Büyük Biri?

goksyl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
204
266
103
27
Arkadaşlar merhaba.

Hayatımda 7-8 aydır olan biri var, sevgili değil flört gibi diyelim. 7-8 ay derkende parça parça yani gel gitli.
Benden büyük biri, aramızda 8 yaş var. Bi ara iş ciddileşince ben konuşmayı kestim, her yerden sildik birbirimizi. Sonra geçenlerde yine ekleyip, yazdı. Arada konuşuyorduk ama dün akşam ciddi bir şeyler düşündüğünü falan söyledi.
Aklım ve kalbim arasında kaldım. Sizce büyük biri ile nasıl olur? 8yaş çok ciddi mi?

8 yastan bisi olmaz. Iyi biriyse sans verin derim

8 yaş çok büyük değil bence. Hayat tarzı, düşünce biçimi, olaylara bakışı önemli olan. Uyuşuyorsanız yaşı önemsemeyin..

Bence çok fazla değil 8 yaş önemli olan anlaşabilmek,sevgiyi saygı çizgisinde yürütmek.Benim yengemde abimden 6 yaş büyük maşallah araları çok iyi evliliklerinde kendilerinden kaynaklı sorun yaşamıyorlar çok şükür

Sevseydin 8 yaşa takılmazdın bence sevmiyorsun bahane olarak kullanıyorsun, tahminim bu :))
Biraz serbest biri. Artık tanıyorum, pek güven vermiyor dün gece baya konuştuk ama bana güven vermemesine de takıldım sanırım biraz.

Büyük biri yazınca sanki 15-20 yaş büyük zannettim. 8 yaş fark gayet normal ama yazdıklarınız da takılmanız gereken başka şeyler var.

Birde karşınızdaki ciddi düşünüyormuş peki ya siz? İlişkinin seyrini onun düşüncelerii belirliyor?

Sen kaç yaşındasın
O kaç yasında ?

Şu yas olayına bı kadar takılmayın ya
Eğer her konuda uyum varsa yas önemini kaybediyor zaten.

Biraz serbest biri, yani böyle kız arkadaşları falan çok. Kızlar ile sohbeti, muhabbeti var. Ben bu yönden ciddi düşünemiyorum. Kıskanç biriyim. Ve memur olduğu için başka bir şehir konusuda var. Bu da ciddi düşünmemi engelliyor.

Gidip gelmesinin sebebi gittiği anlarda işte o kızlardan biriyle daha yakın olması...arası bozulunca sana geliyor falan...yok olmaz...

Sen kaç yaşındasın
O kaç yasında ?

Şu yas olayına bı kadar takılmayın ya
Eğer her konuda uyum varsa yas önemini kaybediyor zaten.
23 yaşındayım ben, oda 30 yaşında işte. Benim babamda annemden 8 yaş büyük mesela ama takıldığım farklı konular sanırım kafam allak bullak oldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…