• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük konuştum.

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.034
12.248
248
Bir mobbing konusu da benden.. Burada bir arkadaş konu açmıştı. Tartıştığı arkadaş, millet vekilini arttırarak özür dilemesi için baskı yapıyordu. Bende yorum yapmıştım. Dişlerini göster ezdirme kendini, bak ben ezdirmiyorum hakkımı aryorum müdür denen şahsiyetsiz hiç Bişey yapamıyor diye. YAPTI...
Şu illet yüzünden evime yakın ama aşırı zor ve rezalet bir birime sürdü beni görevlendirme adı altında. Fazla detay veremeyeceğim iş arkadaşlarım da burada üyelik almış. Kimsenin gitmek istemediği ama yeni giren personelin severek çalıştığı bir yer. Ama benim ilk iş yerim orası değil ve ilişiğimin kesildiği yerle kıyaslanınca hergün ağlayarak gidiyorum işe.
Kurumsal işyerim.müdür sürekli haksız işlem yaptığı için tartışıyorduk. Tüm dosyalar bende ama kayırdığı personele iş vermiyordu. Aydan aya kartlarını takıp maaş alıyorlar biraz da onları çalıştır bu yükü al üzerimden diye sürekli isteğimi dile getiriyordum. En son üst makama şikayet ettim. Bunu duyunca sen görürsün seninle uğraşacağım dedi. Dediğini de yaptı. Üst makama dilekçe yazdım tekrar kabul edilmeyince yüzyüze görüşmek için gittim. O müdürü biz atadık, doğrusu ile yanlışı ile arkasındayız dedi. Millet vekili numarası buldum arttırdım dönüş aynı şekilde oldu. Sen sürekli sorun çıkarıyormuşsun dediler. Sekreterlik teki hanımla konuştum. Aslında çok şikayet geliyor çok yolsuzlukları var ama arkası kuvvetli o yüzden yapabileceğin bişey yok dedi. Dava açacağız ama şu illet yüzünden kimse çalışmıyor. Bayramdan sonrayı bekliyeceğiz ama hem haksızlık hemde sevmediğim bir iş yeri yüzünden mutsuzum. Bazen çalış işte maaşın yatıyor insanlar işsiz kaldı şükret diyorum, ama iki dk sonra içim daralıyor. Sendika başkanı ile görüştüm yönetimden randevu alacağız biraz sabret tek vakaları sen değilsin başka arkadaşa da cumhur başkanına hakaret etti diye iftira attılar zor temizledik dedi.
Konuyu açma sebebim belki yol yordam bilen yaşayan vardır ve beni yönlendirir ümidi. Mobbing davası ve şahsi tazminat davası açacağız. Ama iki dünya bir araya gelse onu buraya döndürmem demiş ve hırs yaptım. Nasıl geri gidebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Davaya mahkemelere bu konuda inancım pek yok benim malesef. Sosyal medyayı kullanın elinizde kanıtlar varsa. İsimsiz bile yayınlasanız tepkiyi görünce geri adım atar diye düşünüyorum.

Allah belasını versin böyle insanların demeden de geçemeyeceğim.

Davaya mahkemelere bu konuda inancım pek yok benim malesef. Sosyal medyayı kullanın elinizde kanıtlar varsa. İsimsiz bile yayınlasanız tepkiyi görünce geri adım atar diye düşünüyorum.

Allah belasını versin böyle insanların demeden de geçemeyeceğim.
Sosyal medya benimde aklıma geldi ama nasıl yapılır bilmiyorum. Kazene yazdım. Bdv ye yazın belki Bi çözüm bulunur dedi.

Sosyal medya benimde aklıma geldi ama nasıl yapılır bilmiyorum. Kazene yazdım. Bdv ye yazın belki Bi çözüm bulunur dedi.
Genelde yeni bir hesap açılıp olayı anlatıyorsunuz eğer elinizde görsel kanıtlar varsa size olan mobbingle ilgili mesela, onları da eklersiniz. Yolsuzlukları yazmanız hukuki bir sorun oluşturur mu bilmiyorum ama üstü kapalı bahsedebilirsiniz sanki. Bu tarz konuları paylaşan hesapları da etiketleyerek güzel bir kamuoyu oluşturuluyor böylece daha çabuk sonuç alırsınız bence.

