Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar şunu deneyin bunu deneyin die birbirinize tavsiyede bulunmanız güsel. ama taşmalar göğüsün cup ölçüsünden kaynaklı bunu biliyorsunuzdur. bu nedenle iç çamaşırı alacağınız mağazada yardım isteyin. ancak o salaklar daha cup ölçülerinin ne anlama geldiğini bilmiorlar. ben 75 d kullanıorum. bi mazada bana size 75 olmaz hanımefendi göğüsleriniz büyük 90 felan olmalı demişti.
tamam ona göre 90ın cup olabilir ama sırt olayından hbri yok.
bu olaya dikkat eden mağzalardan alışveriş yaparsanız rahat edersiniz
Arkadaşlar ben kom barbara kullanıyorum. 75-B kullanıyorum. ama siz nbb yi çok övmüşsünüz. Hangi modelini tavsiye edersiniz? Bir de nbb denemeyi düşünüyorum[/QUOTE
merhaba arkadaşım.
anlattığımız nbb nin toparlayıcı modeli.
hem fiatı da uygun.18 di pazarlıkla 15e aldım.denemeye değer.uzun süre kullandığım halde hem de makineye atarak bişey olmadı(en az 3yıl)
renk seçenekleri de mevcut,siyah,ten rengi ve beyaz.
ben omuz askılarını da biraz kısaltıyorum keserek (daha dik duruyor)
Arkadaşlar ben kom barbara kullanıyorum. 75-B kullanıyorum. ama siz nbb yi çok övmüşsünüz. Hangi modelini tavsiye edersiniz? Bir de nbb denemeyi düşünüyorum[/QUOTE
merhaba arkadaşım.
anlattığımız nbb nin toparlayıcı modeli.
hem fiatı da uygun.18 di pazarlıkla 15e aldım.denemeye değer.uzun süre kullandığım halde hem de makineye atarak bişey olmadı(en az 3yıl)
renk seçenekleri de mevcut,siyah,ten rengi ve beyaz.
ben omuz askılarını da biraz kısaltıyorum keserek (daha dik duruyor)
aa fiyatıda çok uygunmuş gerçekten. NBB nin sitesine girdim ama nerelerde satıldığına dair bişey göremedim. YKM mağazalarında falan da bulamadım. ızmitte nerede bulabilirim acaba bilginiz var mı? mutlaka almak istiyorum. Bir de bu markada toparlayıcılarda şeffaf askı seçeneği var mı? genelde olmuyo ama bi soriim :))
aa fiyatıda çok uygunmuş gerçekten. NBB nin sitesine girdim ama nerelerde satıldığına dair bişey göremedim. YKM mağazalarında falan da bulamadım. İzmitte nerede bulabilirim acaba bilginiz var mı? mutlaka almak istiyorum. Bir de bu markada toparlayıcılarda şeffaf askı seçeneği var mı? genelde olmuyo ama bi soriim :))
askıları bayagı bir kalın bence şeffaf askı seceneği yok,ama ben yanlış biliyor da olabilirim.
çarşılarda iç çamaşırı satan sıradan dükkanlardan bulabilirsniz yinede bulamazsanız nbb nin sitesinde telefonu vardır.oraya bir telefon açıp nerelerde bulabileceğinizi öğrenebilirsiniz..umarım memnun kalırsınız.