- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
- 598
- Konu Sahibi Papatyalardasevdayadair
-
Böyle devam edersen hayattaki tüm güzellikleri kaybedebilirsin. Kimse senin sinirini öfkeni bir omür cekmez. Efendiliginden korumuş uzun zaman sakinliğini ama sen cıldirtmissin. Vurursan vurur tabi. Aslinda vurmazdi ama sen ona el kaldirinca onun gozunde o an nasil kücülduysen artik vurmus sana resmen kiymis. Haketmissinde zaten orasi ayri. Ben yerinde olsaydim çok utanirdim utancimdan ayrilirdimMerhaba kızlar,
Başlıkta da belli olduğu gibi çok büyük bir hata yaptım. Bir yıldır bir erkek arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz. Ailelerin de haberi var kendi aramızda nişanı bile konuşuyoruz. o gerçekten çok sakin biri bense ufak şeylerde bile sinirime hakim olamıyorum. Ama o hiç bir zaman sakinliğini bozmadı.Ta ki düne kadar. Dün baya bi tartıştık sonra o beni çok sinirlendirince ona tokat attım o da bana vurdu ve ben ağlamaya başladım. Onun ağızından ilk defa küfür duydum. Yaptığım çok yanlıştı farkındayım ama şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..
Şiddetin kimden geldiğinin önemi yok şiddet şiddettir. Açılış yapılmış bir kere. Devamı gelecek. Asıl sorun o sakinken siz böyleyseniz kimseyle ilişki sürdüremezsiniz. Sorun sizde başlıyor.Ayril çocuğun başını yakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?