Kızlar göğüslerim büyük diye yakınmayın lütfen. Ben 95 D kullanıyorum. Yakınacağım tek nokta sütyen bulamamak. Yoksa göğüslerimin iriliğinden,diriliğinden asla şikayetçi değilim. Benim gibi gerçekten iri göğüslere sahip hanımlar beni daha iyi anlayacaktır. 75 85 falan iri demeyin bunlara lütfen gülesim geliyor.Tavsiye derseeniz Yeni İnci ve Kom derim çok fazla seçenek yok ama çok güzeller. minik memelilerden daha seksiyiz di mi kızlar
KOM SERENA modeli nasil sizce kizlar? cok memnun kalanlar var 45 tl
kullanan varmi?
birde ben yurtdisindayim ya internet uzerinden alamiyorum galiba bilgniz varmi?
ayy kızlar ya 95 bedene bıule buyuk demıssınız ben ınce sılıkonlu tellı kullanıyorum 105 b ben napayım ozaman sızınkılerde buyukmu yanı :))
var cnm heryer de bulunmuyor malesef ama bulundugum semtte bı dukkanda buyuk gogusler ıcın uretım yapan bı fırmanın sutyenlerı var 110 bedene kadar ondan alıyorum alıyorum 30 tl
Hangi marka bu? Belki ben de yararlanırım.
ayy kızlar ya 95 bedene bıule buyuk demıssınız ben ınce sılıkonlu tellı kullanıyorum 105 b ben napayım ozaman sızınkılerde buyukmu yanı :))
kom,ten,berlei başka bilinmedik markalardan sonra trumphu buldum,çok memnunum,dik tutuyo ve toparlıyo çok güzel,yanlara yaymıyo ya da üstten bastırmıyo,sipsivri durmuyo berlei gibi,o neydi ya füze gibi olmuştu berlei ile
eminönünde trumph bayiliği yapan bi yer var,ordan 45 e almıştım sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?