Büyük bir şok..!

bana da hiç güven vermedi.. burda herkes sizin anlattıklarınıza göre yorum yapıyor. objektif şekilde.. ne sizi tanırız ne sevgilinizi.. ama kesinlikle güvenilir bulmadım. umarım büyük hayalkırıklıklarınız olmaz

Gittigi yere kadar artik...ben bu yasima ragmen cok üzüldüm cok göz yasi döktüm artik her ne kadar sevsem de onsuz olmamam desem de soguk kaliyorum herseye karsi. Hüzünle kederle bas edebiliyorum tek basima

Off cok badireler atlatmissiniz. Aslinda bunlari sineye cekmeniz bence hataymis. Yani boyle bir insani hayatinizdan cikarmaniz bence vereceginz en iyi karar olurdu. Sizi aldatmis, ve bence bi kere yapan bi daha yapar. Siz de affederek bi daha sizi aldatmasina zemin hazirlamissiniz zaten. Hemde 1 hafta sonra... O kadar cabuk affedilmemeliydi. Ama vaz gecemiorum, ne yaparsa yapsin ondan vazgecemiyorum diyorsunuz. Siz bilirsiniz isiniz zor. Sizi zor, ve diken ustunde gunler bekliyor. Yine de hakkinizda hayirlisini diliyorum.

çok yalanını yakalamışsınız...evlilik gibi kolay kurulmayan ömür boyu sürecek bir birliktelikte bu çok önemli bir faktör olmalı...çok iyi düşünün derim sonuçta hemcinsimin üzülmesini istemem.hakkınızda hayırlısı olsun...

Yüzüne bakmamanız gereken birini hayatınızın merkezine koymuşsunuz.
Bir kadın gururunu, onurunu korumalı.

Aldatmadı beni onunla görüşüyordu sadece, arkadaşlık seviyesinde mi orasını bilemem artık bu defteri tekrar açıp kurcalamak, o günleri tekrar yaşamak istemiyorum. Zaten ben ortaya çıkardığımdan beri görüşmüyorlar, bir seçim yaptı diyebilirim. Ya onla ipleri tamamen koparacaktı ya da beni kaybedecekti. Ayrılmak istediğimi söylediğim an bambaşka bir insan oldu! Şu an görüşmediklerini biliyorum eminim daha doğrusu. En ufak bir yanlışını yakaladığım an zaten herşey biter, bitecek ve asla birdaha görüşmeyeceğimi açık açık söyledim !!! Tanımıyorum etmiyorum, hayatımın anlamı yaptım onu diyorsunuz ams onu ne kadar iyi kötü tanıdığımı ben biliyorum, birbirimizin huyunu suyunu biliyoruz, ailemi arkafaşlarımı iyi kötü biliyor, ve onunla bir ömür geçirmek istiyorum, asla ayrılmak istemiyorum. Herşey şimdiki gibi iyi giderse hayalimin gerçek olacağına inanıyorum:) İlk adım ı önümüzdeki yaz beraber atacağız artık bakalım dört gözle bekliyorum :)

Neden ? Daha net bir yorum yaparsan sevinirim:)

Aldatmadı demişssin arkadaş seviyesi falan anlattıgın şeyler bana normal gelmedi
Bu sizin hikayenizde bence ne badireler atlatmıssınız dıyemeyecegım cunku bu yasananlar o kategoriye girmez.
O cocukla beraber olmamalıydınız bütün yaşananlardan sonra bu benim fikrim. Bence sizde bunun farkındasınızdır ve arkadaslarda yazmıstır zaten.

