- Konu Sahibi Babydeluxe
-
Gittigi yere kadar artik...ben bu yasima ragmen cok üzüldüm cok göz yasi döktüm artik her ne kadar sevsem de onsuz olmamam desem de soguk kaliyorum herseye karsi. Hüzünle kederle bas edebiliyorum tek basimabana da hiç güven vermedi.. burda herkes sizin anlattıklarınıza göre yorum yapıyor. objektif şekilde.. ne sizi tanırız ne sevgilinizi.. ama kesinlikle güvenilir bulmadım. umarım büyük hayalkırıklıklarınız olmaz
Off cok badireler atlatmissiniz. Aslinda bunlari sineye cekmeniz bence hataymis. Yani boyle bir insani hayatinizdan cikarmaniz bence vereceginz en iyi karar olurdu. Sizi aldatmis, ve bence bi kere yapan bi daha yapar. Siz de affederek bi daha sizi aldatmasina zemin hazirlamissiniz zaten. Hemde 1 hafta sonra... O kadar cabuk affedilmemeliydi. Ama vaz gecemiorum, ne yaparsa yapsin ondan vazgecemiyorum diyorsunuz. Siz bilirsiniz isiniz zor. Sizi zor, ve diken ustunde gunler bekliyor. Yine de hakkinizda hayirlisini diliyorum.
Boşuna seviniyorsun evet
Neden ? Daha net bir yorum yaparsan sevinirim:)
'Birini çok sevdiğinizde, o size bin kere de yalan söylese, yine herkesten çok ona inanmak istersiniz.'
Önermesine en açık örneklerden birisiniz...
İyi uykular olsun efenim... :44:
Aldatmadı demişssin arkadaş seviyesi falan anlattıgın şeyler bana normal gelmedi
Bu sizin hikayenizde bence ne badireler atlatmıssınız dıyemeyecegım cunku bu yasananlar o kategoriye girmez.
O cocukla beraber olmamalıydınız bütün yaşananlardan sonra bu benim fikrim. Bence sizde bunun farkındasınızdır ve arkadaslarda yazmıstır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?