- 23 Haziran 2016
- 6
- 7
-
- Konu Sahibi Neon pembe
Minik kuzusumu ay siz çok yaşayın emi güldürdünüz beniBu yil 40 oluyor annesinin minik kuzusu2024-1984 diye hesaplanir.
Merhabalar, eşim 1984 kasım doğumlu. Ülkemizde biten yaş söylenir denildiği için 38 inci yaşını kutladık geçen yıl. Yurtdışında yaşarken alıştığım kadaryla 39 olmalıydı. Yıl hesabı yapınca bu yıl 40 yaşına basıyor, 39 bitmiş olacak bana göre kasım ayında. Yuvarlak yıllarda büyük partili kutlama yapmayı seviyorum ancak, bu yıl 40 yaşını kutlamak abes mi olur? Annesi 39 oluyor diyor, ama karışmıyor, ne yapsam bilemedim. Sürpriz olacağı için eşimin fikrini soramıyorum.
Bu yıl mı, gelecek yıl mı 40 yaş partisi yapılmalı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
40Merhabalar, eşim 1984 kasım doğumlu. Ülkemizde biten yaş söylenir denildiği için 38 inci yaşını kutladık geçen yıl. Yurtdışında yaşarken alıştığım kadaryla 39 olmalıydı. Yıl hesabı yapınca bu yıl 40 yaşına basıyor, 39 bitmiş olacak bana göre kasım ayında. Yuvarlak yıllarda büyük partili kutlama yapmayı seviyorum ancak, bu yıl 40 yaşını kutlamak abes mi olur? Annesi 39 oluyor diyor, ama karışmıyor, ne yapsam bilemedim. Sürpriz olacağı için eşimin fikrini soramıyorum.
Bu yıl mı, gelecek yıl mı 40 yaş partisi yapılmalı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Adam bayağı 40 yaşına giriyor, parti yapacaksanız yapın.Merhabalar, eşim 1984 kasım doğumlu. Ülkemizde biten yaş söylenir denildiği için 38 inci yaşını kutladık geçen yıl. Yurtdışında yaşarken alıştığım kadaryla 39 olmalıydı. Yıl hesabı yapınca bu yıl 40 yaşına basıyor, 39 bitmiş olacak bana göre kasım ayında. Yuvarlak yıllarda büyük partili kutlama yapmayı seviyorum ancak, bu yıl 40 yaşını kutlamak abes mi olur? Annesi 39 oluyor diyor, ama karışmıyor, ne yapsam bilemedim. Sürpriz olacağı için eşimin fikrini soramıyorum.
Hayir hayir. 1 yasindayken 0 yas partisi yapiyor. 2 yasindayken 1 yasi yapiyorGeçen sene 39 bu Kasım da 40.Anası bu sene 39 diyorsa,dogar dogmaz 1 yas partisi yapmıs demektir
40. Yıl oluyor 40 yıl 1 gün gibi düşününMerhabalar, eşim 1984 kasım doğumlu. Ülkemizde biten yaş söylenir denildiği için 38 inci yaşını kutladık geçen yıl. Yurtdışında yaşarken alıştığım kadaryla 39 olmalıydı. Yıl hesabı yapınca bu yıl 40 yaşına basıyor, 39 bitmiş olacak bana göre kasım ayında. Yuvarlak yıllarda büyük partili kutlama yapmayı seviyorum ancak, bu yıl 40 yaşını kutlamak abes mi olur? Annesi 39 oluyor diyor, ama karışmıyor, ne yapsam bilemedim. Sürpriz olacağı için eşimin fikrini soramıyorum.
Evet doğru,ben direkt büyüttüm yanlıs oldu aldklff.Benim anam böyle yapmıstıHayir hayir. 1 yasindayken 0 yas partisi yapiyor. 2 yasindayken 1 yasi yapiyor
Metabolizma yası 32 ise olma mıBosan bence o kadar yaşlı adamla ne işin var konu sahibi boşanmak için 50 yaşına mi girmesini bekliyorsun tam 40 olmuş 40!!!
Pardon bu konu o konu değildi galiba