Selam kizlar ! Buyuk burnu olanlara gidebilecek sac modelleri ariyorum.Bir suru sayfayi arastirdim,her yerde baska bir sey soyleniyor,kafam biraz karisik.Bu konuda bilgisi olanlar yardim ederse ve mumkunse daha iyi fikir vermesi acisindan resim koyarsa cok sevinirim.
Evet canim,elimden geldigince acik birakiyorum,suan sicaklarda cok mumkun olmuyo ama...=(
Mesela bazi yerlerde kakul kestirmeli,bazi yerlerde ise kakul daha dikkat cektirir yaziyor.Bana kakullu olunca daha az goze carpiyo gibi geliyor,kafam karisti.
Evet canim,elimden geldigince acik birakiyorum,suan sicaklarda cok mumkun olmuyo ama...=(
Mesela bazi yerlerde kakul kestirmeli,bazi yerlerde ise kakul daha dikkat cektirir yaziyor.Bana kakullu olunca daha az goze carpiyo gibi geliyor,kafam karisti.
Evet daha kucuk gosteriyor,ustelik kabarik saci cok seviyorum ben.Krepe kullanmayi da seviyorum ama maalesef cabucak sonuyo.Sprey siksam da kalici olmuyor benim sacta =(
Üstleri katli olsa kabarik seviyormuşşsn emo modellerine bak dicem onlari seviyo musn bilmyorum ama bi model var güzellllll benm hoşuma gidiyor uzasa biraz daha saçlarm kuaförme sorup yapilabilirse saçima yaptircam bunda krepede tutar ki belki atmayaa bile gerek kalmaz fönden sonra böyle bişeyler yapabilirsen seviyorsan tabiii :))
Üstleri katli olsa kabarik seviyormuşşsn emo modellerine bak dicem onlari seviyo musn bilmyorum ama bi model var güzellllll benm hoşuma gidiyor uzasa biraz daha saçlarm kuaförme sorup yapilabilirse saçima yaptircam bunda krepede tutar ki belki atmayaa bile gerek kalmaz fönden sonra böyle bişeyler yapabilirsen seviyorsan tabiii :))
Evet,tam emo gibi kullanmadiktan sonra guzel olabilir.Simdiki saclarim da zaten altlar normal,ustler daha katli.Boyunu kisalttirmayi dusunuyorum artik,uzun zamandir uzun kullaniyorum.
holywoodun en büyük burunlu kadını heralde sarah jessica parker ve ben onun saçlarının bu halini çok begenirim. İlgiyi burnundan çok saçlarının çektiği çok açık :) Senin de saçların uzunmuş boyle uçlara kalın tutamlara sönük maşa uygulayıp spreyle kapartmanı öneririm :)
Evet,tam emo gibi kullanmadiktan sonra guzel olabilir.Simdiki saclarim da zaten altlar normal,ustler daha katli.Boyunu kisalttirmayi dusunuyorum artik,uzun zamandir uzun kullaniyorum.
Saçlarinin en alt uzun boyuna karişma bence
sadece tepeleri kestirr onlara kat ver verecegin şekil hep üstlerden olsn alta karişma yani.
Kısa saç daha öne daha çok çikarir burnu bildigime göre ,
hem uzun saç bakimlida olunca daha dikkat çekip burnu gizler işte
v şeklinde kat verdirip su dalgası perması yaptırırdım ben olsam, uçlara da azıcık renk açtırtırdım bu tip bi saç modeli en çirkin surata bile yakışıyor.