- 10 Ocak 2015
- 92
- 85
- 34
- Konu Sahibi Kdnlr_klbu
süpperrmişşş darısı banaa inşallahhhBir kac gune cok iyi olacaksin canim bak gor cok hizli iyilesyor ben kollarimi bile kaldirip saclarimi topluyordum 4 gun sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpperrmişşş darısı banaa inşallahhhBir kac gune cok iyi olacaksin canim bak gor cok hizli iyilesyor ben kollarimi bile kaldirip saclarimi topluyordum 4 gun sonra
Canım şimdiden çok geçmiş olsun..İnşallah çok mutlu olursun.Doktorun kim olacak..Kızlarr yaron sabah göğüs büyütme amelyatına giriyorum kas altı yüksek profil olcak ama doktorumun kac cc takacagını inanırmısnz suan bilmiyorum cünkü doktorum benim ne istediğimi anladı ve ona güveniyorum inşallah herşeyy güvenim kadar güzel olur. En cok korktugum seyy sonrasında nasıl bir agrım olacak ve ne kadar sürecek. Birde regl olma dönemim heran olabilirim aslında doktorum hastalıktan sonra dedi ama benm vaktim kısıtlı geciktirmeye calısıyorum zira amleyat esnasında yada hemen sonrasında olmam bana zorluk yaşatacak birde meme şişliği oluyor ister istemez ben dikkat edemedim kısıtlı vaktiö var diye siz dikkat ederseniz sevinirm öpüyorummmm ben süreçlerimi sizinle hep paylaşmaya calısacagım :))
Sagoll canım benim adana beyhan çakır :))Canım şimdiden çok geçmiş olsun..İnşallah çok mutlu olursun.Doktorun kim olacak..
Teşekkür ettimmmmŞimdiden çok geçmiş olsun size
hayırlı olsun canım inş cok iyi geçer ve cabuk iyileşirsin:)Kızlarr yaron sabah göğüs büyütme amelyatına giriyorum kas altı yüksek profil olcak ama doktorumun kac cc takacagını inanırmısnz suan bilmiyorum cünkü doktorum benim ne istediğimi anladı ve ona güveniyorum inşallah herşeyy güvenim kadar güzel olur. En cok korktugum seyy sonrasında nasıl bir agrım olacak ve ne kadar sürecek. Birde regl olma dönemim heran olabilirim aslında doktorum hastalıktan sonra dedi ama benm vaktim kısıtlı geciktirmeye calısıyorum zira amleyat esnasında yada hemen sonrasında olmam bana zorluk yaşatacak birde meme şişliği oluyor ister istemez ben dikkat edemedim kısıtlı vaktiö var diye siz dikkat ederseniz sevinirm öpüyorummmm ben süreçlerimi sizinle hep paylaşmaya calısacagım :))
canım sana bir sorum olacak belki bilgin yada duyumların vardr amelyat olduktan hemen sonra regl olmam kanama yada herhangi bir tehlikesi olabilir mi cunku bel agrım başladı yarın sabaha kadr olmazsam ıyı yani şansa bakk gunu bellı olmuyor benm ne yazıkkıHayırlı olsun camım :) İnşallah istediğin güzel sonuçlara ulaşırsın. Zorlanacağın süreç sadece ilk 2 - 3 gün sonrası çabuk atlatılıyor. Regl olayına gelince bende ameliyat olalı 8 gün oldu 2 gün içinde regl olacağım şişlik ve biraz daha fazla hassasiyet oluyor başka sıkıntı yok. Güzel haberlerini bekliyoruz
cok teşekkür ederimm canım benimm tek korkum amelyattan sonra hemen adet olmakk öncesind eolursa zaten iptal olurda hemen sonrasından korkuyorum onun dışında rahatım desteklernz cok ıyı geliyor :)hayırlı olsun canım inş cok iyi geçer ve cabuk iyileşirsin:)
canım sana bir sorum olacak belki bilgin yada duyumların vardr amelyat olduktan hemen sonra regl olmam kanama yada herhangi bir tehlikesi olabilir mi cunku bel agrım başladı yarın sabaha kadr olmazsam ıyı yani şansa bakk gunu bellı olmuyor benm ne yazıkkı
cok tesekkurler canım benım ınsallah olmam saaha kadr artcı agrılar baslıyor gıbı cunku hemen yattım bende hareketsızmCanım biryerde okumuştum ameliyat olmadan önce regl olduğunda ameliyat esnasında kanamayı etkiliyor diye. Ama ameliyat sonrasında bir sıkıntı olmayacağını duymuştum. Sadece kollarını rahat hareket ettiremeyeceğin için rahat edemezsin regl olduğunda.
cok teşekkür ederimm canım benimm tek korkum amelyattan sonra hemen adet olmakk öncesind eolursa zaten iptal olurda hemen sonrasından korkuyorum onun dışında rahatım desteklernz cok ıyı geliyor :)[/
inş olmassın canım ama ameliyat sonrası olsan da ağrı kesici falan kullanacağın için zaten cok ağrın olmaz inş
inş korktuğun gibi olmaz canım. desteklerimiz seninle her gün nerdeyse bi kişi ameliyat oluyo burda olan herkes de cok memnun inş sende cok memnun kalacaksın canım :)cok teşekkür ederimm canım benimm tek korkum amelyattan sonra hemen adet olmakk öncesind eolursa zaten iptal olurda hemen sonrasından korkuyorum onun dışında rahatım desteklernz cok ıyı geliyor :)
desteğiniz benim için okadar degerlikii anlatamamm buradada dostlarım var benımmm :) opuyorummm EN BUYUK KKinş korktuğun gibi olmaz canım. desteklerimiz seninle her gün nerdeyse bi kişi ameliyat oluyo burda olan herkes de cok memnun inş sende cok memnun kalacaksın canım :)
Hayırlı uğurlu olur inşallah..Lütfen benide izle...Yakında bende ikinci meme ameliyatımı olacağım..Sagoll canım benim adana beyhan çakır :))
hayırdır canım bır problem mı oldu gecmıs olsun neden olacaksınHayırlı uğurlu olur inşallah..Lütfen benide izle...Yakında bende ikinci meme ameliyatımı olacağım..
canımmm amınnn guzel dıleklerın ıcın tum tum amelyat gecıren arkadaslarımın ıcıne sıner insallahhh :):)Kdnlr_klbu inşallah çok rahat ve çok içine sinen bir ameliyat geçirirsin
Canım ancak yeni gördüm sorunu..Evet başarısız bir ameliyat geçirdim.Konu açmıştım bakabilirsin.Gittiğim tüm doktorlar yeniden olacağımı ve sıkıntılı olacağını söyledi.Allah yardımcım olsun..Allah seninde yardımcın olsunhayırdır canım bır problem mı oldu gecmıs olsun neden olacaksın
Tamam canım konuna bakacagım daha ıyı anlarım senıCanım ancak yeni gördüm sorunu..Evet başarısız bir ameliyat geçirdim.Konu açmıştım bakabilirsin.Gittiğim tüm doktorlar yeniden olacağımı ve sıkıntılı olacağını söyledi.Allah yardımcım olsun..Allah seninde yardımcın olsun