Anket Büyüdük peki en çok neyi özledik?

Büyüdük peki en çok neyi özledik?

• Arkadaşlarımı

OY: 3 4,9%
  • Akşamlara kadar arkadaşlarla oynamayı

OY: 13 21,3%
  • Safiyetimi

OY: 4 6,6%
  • Ufacık şeylerden mutlu olmayı

OY: 9 14,8%
  • Dertsiz tasasız olmayı

OY: 25 41,0%
  • Her istediğimi yapmayı (nasıl olsa çocuk oldugum için hepsini afediyolardı)

OY: 5 8,2%
  • Diğer

OY: 2 3,3%

• Ankete Katılan
    61
Masumiyeti, kaygılardan uzak yaşamayı çok özledim şimdi planlar yapmaktan anı yaşamayı unutur oldum.

Saftik ya masumduk biz hayat neler ogretti bizlere neler goruyoruz...

çocuk özgürlüğü dene bir şey var ya
ağzına geleni söyle
istediğin gibi davran ehhee onu özledim bi tek

Çok gamsızdım ya, en çok onu özlüyorum.

dertsiz tasasız olmayı çünkü şimdi 3 çocuğum var ve sorumluluğu üstümde. bu beni rahatsız etmiyor tabiki ama çocukken ne güzeldi. hele 55,6 yaşında

dertsiz tasasız olmayı
en büyük derdimin oyun oynarken bundan sonra ne oynasam diye düşünmek olmasını çok ama çok özledim

Dertiz,tasasız olmayı..
Tabi ozamanlarda dertlerim vardı,misal lambayı yakamamak,Hoşlandığın çocuğa mektup yazmak,annem döverdi(dövmek aptalcaydı tabi)
Ne güzel dertlerdi onlar

en büyük korkum çocukluğumu kaybetmektir. büyümeyi hiç istemedim. yetişkinlik kadar sıkıcı, ciddi, asık suratlı, saçma bir müessese yok

Arkadaşlarımı sabaha kadar oturmayı eğlenmeyi,çalışmayı ve gezmeyi alışveriş yapmayı herşeyi benimki biraz evlendikten sonra neleri özlediğe girdi ama neyse

Arkadaşlarımı sabaha kadar oturmayı eğlenmeyi,çalışmayı ve gezmeyi alışveriş yapmayı herşeyi benimki biraz evlendikten sonra neleri özlediğe girdi ama neyse
evlilik çok güzel olsa da maalesef hayatı değiştiriyor. en değişmedi diyenin bile muhakkak değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…