büyük göz bebeği

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
arkadaşlar selam

bi arkadaşım var gözleri renkli ve baya açık renk

benle konuşurken göz bebekleri kocaman oluyor. ağzını aradım bi ilaç falan da kullanmıyormuş.

acaba yapısal bir şey olabilir mi çok dikkatimi çekiyor. diğer insanlarla konuşurken nası olduğunu göremiyorum tabi ama merak ettim acaba herkesle mi öyle.

hoşlandığı biriyle konuşurken göz bebeklerinin insanın büyüdüğünü biliyorum. benden mi hoşlanıyor acaba diye düşünmeye başladım diğer tavırlarıyla da birleştirince. sizin mesela eşinizde sevgilinizde oluyor mu bu daha önce hiç dikkat etmemiştim sevgililerimde vs

Son düzenleme:
Tepkisel olarak gozbebegi buyur kuculur herkeste ister renkli olsun, ister kahve butun insanlarda bu boyledir. Ama hoşlandi diye goz bebegi farkedilir sekilde kocaman olan hiç gormedim durduk yere, gozum yeşil goz bebegim normal, hayatinizda ilk kez mi renkli gozlu insan gordunuz ne sacma şey

hayır tabi ki ilk kez görmedim hatta renkli gözlü sevgililerim de oldu ama ya ben dikkat etmedim o zaman ya da onlarda olmuyordu bilmiyorum.

cahil de değilim tabi ki göz bebeği tepkisini biliyorum

ama dediğim durum çok bariz oluyor karanlıkta falan da değilken normal ışıkta oluyor bana bakarken.

Göz bebeği karanlık ortamda büyür aydınlık ortamda küçülğr diye hatırlıyorum. Size baktığı sırada ortam kararıyprsa ışığını kapatıyorsanız büyük ihtimal o yğzden büyüyodur

yok her tür ortamda oluyor gerçekten biliyorum bunu aynı ortamda kendi göz bebeğime de baktım onunki gibi olmuyor acaba yapısal bi durum mu dedim

Madde kullananlarda oluyor bu problem diye duymustum tabi başka nedenlerden de kaynaklanabilir bilmiyorum

ben de bu ihtimal için ağzını aradım ama öyle taraklarda bezi olan biri değil sigara bile kullanmıyor. diğer ilaçları da kendim için sordum hatta. ben kullanıcam gibisinden saçmalama vs dedi ağzını aradım. sanmam madde kullansın ilaç da kullanmıyor dediğine göre bana da garip bir tavrı gelmedi

hayır tabi ki ilk kez görmedim hatta renkli gözlü sevgililerim de oldu ama ya ben dikkat etmedim o zaman ya da onlarda olmuyordu bilmiyorum.

cahil de değilim tabi ki göz bebeği tepkisini biliyorum

ama dediğim durum çok bariz oluyor karanlıkta falan da değilken normal ışıkta oluyor bana bakarken.

Bir doktora gitsin o zaman muhtemelen gözle ilgili sorunu filan vardir.

arkadaşlar selam

bi arkadaşım var gözleri renkli ve baya açık renk

benle konuşurken göz bebekleri kocaman oluyor. ağzını aradım bi ilaç falan da kullanmıyormuş.

acaba yapısal bir şey olabilir mi çok dikkatimi çekiyor. diğer insanlarla konuşurken nası olduğunu göremiyorum tabi ama merak ettim acaba herkesle mi öyle.

herkesle konuşurken göz bebekleri büyük olan gördünüz mü özellikle renkli gözlülerde ya da sizde?

hoşlandığı biriyle konuşurken göz bebeklerinin insanın büyüdüğünü biliyorum. benden mi hoşlanıyor acaba diye düşünmeye başladım diğer tavırlarıyla da birleştirince. sizin mesela eşinizde sevgilinizde oluyor mu bu daha önce hiç dikkat etmemiştim sevgililerimde vs

Zehirli guatr yani graveste de öyle oluyor. Tiroidlerinde de sorun olabilir.

arkadaşlar hangi hastalık olabilirden öte hoşlanmayla alakalı olanını gören oldu mu yazarsanız daha iyi olur

böylece ben de emin olursam hoşlanmadığından konuyu açabilirim doktora gitmesi için zaten buradan tahmin edemeyiz hangi hastalık vs olduğunu.

zaten gözleri sürekli mi öyle onu da bilemiyorum

Siz hoşlansın mı istiyorsunuz hoşlanmasın mı?😂😂 Pupil büyüyorsa kesin hoşlanır diyebilir miyiz bilmiyorum ama birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız tarzı videolarda bu genelde geçiyor.

Siz hoşlansın mı istiyorsunuz hoşlanmasın mı?😂😂 Pupil büyüyorsa kesin hoşlanır diyebilir miyiz bilmiyorum ama birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız tarzı videolarda bu genelde geçiyor.

valla ben de bilmiyorum ne istiyorum açıkçası durumu anlamaya çalışıyorum önce ona göre düşünücem ne istediğimi. şimdilik arkadaş gibi olduğunu düşünerek hareket ediyorum ama bu göz meselesi beni düşündürüyor.

evet o tarz video haberlerde ben de görmüştüm hoşlanma belirtisi diye ama daha önce hiç fark etmemiştim hurafe gibi bir şey sanıyordum.

valla ben de bilmiyorum ne istiyorum açıkçası durumu anlamaya çalışıyorum önce ona göre düşünücem ne istediğimi. şimdilik arkadaş gibi olduğunu düşünerek hareket ediyorum ama bu göz meselesi beni düşündürüyor.

evet o tarz video haberlerde ben de görmüştüm hoşlanma belirtisi diye ama daha önce hiç fark etmemiştim hurafe gibi bir şey sanıyordum.
Hoşlanma durumu varsa da gitsin doktora bence.

Madde kullananlarda oluyor bu problem diye duymustum tabi başka nedenlerden de kaynaklanabilir bilmiyorum
madde kullananlarda böyle konuşurken anlık büyüme küçülme olmuyor, madde etkisi altındayken (hepsi için geçerli değil) göz bebeği fix büyük olarak kalıyor.

Back
X