büyük beden lohusa gecelik pijama sabahlık arıyorum

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
merhaba kızlar mayıs ayında doğum yapacağım yavaş yavaş ihtiyaçlarımı gidermeye çalışıyorum netten falan baktımda takımlar çok pahalı geldi bana öncelikli olarak kız bebek bekliyorum beyaz ekru pembe tonlarına bakıyorum çok spor modeller değilde dantelli yada düz penye modeller arıyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar mayıs ayında doğum yapacağım yavaş yavaş ihtiyaçlarımı gidermeye çalışıyorum netten falan baktımda takımlar çok pahalı geldi bana öncelikli olarak kız bebek bekliyorum beyaz ekru pembe tonlarına bakıyorum çok spor modeller değilde dantelli yada düz modeller arıyorum

CaNim bedenin ve boyun ne benim polaren marka cok sık emri pijama takimi sabahlik modele uygun pembe gecelik bir de hic kullanılmamış yedek geceliğim var boyum 150 zannedersem bedeni 1 beden ama ben 67 ile doguma girdim dogum sonrasi tam istedigim gibi oldu üzerime

merhaba kızlar mayıs ayında doğum yapacağım yavaş yavaş ihtiyaçlarımı gidermeye çalışıyorum netten falan baktımda takımlar çok pahalı geldi bana öncelikli olarak kız bebek bekliyorum beyaz ekru pembe tonlarına bakıyorum çok spor modeller değilde dantelli yada düz modeller arıyorum

Eki Görüntüle 1000814 $gecelik.jpg

canım merhaba, bende bu beyaz dantelli ve sade olarak gecelik sabahlık takım var, düşünürsen aklında bulunsun.
42 -44 beden uyumludur (ben 40 bedenim bana çok çok bol geliyor) takımı sadece 20 tl :16:

CaNim bedenin ve boyun ne benim polaren marka cok sık emri pijama takimi sabahlik modele uygun pembe gecelik bir de hic kullanılmamış yedek geceliğim var boyum 150 zannedersem bedeni 1 beden ama ben 67 ile doguma girdim dogum sonrasi tam istedigim gibi oldu üzerime

benim boyum 170 ve kilom 95 doğuma kadarda alırım biraz zaten o yuzden buyuk beden yazdım canım seninki olmaz bana

canım benim elimde 3 tane kullanılmamış gecelik var.

3xl

2ztkp6u.jpg

2xl

2j65w1w.jpg

42 beden

657ej5.jpg

lohusa gecelik takımı. resimle koyuyorum fikrin olsun.

Eklentiler

• $ohusa.jpg
    $ohusa.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 154
canım bedeni nedir durumu nasıl ve kaç tl ?

m beden yazıyor canım. durumu süper. dantellerini görüyorsun çok şık. zaten lohusa geceliği dediğin bir kere giyip fotoğraf çektirip iki dolandığın hayalet gibi bir varmış bir yokmuş olduğun bişiy:) fiyatını 30 yaparım.

Back