seni çok iyi anlıyorum..çünkü ben de panik atak illeti yaşadım.öncelikle senin için allahtan şifalar diliyorum..öncelikle ümitsizliğe kapılma..hani bir söz vardır ya çaresizsen çare sensin diye...bunun için psikiyatriste gitmelisin eğer ilaç kullanmak istemiyorsan psikoloğa gidebilirsin..profesyonel destek alrsan mutlaka iyileşirsin..ben de 3-4 yıl önce panik atak oldum...zaman zaman seninkilere benzer şikayetler yaşamaya başladım..baş dönmesi,fenalık hissi,soğuk ter dökme gibi fenalaşıyordum.sonra psikiyatriste gittim psikiyatrist ilaç verdi fakat ilaçtan ziyade bunu kendi çabamla ,irademin kontrolünü kendi elime alarak daha rahat yenebileceğimi söyledi ben ilacı kullanmadım dr un dediği gibi kendi kendime üstesinden gelmeye çalıştım ve başardım yaklaşık 1 yıldır bu şikayetlerin hiçbirini yaşamıyorum.Bu ara da ailemde ve yakın akrabalrımda çok sayıda panik atak ve anksiyete şikayeti olanlar var bunların arasında dr gidip ilaç kullanarak ta iyileşenler oldu.bu günler de geçecek inan üzülme ben de yeni başladığı dönemde bu illetten hiç kurtulamayacağımı düşünüp üzülüyordum ama geçecek merak etme gün gelecek ben bir dönem şu sıkıntıyı yaşamıştım ama geçti gitti diyeceksin...