Belki yeni yerinizde daha mutlu olursunuz. Arkaya bakmayın bence .vardır bunda da bir hayır...işinizi en güzel şekilde yapıp evinize dönün

Bir mobbing konusu da benden.. Burada bir arkadaş konu açmıştı. Tartıştığı arkadaş, millet vekilini arttırarak özür dilemesi için baskı yapıyordu. Bende yorum yapmıştım. Dişlerini göster ezdirme kendini, bak ben ezdirmiyorum hakkımı aryorum müdür denen şahsiyetsiz hiç Bişey yapamıyor diye. YAPTI...
Şu illet yüzünden evime yakın ama aşırı zor ve rezalet bir birime sürdü beni görevlendirme adı altında. Fazla detay veremeyeceğim iş arkadaşlarım da burada üyelik almış. Kimsenin gitmek istemediği ama yeni giren personelin severek çalıştığı bir yer. Ama benim ilk iş yerim orası değil ve ilişiğimin kesildiği yerle kıyaslanınca hergün ağlayarak gidiyorum işe.
Kurumsal işyerim.müdür sürekli haksız işlem yaptığı için tartışıyorduk. Tüm dosyalar bende ama kayırdığı personele iş vermiyordu. Aydan aya kartlarını takıp maaş alıyorlar biraz da onları çalıştır bu yükü al üzerimden diye sürekli isteğimi dile getiriyordum. En son üst makama şikayet ettim. Bunu duyunca sen görürsün seninle uğraşacağım dedi. Dediğini de yaptı. Üst makama dilekçe yazdım tekrar kabul edilmeyince yüzyüze görüşmek için gittim. O müdürü biz atadık, doğrusu ile yanlışı ile arkasındayız dedi. Millet vekili numarası buldum arttırdım dönüş aynı şekilde oldu. Sen sürekli sorun çıkarıyormuşsun dediler. Sekreterlik teki hanımla konuştum. Aslında çok şikayet geliyor çok yolsuzlukları var ama arkası kuvvetli o yüzden yapabileceğin bişey yok dedi. Dava açacağız ama şu illet yüzünden kimse çalışmıyor. Bayramdan sonrayı bekliyeceğiz ama hem haksızlık hemde sevmediğim bir iş yeri yüzünden mutsuzum. Bazen çalış işte maaşın yatıyor insanlar işsiz kaldı şükret diyorum, ama iki dk sonra içim daralıyor. Sendika başkanı ile görüştüm yönetimden randevu alacağız biraz sabret tek vakaları sen değilsin başka arkadaşa da cumhur başkanına hakaret etti diye iftira attılar zor temizledik dedi.
Konuyu açma sebebim belki yol yordam bilen yaşayan vardır ve beni yönlendirir ümidi. Mobbing davası ve şahsi tazminat davası açacağız. Ama iki dünya bir araya gelse onu buraya döndürmem demiş ve hırs yaptım. Nasıl geri gidebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Türkiye’den neden kaçtık sorusuna cevap gibi olmuş, bir şey yapabilirsiniz ama devran dönecek de sıra gelecek..

Her şerde bir hayır vardır. Emin olun. Belki de Allah sizi eski biriminizde daha kötü birşey yaşamaktan kurtardı.

Biraz bekleyin. İdari davalar kolay sonuçlanmıyor. Belki de birimden ayrılmak sizin için daha hayırlıdır

Merhaba oncelikle sizin adiniza uzuldum.konunun sahibi bendim ne yazik ki ve bi umut buraya yazmistim derdimi.hemen hemen herkes karsi taraftan ozur dilememi olayi uzatmami onermisti.bu durum beni dahada uzmustu.uykularimi kaciracak kadar.olay karsi taraf suclu oldugu icin uzamadi(ben oyle dusunuyorum)kapandi gibi.Ama asla iki cihan bir arayada gelse hakkimi helal etmiyorum.can veremiyorum ne olur hakkini helal et deseler de etmem.o vekili televizyonda gorunce cok uzuluyorum insanlari kandirmak ne kolay hipnotize ediliyoruz resmen.gorunenle gercek olan o kadar farkli ki.simdi ilahi adaletin tecelli etmesini bekliyorum Allah'a havale ettim.aslinda ust makama ve sendikaya durumu bildirerek dogru olani yapmissiniz taki araya milletvekilini sokana kadar.keske bu yola basvurmasaydiniz.benim fikrim ben dogru bulmuyorum ne olursa olsun baskasindan medet ummayu.umarim durum hayirlisiyla sonuclanir.Allah yardimciniz olsun.

Aslında inanmıyorum ama umut işte. Kimle konuşuyorsak beddua ediyor Allaha havale ediyor. Tanıdık tanımadık herkesin ahı üzerinde ama adama bişey olmuyor şaka gibi
Kimse birlesip bu adami sikayet etmez de ondan. Mahkemeye de güvenmeyin. Adalet ? Sizce? dayiniz varsa o kadar konusursunuz.

Bunların hakkından bir tek sosyal medya geliyor. Twitterda bir iki kez tt olunca geri vitese basarlar.

Back