- 27 Temmuz 2009
- 1.308
- 28
- 163
- Konu Sahibi bikucukeylulmeselesi
-
hiç dikkat etmiyodum yaa, gerçekten yapılabilir böle şeyler artık bende kontrol edicemuyarın için teşekkürler
bence kasiyerlerin suçu yok ki, olsa olsa fiyat yazan elemanların suçudur, sonuçta o yanlış fiyattaki fark kasiyerin cebine gitmicek
bence böyle durumlarda mağza müd. e şikayeti bildirmek lazım
ben açıkcası ben kasiyerlerin sabrına hayranım, bazı müşterilere ben bile uyuz oluyorum sıra beklerken, sanki dükkan kasiyerinmiş gibi davranıyorlar
kesinlikle doğru bir de şu paraları hem yuvarlıyolar 9.99 dşye ee madem 99 1 kuruşum nerde diyorum aaaa kasada 1 kuruşumuz yok diyolar almanyada bir olaya şahit olmuştum annemle birlikte bi dükkandan bir iki bişey aldık ve paramızı ödedik üste 1 kuruşumuz kalmış almamış çıkmışız biz tabi o dükkandan başka dükkana geötik kasadaki kadın taa ordan arkamızdan koşmuş getirdi 1 kuruşu onlar fenikmi ne bişey diyolar almanca bişeyler dedi kadın tabi anlamadık biz de aman canım taa buraua ne geldiniz noolcak kalsaydı falan dedik kadın megerse demişki siz o bir kuruşu bana ben de size vermek zorundayım ki paramızın değeri kaybolmasın diye burda nooluyo aman 1 kuruş değilmi noolcak diye diye paraların bi bakmışın en küçüğü 1 lira oluyo hatırlayın liralara kuruşlara geçmeden önce 250 bin lira bile yok gibiydi...
haa bir de geçen gün başıma geldi biz aylık alışveriş yaparız genel şeylerde yine gittim 5 paket ıslak mendil aldım kadın yazmış 7 tane ...eee tabi bunu eve gelince fişten anladım gittim kadına niye böyle diye kadın demesinmi ikisini düşürmüşünüzdür diye adım gibi eminim 5 paket bana 1 ay gidiyo ne diycen taabi kadına sinir oldum ama yapcak bişey yok artık bişey alınca özellikle de aynı üründen bikaö tane varsa eğer fişe mağazadan çıkmadan bakıp kontrol ediyorum sayelerinde paranoyak olduk....
bana da denk geliyor bazen iptal ettiriyorum bazende ihtiyaca göre almak zorunda kalıyorum çok dikkatli olmak lazım bide şu .... 9.99 lara hastayım :) sonra kasaya bi gidiyoruz tahmini meblanın 2 katı çıkıyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?