Büyük derdim iç sıkıntım soğan

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Hanımlar merhaba akşamdan beri içim içimi yiyen bir konu var.
Biz köy evimizde üç beş tane patates ve soğan unutup şehre geldik yüksek ihtimalle 6 ay kadar hiç gidemicez oraya. Orda unuttuğumuzun farkına vardığımdan beri içim içimi yiyor😭
Evi kurt böcek basar mı arkadaşlar ya gerçi havalar soğuk şuan ama çok üzgünüm gerçekten 😭 tecrübesi olan var mı ?

Biz köy evimizde üç beş tane patates ve soğan unutup şehre geldik yüksek ihtimalle 6 ay kadar hiç gidemicez oraya. Orda unuttuğumuzun farkına vardığımdan beri içim içimi yiyor😭
Evi kurt böcek basar mı arkadaşlar ya gerçi havalar soğuk şuan ama çok üzgünüm gerçekten 😭 tecrübesi olan var mı ?
Bana da bi sıkıntı geldi şimdi gece gece :110::silah:

Güvenebileceğiniz biri varsa anahtar kargolayın alsın özellikle patates ve soğan o kadar kötü bozuluyor ki bir keresinde ahşap kutusuyla birlikte atmama rağmen evden kokusu bir hafta çıkmadı

Güvenebileceğiniz biri varsa anahtar kargolayın alsın özellikle patates ve soğan o kadar kötü bozuluyor ki bir keresinde ahşap kutusuyla birlikte atmama rağmen evden kokusu bir hafta çıkmadı

Ya kokusu neyse de ben böcekler basmasından korkuyorum böyle bir şey oldu mu ?

Ben yazın anneme gittim eşim şehir dışında diye sepette patates kalmış kurt yapmıştı kokusunu söylemiyorum bile tabi o zaman çok sıcaktı ama 6 ay gibi bir sürede böcek yapar bir çözüm bulup aldırın o malzemeleri bence ordan :KK43:

Öğrenciyken bende evimde unutup ailemin yanına gelmiştim yaz tatilinde. Mersin sıcak oluyor bir de. Bir ay sonra filan sevgilim eve gittiğinde her taraf böcekmiş 🤦 Atmış temizlemiş 💁💁 ama eylül ayında geldiğimde hala böcek doluydu ben tekrar dip köşe girmek zorunda kalmıştım.

Soğan çürür çok kötü kokar, ama böceklenirmi bilmiyorum. Patates felaket kurtlanıyor onlar sonra kelebek olup çoğalıyorlar. Güvendiğiniz birileri yok mi onlar çilingirle eve girse?

Soğan çürür çok kötü kokar, ama böceklenirmi bilmiyorum. Patates felaket kurtlanıyor onlar sonra kelebek olup çoğalıyorlar. Güvendiğiniz birileri yok mi onlar çilingirle eve girse?
Benim mutfakta cekmecede pirincin icinde kelebek vardi neden oyle olmus olabilir bozuk ta degildi

Bir keresinde aynı evde ekmek unutmuştuk o da 7 ay kadar kalmıştı küflenmemişti bile ekmek kuru bir havası var bir de soğuktan ümit ettim ama

Back
X