Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede aynı sorun vardı baya küçüldüler düzenli yıkama niacinamide aha/bha tonikler serumlar çok işe yarıyor ama dikkatli kullanılmalı en başta haftada bir kere sonra alışınca en fazla haftada 3 kere benim yaptığım hatayı yapmayın ben üst üste kullanıp cilt bariyerimi bozmuştum cilt bariyerimide onarmak zorunda kaldım :)))Burnum alnım ve yanaklarımda gözenekler büyüdü ve nasıl küçültürüm bilmiyorum bunu başaran var mı
marka önerir misinizBendede aynı sorun vardı baya küçüldüler düzenli yıkama niacinamide aha/bha tonikler serumlar çok işe yarıyor ama dikkatli kullanılmalı en başta haftada bir kere sonra alışınca en fazla haftada 3 kere benim yaptığım hatayı yapmayın ben üst üste kullanıp cilt bariyerimi bozmuştum cilt bariyerimide onarmak zorunda kaldım :)))
the purest markasının salisilik asit içeren sadece BHA olanı önermiyorum çok agrasif tahriş ediyor ama mavi renk olan AHA/BHA olarak birleşik olanı iyi herbaderm markasının da birçok ürününü kullanıyorum memnunum ondada gözenek karşıtı serumu var ondanda memnun kalmıştım birde the purest b kompleks serumu var o da muhteşem bütün b vtaminleri var içinde gözenekleri büyük ölçüde küçülttüyor parlatıyor besliyormarka önerir misiniz
Bendede aynı sorun vardı baya küçüldüler düzenli yıkama niacinamide aha/bha tonikler serumlar çok işe yarıyor ama dikkatli kullanılmalı en başta haftada bir kere sonra alışınca en fazla haftada 3 kere benim yaptığım hatayı yapmayın ben üst üste kullanıp cilt bariyerimi bozmuştum cilt bariyerimide onarmak zorunda kaldım :)))