- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 63
- 29
Zaten toplanınca patates soğan köyde çuvalda durur. Havalar olmuş 12 derece neyine bozulacak? Benim yüzüm bile dondu bugün birden soğuyunca botokslu gibi dolaştım valla
Ya çuvalda değil 3 5 taneydi pette duruyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten toplanınca patates soğan köyde çuvalda durur. Havalar olmuş 12 derece neyine bozulacak? Benim yüzüm bile dondu bugün birden soğuyunca botokslu gibi dolaştım valla
Çok olsa zillenirler (yeşillik ot çıkar patateslerden, soğanlardan yeşil soğan çıkar ekmelik olurlar) bu havada korkmaHanımlar merhaba akşamdan beri içim içimi yiyen bir konu var.
Biz köy evimizde üç beş tane patates ve soğan unutup şehre geldik yüksek ihtimalle 6 ay kadar hiç gidemicez oraya. Orda unuttuğumuzun farkına vardığımdan beri içim içimi yiyor
Evi kurt böcek basar mı arkadaşlar ya gerçi havalar soğuk şuan ama çok üzgünüm gerçektentecrübesi olan var mı ?
Üç ay kadar sanırımNe kadar bir süre unutmuştınuz acaba ?
Olmaz bence birşey en fazla patatesler tomurcuklanır, soğanlar kurur.Ya çuvalda değil 3 5 taneydi pette duruyodu
Çok olsa zillenirler (yeşillik ol çıkar patateslerden, soğanlardan yeşil soğan çıkar ekmelik olurlar) bu havada korkmaküçük bir yerde geçti çocukluğum yani biliyorum, ıslak değillerse çürüme olmaz. Hava sıcak olsa belki aralarında çürük varsa sıcaktan kurtlanırdı ama şu an soğuk olduğu için kurur büzüşür çürüyen için ferah olsun
![]()
Üç ay kadar sanırım
Saklama koşullarından oluyor, genelde sıcaksa baklagillerin bulunduğu ortam, malesef kurtlanabiliyorBenim mutfakta cekmecede pirincin icinde kelebek vardi neden oyle olmus olabilir bozuk ta degildi
Posetin icinde nasil kelebek olabiliyor?yaw hep bunu dusundum.hic cevap bulamadimBenim mutfakta cekmecede pirincin icinde kelebek vardi neden oyle olmus olabilir bozuk ta degildi
Posetin icinde nasil kelebek olabiliyor?yaw hep bunu dusundum.hic cevap bulamadim
Posetinnicinden nasil kelebek cikar nasil canli olur
Su an hauatimin sorusuna cevap verdin biliyo musun cok sag olİcine kelebek (ayrica onlar kelebek değil resmen bildiğin güve )olarak girmiyor.
Buda başıma geldi![]()
Yani üretim yerinde icine yumurtluyor hayvan. Sonrada yumurtadan güveler oluşuyor ve poşeti bile zamanla delip (bunu nasil yapiyorlar bilmiyorum) her yiyeceğe geçiyorlar.
Benim nane poşetinde eve gelmiş- o nanenin icinde gelen güve çoğaldıkça çoğalmış ve tüm unlarima, pirincime vs. Dağılmış. İki büyük poşet erzak armak zorunda kaldim. Ayrica mecbur mutfak dolaplarini söküp arkalarini temizledim. Hep dolaplarin arkasindan yumurtaları cikti.
Benim bütün herseyim bu sebepten buzdolabında duruyorSaklama koşullarından oluyor, genelde sıcaksa baklagillerin bulunduğu ortam, malesef kurtlanabiliyor
havalar sogudu insallah birsey olmaz ama ben de unutmustum yazin balkonda olmasina ragmen 2 tane sogan fena bir sekilde kurtlanmis ama hava bu kadar soguk degildiHanımlar merhaba akşamdan beri içim içimi yiyen bir konu var.
Biz köy evimizde üç beş tane patates ve soğan unutup şehre geldik yüksek ihtimalle 6 ay kadar hiç gidemicez oraya. Orda unuttuğumuzun farkına vardığımdan beri içim içimi yiyor
Evi kurt böcek basar mı arkadaşlar ya gerçi havalar soğuk şuan ama çok üzgünüm gerçektentecrübesi olan var mı ?
kurtlarin dagilmasi gibi bir durumda varÇürür kurtlanır.
Tamamen bitince kurtlar da gider.
Doğal sirkülasyon.
Valla ben defalarca unuttum.kurtlarin dagilmasi gibi bir durumda var![]()
kurtlarPosetin icinde nasil kelebek olabiliyor?yaw hep bunu dusundum.hic cevap bulamadim
Posetinnicinden nasil kelebek cikar nasil canli olur
benim dagilmis her yer kelebek oldu sonra cogunu supurgeye cekmistimValla ben defalarca unuttum.
Dağılmadı kurt falan.