Bu sayfadaki tavsiyelerden sonra triumph marka sutyen aldım.
Bir sıkıntı olduğunda değiştirme imkanımız var mıdır, diye sorduk. Bir ay içerisinde değiştirebilirsiniz, bazı durumlar için 3 ay da olabilir denildi.
Neyse, bir süre kullandım, tam hatırlayamıyorum bir kaç gün kadar. Sonra omuzlarımı tahriş ettiğini farkettim, kızartıyordu ve acıtıyordu.
Ayrıca göğsümü de tam sarmalamadı, taşma yaptı - ki en problem ettiğim konu budur-
2 ay geçtikten sonra mağazaya götürdüm, çünkü sonuç itibariyle memnun kalmamıştım ( şu an o sutyeni hemen götürmediğim için çok pişmanım, bana bazı durumlarda 3 ay denildiği için maalesef rahat davrandım)
Orda bir tartışma yaşadık, resmen yalancılıkla suçlandım, o bayan bana ben kimseye 3 ay gibi bir süre söylemem, öyle bir şey demedim dedi.
Kullanmışsınız, benim bunu reyona koymam lazım ki zarara uğramayayım dedi. Müşteri memnuniyeti sıfır! (ki memnun kalmamam için zaten kullanmış olmam gerekmez miydi?)
Tahriş ettiğini görebilmem için evde 2 saat giyerek dolaşabilirmişim, etiketini çıkarmadan. Tamamen saçmalık! Dur bakalım tahriş edicek mi ya da bana uygun bir sutyen mi diye, tutup da test yapıcaktım, evin içinde etiketli bir ürünle dolaşacaktım yani.
Sözün özü, kendini dünya markası diye lanse eden bir firmanın müşterisine hem de ilk defa alışveriş yapan bir müşterisine böyle davranması çok yanlıştı.
Ürün incelemeye gönderildi, nesi incelenecekse artık. 1 ay sonra sonuç geldiğinde tüketici mahkemesine başvurumu yapacağım. Çünkü, ben o AVM'ye gitmek için gidiş-dönüş yaklaşık 5 saatimi yolda harcadım.
Moral bozukluğum da cabası. İçimi dökmek, paylaşmak istedim. (Ürünle alakalı olumsuz yorum yapmıyorum, yanlış anlaşılmak istemem. Çünkü ilk defa kullandım, o da bir kaç gün.)