Bence çok fazla değil 8 yaş önemli olan anlaşabilmek,sevgiyi saygı çizgisinde yürütmek.Benim yengemde abimden 6 yaş büyük maşallah araları çok iyi evliliklerinde kendilerinden kaynaklı sorun yaşamıyorlar çok şükürArkadaşlar merhaba.
Hayatımda 7-8 aydır olan biri var, sevgili değil flört gibi diyelim. 7-8 ay derkende parça parça yani gel gitli.
Benden büyük biri, aramızda 8 yaş var. Bi ara iş ciddileşince ben konuşmayı kestim, her yerden sildik birbirimizi. Sonra geçenlerde yine ekleyip, yazdı. Arada konuşuyorduk ama dün akşam ciddi bir şeyler düşündüğünü falan söyledi.
Aklım ve kalbim arasında kaldım. Sizce büyük biri ile nasıl olur? 8yaş çok ciddi mi?
Gelgitler benim soğuk davranmamdan biraz aslında sanırım, ben çok ittim yani.Yaştan çok su gel gitler problem ilişkinizde. Düzeltmeden ciddi birşey düşünülemez
Biraz serbest biri. Artık tanıyorum, pek güven vermiyor dün gece baya konuştuk ama bana güven vermemesine de takıldım sanırım biraz.Sevseydin 8 yaşa takılmazdın bence sevmiyorsun bahane olarak kullanıyorsun, tahminim bu :))
Gelgitler benim soğuk davranmamdan biraz aslında sanırım, ben çok ittim yani.
Biraz serbest biri, yani böyle kız arkadaşları falan çok. Kızlar ile sohbeti, muhabbeti var. Ben bu yönden ciddi düşünemiyorum. Kıskanç biriyim. Ve memur olduğu için başka bir şehir konusuda var. Bu da ciddi düşünmemi engelliyor.Büyük biri yazınca sanki 15-20 yaş büyük zannettim. 8 yaş fark gayet normal ama yazdıklarınız da takılmanız gereken başka şeyler var.
Birde karşınızdaki ciddi düşünüyormuş peki ya siz? İlişkinin seyrini onun düşüncelerii belirliyor?
Biraz serbest biri, yani böyle kız arkadaşları falan çok. Kızlar ile sohbeti, muhabbeti var. Ben bu yönden ciddi düşünemiyorum. Kıskanç biriyim. Ve memur olduğu için başka bir şehir konusuda var. Bu da ciddi düşünmemi engelliyor.
23 yaşındayım ben, oda 30 yaşında işte. Benim babamda annemden 8 yaş büyük mesela ama takıldığım farklı konular sanırım kafam allak bullak oldu iyiceSen kaç yaşındasın
O kaç yasında ?
Şu yas olayına bı kadar takılmayın ya
Eğer her konuda uyum varsa yas önemini kaybediyor zaten.
23 yas evlilik için küçük zaten ya23 yaşındayım ben, oda 30 yaşında işte. Benim babamda annemden 8 yaş büyük mesela ama takıldığım farklı konular sanırım kafam allak bullak oldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?