Ya benim cildimde siyah nokta sivilce hiç bir şey olmaz sadece burnumun üstündeki gözenekler aşırı belli oluyor ne yapmalıyım
Şu olay in falan sıkılaştırıcı tonikleri işe yarıyo mu ki
çilek yağı bırebır denılıyor kızlAr.. ben dırek surmek yerınee seyreltıp buz kalıbı yaptım gece uygulayacm umarım bısure sonra gelısme olur.. gercı bende az var ama hıc olmasın ıstıyorummm
aynen canm.. ben dondurup dun surdum baya gerıldı yuzum en guzel yanıdaa cıleklı dondurma gıbı kokuyorsun hehe =))
aaslında bakarsan bende maden suyuna yapacam bıdakıne...
valla sısenın dıbını kestım böyle yemek kasıgı kadr yağ yarımdan bıraz fazlada cay bardagı su koydum rengı acık pembe oldu..
hehehe hele benım dolaptakı yagları gorsen.. dedım bunları tek tek kullanamam bırlestırıp oyle kullanıyorum ıns ıse yarar...
cılek yagı elrjen bı yag seyreltıp kullanın ,memnun kalanlar msj atsın lutfen yaramassa bıde bosuna alıp kullanmayalım
yarı yarıya gozeneklerı kucultsun razıyım vallaha
edecek gıbı bı hıs var canm yaa benm 2 gunde bıle az da olsaa kuculmus gıbıme geldı
ayrıcaa sımdıde elma sırkesı olayına basladım dun gece ve bu sabah superdı yuzum canlı ve pırıl pırıl kırmızıklarım hafıflemıs gıbı sankı.. bakalım bu seferkı bakımım baya faydalıya benzıyorr...
ben buldum valla =)) ay bısuru yagım oldu yaa
evet cılek harıkaa kokuyo ben yuzume surdukten sonra ellerımı yıkamıyorum mıs gıbı kokuyorum hehe