Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz öyle bir farkındalık yaşamadım.Ne zaman artık büyüdüğünüzü olgunlaştığınızı fark ettiniz? Yalnızlığınızda mı yoksa terk edilişlerinizdemi?
Büyümek.Dert ?
Bir derdim var'in dert kısmı ?
Başınız sağolsun acı bir gerçek hiç yaşamak istemiyorum2022 başlarında doğurdum işte şimdi olgunlaştım anne oldum demiştim ta ki o yılın aralık ayında annemi kaybedene kadar… gerçekten büyümeyi işte o gün gördüm.
eski şeyleri çok irdelerdim . Bazı şeyler hakkında çok düşünmediğim de akışına bıraktığımda olgunlaştığını fark ettimNe zaman artık büyüdüğünüzü olgunlaştığınızı fark ettiniz? Yalnızlığınızda mı yoksa terk edilişlerinizdemi?
Başınız sağolsun acı bir gerçek hiç yaşamak istemiyorum
Başınız sağ olsun Bende 2021 şubatta doğum yaptım 17 ağustosta babamı kaybetttim bebeğim 6 aylıkken mekanları cennet oksun inşallah tüm ölmüşlerimizin2022 başlarında doğurdum işte şimdi olgunlaştım anne oldum demiştim ta ki o yılın aralık ayında annemi kaybedene kadar… gerçekten büyümeyi işte o gün gördüm.
Akışına bırakmaya çalışıyorum ama düşünmeye engel olamıyorum :)eski şeyleri çok irdelerdim . Bazı şeyler hakkında çok düşünmediğim de akışına bıraktığımda olgunlaştığını fark ettim
Hahah değişikmiş ciddenBiri boyle bir soruya "halaylara alininca buyudugumu anladim" diye cevap vermişti komikti o geldi aklima.
Başka şeylerle meşgul olunca oluyorsun , inşAllah olursunAkışına bırakmaya çalışıyorum ama düşünmeye engel olamıyorum :)
İlk uyanmam ilk evliliğimde bosanmamdi sanirim ikinci de hamileyim doğurduktan sonra olucak gibiNe zaman artık büyüdüğünüzü olgunlaştığınızı fark ettiniz? Yalnızlığınızda mı yoksa terk edilişlerinizdemi?
Hahah değişikmiş cidden
Dert ?
Bir derdim var'in dert kısmı ?
Başınız sağolsun, hastamiydi anneniz2022 başlarında doğurdum işte şimdi olgunlaştım anne oldum demiştim ta ki o yılın aralık ayında annemi kaybedene kadar… gerçekten büyümeyi işte o gün gördüm.
Biz giriyorduk her ne kadar çekemiyorsak daCocuklari halaya almiyorlar ya.