'Birini çok sevdiğinizde, o size bin kere de yalan söylese, yine herkesten çok ona inanmak istersiniz.'
Önermesine en açık örneklerden birisiniz...
İyi uykular olsun efenim... :44:

evet katılıyorum

Bırakmak istedim ama olmadı yapamadım..Benden bukadar uzakta olan birinden neden vazgeçemediğimi bende bilmiyorum..Bir kadın olarak hepiniz anlıyorsunuzdur bunu..mesafe var veya yok,biz kadınlar bir kalemde silip atamıyoruz işte. İlk ve son şansı bu onun dediğim gibi..bu olayın üzerinden 1yıl geçti ve o günden beri bi sorun çıkmadı..bu yaz ı beraber geçirdik sayılır herşeyi yüzyüze konuştuk fırsattan istifade. Belki gerçekten değişti ve ciddi, belki okadar profesyonel oldu ki hiçbir açığını yakalayamıyorum bilmiyorum Sizler de haklı çıkabilirsiniz elbette bilemem. Ama beynim bırak dediği an yüreğim karşı çıkıyor..zamanla anlarsın herşeyi diyor.

Şuanda en hakiki cevap dahi sizi bu rüyadan uyandırmaya yetmeyecek gibi.
Hayaliniz sadece bu adamla evlenmek ise evet kimbilir belki bu gerçekleşir.
Ama hayal güzel şeyler üzerine kurulmalı,
bu evlilik boyunca içiniz içinizi kemirmeyecekse,acaba mı yinemi demeyecekseniz;
yalanlarını yakalarsanız yine dedektifliğe başlamayacaksanız.....
gökten üç elma düşsün biri size biri ona diğeri artık hangi ülkenin hangi kızına denk gelirse.

Şuanda en hakiki cevap dahi sizi bu rüyadan uyandırmaya yetmeyecek gibi.
Hayaliniz sadece bu adamla evlenmek ise evet kimbilir belki bu gerçekleşir.
Ama hayal güzel şeyler üzerine kurulmalı,
bu evlilik boyunca içiniz içinizi kemirmeyecekse,acaba mı yinemi demeyecekseniz;
yalanlarını yakalarsanız yine dedektifliğe başlamayacaksanız.....
gökten üç elma düşsün biri size biri ona diğeri artık hangi ülkenin hangi kızına denk gelirse.

Bırakmak istedim ama olmadı yapamadım..Benden bukadar uzakta olan birinden neden vazgeçemediğimi bende bilmiyorum..Bir kadın olarak hepiniz anlıyorsunuzdur bunu..mesafe var veya yok,biz kadınlar bir kalemde silip atamıyoruz işte. İlk ve son şansı bu onun dediğim gibi..bu olayın üzerinden 1yıl geçti ve o günden beri bi sorun çıkmadı..bu yaz ı beraber geçirdik sayılır herşeyi yüzyüze konuştuk fırsattan istifade. Belki gerçekten değişti ve ciddi, belki okadar profesyonel oldu ki hiçbir açığını yakalayamıyorum bilmiyorum Sizler de haklı çıkabilirsiniz elbette bilemem. Ama beynim bırak dediği an yüreğim karşı çıkıyor..zamanla anlarsın herşeyi diyor.

Seni aldatıyor işine gelmeyen sorular sorduğunda rahatça seni azarlayabiliyor çocuksun vs ... diyerek seni aşşalıyor seni kırmaktan incitmekten çekinmiyor ??? üstelik yaşadığınız şey gerçek bir ilişki olsa işi iyiymiş durumu ben görmedim ama öyle söylüyor vs cümleler kurmassın evlenmeyi düşündüğün adamı öbür yarın gibi bilirsin karşındaki adam bence çok zeki ama çok dengesiz sorunlu biri bana çok kızacağını biliyorum ama bir ablan gibi hissedip yazdığımdan samimiyetimden lütfen emin ol sende çok dengesiz davranıyorsun bu ilişkide anladığım kadarı ile çok hassas duygusal birisisin aşk sevgi senin için çok önemli ama huzur ve güven yoksa aşk sevginin ömrü kısacıktır böyle düşünmeye devam edersen daha çok acılar çekeceğini düşünüyorum yazdıklarından çıkardığım kadarı ile sen çok çok daha iyi kaliteli seviyeli bir ilişkiyi hakediyorsun bu şekilde hayallerinin duygularının dejenere edilmesine izin verme .Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…