Büyüdüüü büyüdü yavrucuklar 5. Günlerini kutluyorum!!!

kuxsxum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
301
14
96
İstanbul
Evet kızlarrr uzuuun zamandır şifre kaybından dolayı siteye giremeyip gizli gizli takip halindeydim.

ama sonunda ameliyat olup tekrar giriş sağladım.şimdi tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var çünkü aşırı şişler
bu ödemi sökecek bişeyler yapmalımı yapmamalı mı? teknik destek lütfen

Son düzenleme:

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun.
Ödem içiin bol su, bol ananas ve bol yürüyüş gerekiyor. 15 gün oturur şekilde uyursanız, gündüz dağılan ödemler gece tekrar toplanmaz, kalkmanda kolay olur.
Güle güle kullan

teşekkür ederim.
evet hala oturur pozisyonda uyuyorum.ama şişlikler boğazıma dayandı resmen .ananası bilmiyordum deneyeceğim bugün.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun, ben burundan oldum 1,5 ay önce.
ilk 10 gün kadar kanamayı artırma riski olduğu için bitki çayı önermedi dr um, memede bu süre nasıldır bilmiyorum tabi.

Ayakta ve hareketli olmanın faydası oluyor, ilerleyen dönemde de bitki çaylarından, hibisküs, adaçayı, kiraz sapı tavsiye edebilirim.
en çok kiraz sapı etkili fakat diüretik olduğu için fazla tüketmemek gerekiyor.

tekrar geçmiş olsun

teşekkür ederim bu gün 6. günüm ve 4gündür çalışıyorum zaten 2 gün yattım sadece.hareket gündüz herşeyi yok ediyor dediğin gibi,ama gece tekrar toplanıp sabahları beni öldürüyor o gerginlik.sabır çok önemli galiba,kiraz sapınıda söyleyen çok oldu faydasını görücem heralde.

Geçmiş olsun canım :) benim de 9.günüm bugün.ödemlerim gözle görülür biçimde indi.inmeye devam ediyor.özellikle gögüs aramdaki şişlik çok bariz indi.ben bol bol su içiyorum.ve yeşil çay içiyorum.geceleri hala oturur şekilde uyuyorum. Ve gündüzleri hep hareket halindeyim.yürüyorum.bugün yattığım yerden kalkarken bile hiiiç ağrım sızım olmadı.el kol hareketlerim çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…