Öncelikle selam neresinden başlasam bilmiyorum arkadaşlar ama büyük bir sıkıntı ve çıkmazdayım... 9 senedir lanet olasıca anksiyete ile savaşıyorum ve bu hastalık beni yedi bitirdi. bu rahatsızlık yüzünden kendime olan özgüvenimi yitirdim.. Mesleğim sağlık alanında ama ben mesleğimi yapmak istemiyorum. kpss çalısıp yuksek bir puan aldım sırf atanmak için yakındada atamalrım var ama ben istemiyorum 9 senedirde bu rahatsızlık yüzünden mesleğimden soğudum şimdi ne ölüm görmeye ne kan görmeye nede kötü şeyler görmeye yada sağlıkta çalısan arkadaslarımın resimlerini dahi yani sağlıklı ilgili birsey görmeye dahı tahammülüm yok anında psikolojık olarak tansiyorum düşüyor gözüm kararıp basım dönüyor çarpıntım başlıyor mide blantısıda cabası ne yapacagımı şaşırdım okadar istemıyorum amacevrem atanacak gözü le bakıyor kimsede bilmiyor bu rahatsızlıgımı saklamaya çalıstım egerkı atanırsam kendimi biliyorum yapamayacagımı ya gider istifa ederim bu daha kötü bunun okulunu okurken bu hastalıgım yoktu nerden bilebilirdim yasadıklarım benı bu hale getırdı okadar cok soğumusum ki kaçgündür rahatsızlandım sırf tercih tarihi yaklastıkça bende düşündükçe aklımı yitircem sanki bayılacak gibi hissediyorum kendimi birde ailem onları nasıl derimki tercih yapmayacam istemıyorum diye bu benı mahvediyor içimi kimseye dökemedim burda sişzinle paylaşabiliyorum ancak......... Büyük bir çıkmazdayım ve bu beni mahfediyorrr aklımı yitirmekten korkuyorumm.... yorumlarınızı bekliyorummm(((