- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam teşekkür ediyorum..Kesinlikle düz elbise. Zaten gelinliklerin modeli kabarık. Hiç sevmiyorum tartanlıları renkli gelinlik gibi seçtiğiniz düz model oldukça şık ve güzel.
bende sade istiyorum ama baskı yapıyorlar ya nişana gelenler çokabartırsa diye aralarında çok farkedilmezmisim sönük kalırmışım şım şım şım .. öyle diyorlar..Su tarlatan denen sey bir tek bana mi gokyuzunde acilmis parasut gibi gorunuyor? Yapmayin, kabarigi bosverin sade ve şık olun; isiltili yilbasi agacina donmeyin.
bende sade istiyorum ama baskı yapıyorlar ya nişana gelenler çokabartırsa diye aralarında çok farkedilmezmisim sönük kalırmışım şım şım şım .. öyle diyorlar..
eveeet kesinlikle daha hoş zarif duruyor bence o kocaman şeyi hiç giymek istemiyorum zaten düğünde öyle kabarık giycem nişanda da aynı kıyafetin renklisini giymek istemiyorum
yok bende ona takığım zaten o salona nişanlımla ben el ele gireceğim diyorum fark edilmesem de orada herkes görecek bilecek yani girerken :)) ayy çok üstüme geliyorlaaarBide o olaya da hastayim.Neden farkedilmeyesin?Neden sönük kalasin? Millet zaten senin en mutlu gunun icin orda.Ana fikir,tema sen ve nisanlinsiniz zaten.Nedir bu en dikkat cekici sen olmalisin iddasi anlamadim.Bunu genel soyluyorum.Ustune alinma :)
mankende kabarık durmamıış benim memleketimde mağazada denedim aynı kıyafeti gayet kabarık böyle düz durmuyorAynen böyle düşünüyorum.
Ama biraz daha dikkat çekici bir model bakabilirsiniz düz de olsa. Ya da çok hafif bir kabarıklık da olabilir bence.
Ben aile arasındaki törende ikinci modeldeki elbisenin nerdeyse aynısını giydim ama büyük nişan olsaydı tarlatanlı seçerdim tabi ilk modeldeki gibi değil daha farklı bir model i
ben o sade olanını beğendim aslında diktirme ile falan uğraşacak çok vaktim yok aslında1000 kisilik bir davet icin ikisi de hic guzel degil. Neden kendiniz tasarlayip diktirmiyorsunuz?
Ben gelinligimi ve kinaligimi kendim tasarlayip diktirmistim.. bu modeller hic guzel degil. Hazir almayin bence..
O zaman biran önce dükkanları gezin. Emin olun çok daha güzel modeller bulunuyor yalnız ilk girdiğiniz yerden hemen almayın zira o kadar çok uğraşıyorlar ki alın diye diğer modellere bakma fırsatınız olmuyorben o sade olanını beğendim aslında diktirme ile falan uğraşacak çok vaktim yok aslında
ben o sade olanını beğendim aslında diktirme ile falan uğraşacak çok vaktim yok aslında
Kimseyi dınleme ve kendın ne ıstıyorsan onu giy. He bana sorarsan tarlatansız cok guzelbende düz olanı istiyorum ama ısrarla çok sade olacağımı söylüyorlar