Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben NBB kullandım ama memnun kalmadım toparlamadı tam olarak. pazardan aldım süper toparladı hemde 5 tl.
evet bazen çok ucuz ürünler harika sonuçlar veriyor. benim de kullandıım bir marka var sadece 8 ytl ama mükemmel topluyor. her kullananın istediği sonucu alacağına eminim gerçekten harika ama alt kısmınn lastikleri çabuk eskiyebilir. 3 aylık ömrü var yani :) ama olsun yine de alın. markasını ve modelini de yazıyım eğer rastlarsanız arkadaşlar tereddürsüz alın CLARA PATRA / SYLE:SW3791 ben zaten bir bunu bi de kom barbara kullanıyorum. şimdi nbb de denicem inşallah onu da beğenirim
arkadaşlar benim çok güzel bir yöntemim var.bilmem dener misiniz?
mesela her zaman kullandığınız çamaşırın üzerine -hani iç çamaşırcılarda satılıyor ya bazen pazarlarda da görüyorum- her rengi olan penye iç çamaşırları var ya onu kullanıyorum daha dik ve daha küçük gözüküyorlar.( ben bile gözlerime inanamıyorum:teytey:)
fotoğraf makinem olsaydı penye üst iç çamaşırın fotoğrafını eklerdim ama malesef böyle bir imkanım yok şimdilik..imkanım olursa eklerim en kısa zmanda.
ama bence her yerde bulabilirsiniz onlardan.her rengi var,sporcu iç çamaşırına benziyor.
Ben bunu pek anlayamadım ama çok merak ettim doğrusu.
ya cildiircam ben zayifim memeler buyuk en son bir bebk yapip amaliyat olucam esim alay ediyor gobegine indi diyeeeeeklava:valla bu sorun benide sinir ediyor,normalde 85di hamilelikte 90 oldu emzirirken 95..düşünün 1yıl içinde 2 beden büyümesini ..valla taşıyor yaygın duruyor ne yapsam bende bilemiyorum.söylediklerinize baktım ama fiyatlarda bayağı yüksek kısıtlı bütçeli birine göre :bbo:
eee sonra ne olcekkkkkkkkkkkkkkbendede ayni sorun var ama ben 75 d kulaniyorum ve sanirsam kucultmek mumkun ama dogumdan sonra olmasi gerekiyormus sut bezlerini aliyorlarmis yanlista biliyor olabilirim
kızlar magic form diye bi marka war.onu deneyebilirsiniz.