farklı bir ülkeye gitmiyorsun, bizim ülkemiz, bizim toprağımız, bizim insanımız, yaşadığın yerle arasında birkaç yüz kilometre var sadece. :) Ayrıca hem iş hem özel hayatında elbette yeni insanlarla tanışacaksın ve kendine bir çevre edineceksin, o zaman şehir daha tanıdık gelmeye başlayacak sana. Ha bir gün artık burada yaşamak istemiyorum dersin, o zaman gereken adımları da atarsın da, şimdilik bunu sadece kolay bir basamak olarak gör.
Ha bu arada kedi harika bir can yoldaşıdır. :)
Ne yalan söyleyeyim, İstanbul'a geldikten sonra uzun süre Ankara'yı özledim. Buranın kalabalığı, trafiği, gürültüsü ömür törpüsü. Güzel bir şehir ama yaşamak zor.istanbul yine deniz kerarı iyi. ya ankara? her yer kravatlı kasvetli adam,
bide daha önce kedi besledim ama ailem yardım etti. şimdi yavru kedi beslesem evde ben yokken açlıktan ölür mü
Yoo yazlarıda hiç eve gitmedim otelde staj Yaptım:) ailemin yanına gittiğimde kalmak istemiyordum evimi özlüyordum:)o yaşta insan gözü kara oluyo heyooooo yaşasın özgürlük diye hem yazları eve gitme ihtimali rahatlatmıştır sizi ama ben artık komple çıktım sayılır
istanbul yine deniz kerarı iyi. ya ankara? her yer kravatlı kasvetli adam,
deniz merakım çok yok şükür memleketimde deniz yok çünkü olmasada olura da aileyi özlemek ev işleri geçim yalnızlık. kariyer sorumluluğunun altından kalkamamak korkutuyoro kadar kesin bakmayın şimdiden, asık suratlarıyla muhabbetleri arasında ilişki yok :) yine iyisi iyi, kötüsü kötü herkesin burada da, o kadar adam varsa doğal olarak kadın da vardeniz muhabbetlerini çok sık yapmayın ama ilk zamanlar, dışarıdan gelen neden yok dedikçe yakınlaşmıyoruz denize.
maş. sana.. darısı başımaYoo yazlarıda hiç eve gitmedim otelde staj Yaptım:) ailemin yanına gittiğimde kalmak istemiyordum evimi özlüyordum:)
Ne yalan söyleyeyim, İstanbul'a geldikten sonra uzun süre Ankara'yı özledim. Buranın kalabalığı, trafiği, gürültüsü ömür törpüsü. Güzel bir şehir ama yaşamak zor.
Kedi konusuna gelince mamasını suyunu bırakmadan gidecek değilsin ya, niye ölsün. :) Ama şu var, kediler büyüdükçe daha bağımsız oluyor, evde yalnız vakit geçirmeleri sorun olmuyor ama küçükken yalnız kalmaya korkabilir. Ben de yavruyken almıştım kızımı, o sırada çalışmıyordum, ilk üç ay bacağıma yapışık, sürekli viyaklayarak yaşadı. :) Azıcık dışarı çıksam, apartmanın alt katından duyardım sesini. Sonra alıştı ama.
dert etmeyin o kadar gerçekten, ilk bir iki aydan sonra başka bir yerdense ankara'da düzene alışmak daha kolay. memur şehri, iş derdinizi de daha fazla insanın da anlayabileceği demek bir yandan :) yalnız da siz istemedikçe kalmazsınız her korkunuzun çözümü var yani ama paranoya yapmayın, yok öyle kötü yola düşmek falandeniz merakım çok yok şükür memleketimde deniz yok çünkü olmasada olura da aileyi özlemek ev işleri geçim yalnızlık. kariyer sorumluluğunun altından kalkamamak korkutuyor
inş teşekkür ederimdert etmeyin o kadar gerçekten, ilk bir iki aydan sonra başka bir yerdense ankara'da düzene alışmak daha kolay. memur şehri, iş derdinizi de daha fazla insanın da anlayabileceği demek bir yandan :) yalnız da siz istemedikçe kalmazsınız her korkunuzun çözümü var yani ama paranoya yapmayın, yok öyle kötü yola düşmek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?