- 18 Aralık 2009
- 5.946
- 5.905
- Konu Sahibi Neon pembe
Dallandırıp budaklamaya gerek yok kasım 2024 de 40. Yaş mumu üflenecek bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2024-1984=40 yaşında eşiniz. Bu yıl yapmalısınız 40 partisiniMerhabalar, eşim 1984 kasım doğumlu. Ülkemizde biten yaş söylenir denildiği için 38 inci yaşını kutladık geçen yıl. Yurtdışında yaşarken alıştığım kadaryla 39 olmalıydı. Yıl hesabı yapınca bu yıl 40 yaşına basıyor, 39 bitmiş olacak bana göre kasım ayında. Yuvarlak yıllarda büyük partili kutlama yapmayı seviyorum ancak, bu yıl 40 yaşını kutlamak abes mi olur? Annesi 39 oluyor diyor, ama karışmıyor, ne yapsam bilemedim. Sürpriz olacağı için eşimin fikrini soramıyorum.
Bu yıl mı, gelecek yıl mı 40 yaş partisi yapılmalı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sizce ne doğrusu ? :)Hepiniz aynı anda bu hatayı nasıl yaptınız peki meslekler ne acaba çok merak ettim
Bence siz kafanıza göre takılın artık yakalamanız mümkün değilSizce ne doğrusu ? :)
olabilir genelde insanlar şaşırır bu yaş konusundaBence siz kafanıza göre takılın artık yakalamanız mümkün değil
40 olacak 39 değil.Merhabalar, eşim 1984 kasım doğumlu. Ülkemizde biten yaş söylenir denildiği için 38 inci yaşını kutladık geçen yıl. Yurtdışında yaşarken alıştığım kadaryla 39 olmalıydı. Yıl hesabı yapınca bu yıl 40 yaşına basıyor, 39 bitmiş olacak bana göre kasım ayında. Yuvarlak yıllarda büyük partili kutlama yapmayı seviyorum ancak, bu yıl 40 yaşını kutlamak abes mi olur? Annesi 39 oluyor diyor, ama karışmıyor, ne yapsam bilemedim. Sürpriz olacağı için eşimin fikrini soramıyorum.
Bu yıl mı, gelecek yıl mı 40 yaş partisi yapılmalı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kastınız kim ?eğitimleriniz nedir çok merak ettim
Ben kv yaşını merak ettim. Acaba kendini 40 lı yaşlarda mı hissediyor?Merhabalar, eşim 1984 kasım doğumlu. Ülkemizde biten yaş söylenir denildiği için 38 inci yaşını kutladık geçen yıl. Yurtdışında yaşarken alıştığım kadaryla 39 olmalıydı. Yıl hesabı yapınca bu yıl 40 yaşına basıyor, 39 bitmiş olacak bana göre kasım ayında. Yuvarlak yıllarda büyük partili kutlama yapmayı seviyorum ancak, bu yıl 40 yaşını kutlamak abes mi olur? Annesi 39 oluyor diyor, ama karışmıyor, ne yapsam bilemedim. Sürpriz olacağı için eşimin fikrini soramıyorum.
Ay benim kv de de geçen seneden bu seneye 2 yaş gençleştiGeçen sene 38. yaşını kutlayan eşe bu sene 40 olma şoku Adam 1 senede 2 yaş almayı kabul edebilecek mi bir kere, süprız yapmadan önce bunu düşünün.
konu sahibi, eşi ve konu sahibinin kayınvalidesi.Kastınız kim ?
Merhabalar, eşim 1984 kasım doğumlu. Ülkemizde biten yaş söylenir denildiği için 38 inci yaşını kutladık geçen yıl. Yurtdışında yaşarken alıştığım kadaryla 39 olmalıydı. Yıl hesabı yapınca bu yıl 40 yaşına basıyor, 39 bitmiş olacak bana göre kasım ayında. Yuvarlak yıllarda büyük partili kutlama yapmayı seviyorum ancak, bu yıl 40 yaşını kutlamak abes mi olur? Annesi 39 oluyor diyor, ama karışmıyor, ne yapsam bilemedim. Sürpriz olacağı için eşimin fikrini soramıyorum.
Bizim ülkede doğum ayına önem verilmiyor da ondan.Bizim ülkemizde ve yurtdışında matematik farklı mı anlamadım. Bir çocuk doğduktan bir yıl sonra 1 yaşında oluyorsa 40 yıl sonra 40 yaşında olmaz mı? Neden 39 olsun? Sizin kafanız karışmış biraz.
Bu yıl 40. Yaş gününü kutlayabilirsiniz.
Bizim ülkede doğum ayına önem verilmiyor da ondan.
Bende kasım 92 doğumluyum ama 2024ün mart ayında bile "sen 32 yaşındasın yaww " diyorlardı.
Biten yaş kutlanır. Siz yeni doğan bebeğe 1 yaşında mı diyorsunuz. Bebek doğuyor 1 sene geçiyor ve 1 yaşında demiyor musunuz artık. Ordan hesaplayın işte.