- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
-
- Konu Sahibi Melisagun08
Kadın doğum mu göğüs hastalıklarını bakıyor?
Doktor mamografi için yaşın küçük dedi.şaştım.e napıcam dedim ultrason bakılması lazımmış.coksoramadım şimdi randevu almam laxımGenel cerrahi bakar.Muayene eder elle sonra ultrsaon ve memografi yazar.
29 yaş küçük değil bu arada.
Başka bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.Genel cerrahi bakar ama bazı hastanelerde meme polikliniği bile var.Doktor mamografi için yaşın küçük dedi.şaştım.e napıcam dedim ultrason bakılması lazımmış.coksoramadım şimdi randevu almam laxım
2 meme eşit değildir ki zaten.
Aşırı büyükse bilemem tabi
Genel cerrahi bakar.Muayene eder elle sonra ultrsaon ve memografi yazar.
29 yaş küçük değil bu arada.
Genel cerrahiye gidiceksiniz
Tamam cok teşekkür ederim umarım bişey çıkmaz.genel cerrahiye alıyorum ramdevuGenel cerrahiye gideceksin canim
Ben küçükken de birazcık büyüktü ama bu kadar değildi büyüyünce farkı çok bariz bir şekilde ortaya çıktı..Sonradan mi büyüdü hep mi boyleydi? Genel cerrahi ya da kadin hastaliklarina gidebilirsin. İkiside bakar
Allah Allah hangi doktor 29 yaş küçük dediyse şaşırdım.
Doktor değiştirmeniz tavsiyesiyle...
Aaaa Çok iyiymiş o zaman özele gitmem daha mantıklı sıra içinde beklememiş olurumgenel cerrahiye gideceksiniz
o sizi
meme usg ye yönlendirecek
direkt özelden de gidebilrsiniz, çoğu yerde muayene dahil 70 TL
Elle muayene de hep yapıyorum ve hiçbirşey çıkmıyordu ama son iki aydır bilye büyüklüğünde bir top var sağ mememdeSende elinlr muayene edebilirsin .ben birşey olduğunu dusunmuyorum.iki meme arasında fark olur muhtemelen seninki biraz fazla belirgin.
Umarım inşallah hastalık değildir.tıpatıp aynı büyüklükte olmaz ki zaten.aradaki fark,rahatsız edecek derecedeyse,estetik bir sorun olabilir.hastalıktan olduğunu düşünmüyorum.
40 yaş öncesi mamografi çekilmesi sağlıklı değilmiş. Ben de yeni öğrendim doktorların söylediği bu. Mamografi için yaşınız küçük.Çapa tıp fakültesi nde işim vardı orada kadın doğumcuya sordum iki doktorda aynı şeyi söyledi ben de çok şaşırdım