- 29 Haziran 2010
- 668
- 69
- 123
kızlar beklediğim güne okadar az kaldı ki hem mutluyum hem de endişeli. nasıl olucak nolucak hiç bilmiyorum korkudan doktoruma soru bile soramıyorum cok heyecanlıyım. tek istediğim doğallık hiç olmayan memelerimin normal bi boyutta olması doktoruma tek söylediğim şey nolur çok büyük olmasın. Buarada devlet hastanesinde olucam protezin markasını fln sormadım ölçüye de ameliyat sırasında karar vericekmiş bana bırak diyor doktorum. hiç doktor araştırmadan ilk gittiğim doktora ameliyat olmaya karar verdim burda bikaç olumsuz şey okuyunca korkuyorum ama o korkuların isteğimin önüne geçmesine izin vermicem
.
24 nisan yatışım olucak 25 nisan ameliyat günüm. ancak daha önce bırakın ameliyat olmasını hastanede yatışı bile olmayan biriyim. napmam gerektiğini hiç bilmiyorum. mesela hastane yatışı için yanımda neler götürmeliyim. nasıl kıyafet tercih etmeliyim? önerdiğiniz önermediğiniz şeyleri merak ediyorum. ameliyatımdan 1 hafta sonra uçak yolculuğu yapıp çalıştığım yere dönücem sizce 1 hafta ayaklanmam için yeterli bir süre mi? Allahım sorunsuz sıkıntısız bir ameliyat süreci olsun inşallah

24 nisan yatışım olucak 25 nisan ameliyat günüm. ancak daha önce bırakın ameliyat olmasını hastanede yatışı bile olmayan biriyim. napmam gerektiğini hiç bilmiyorum. mesela hastane yatışı için yanımda neler götürmeliyim. nasıl kıyafet tercih etmeliyim? önerdiğiniz önermediğiniz şeyleri merak ediyorum. ameliyatımdan 1 hafta sonra uçak yolculuğu yapıp çalıştığım yere dönücem sizce 1 hafta ayaklanmam için yeterli bir süre mi? Allahım sorunsuz sıkıntısız bir ameliyat süreci olsun inşallah