kızlar hatırlıyomusunuz milliyet karton bebek dağıtıyodu,bikaç karton bebek,ve bisürü karton bebek kıyafeti,onları kesip karton bebeğin üstüne koyuyoduk,sonradan et bebeklerim bisürü oyuncak bebeğim oldu ama hiçbiriyle karton bebek kadar eğlenmemiştim.hatta şöyle bişeydi
Eki Görüntüle 216645
bnde çok özledim çocukluğumu,canım anneannemi(nur içinde yatsın),sobanın ışığını,okulun kantininde satılan leblebi tozunu,eskimoyu,etiket peçete koleksiyonu yapardık,çokomeli yiyip kağıdını düzeltip defterimizin arasına koyardık,ilk öpücük diye bir gençlik dizisi vardı,justin jerom vardı,çamurla oynardık,çamur yapmak için ağzımızla su taşırdık annemden köşe bucak kaçarak,hava kararıncaya kadar oynardık,insanlar çok masumdu, şimdi herkes sapık tecavüzcü olmuş,şimdiki bilgisayar çocuklarına çok üzülüyorum,herşey var ama mutlu değiller,biz küçücük şeylerle mutlu olurduk,keşke birgünlüğne dönsem çocukluğumabu konuyu çok sevdim,içim sızladı okurken,
bütün yazılanları okudum. düşünüp duruyorum, acaba bizim çocuklarımız neyi özleyecekler ?
karton bebekler benim de favorimdi. ozamandan düşkünmüşüm modaya
22 yaşında olmama rağmen ben de çok özlüyorum 90'ları..
teknoloji insanların ve özellikle çocukların içini kurutuyor.
kızlar hatırlıyomusunuz milliyet karton bebek dağıtıyodu,bikaç karton bebek,ve bisürü karton bebek kıyafeti,onları kesip karton bebeğin üstüne koyuyoduk,sonradan et bebeklerim bisürü oyuncak bebeğim oldu ama hiçbiriyle karton bebek kadar eğlenmemiştim.hatta şöyle bişeydi
Eki Görüntüle 216645
ben 23 yaşında ve okulöncesi öğretmeniyim biz o yıllarda büyüdüğümüz için gerçekten çok şanslıymışız bu ilk yılımda çocuklardan gözlemlediğim çok vahim durumlar vardı biz o yaşlarda deli gibi sek sek, ip atlama, yerden yüksek vb oynardık ama onlar hiç birini bilmiyolrardı en önemlisi abartmıyorum koşmayı bile bilmiyorlar. çocukları bahçeye çıkarıp yan yana dizdim karşılarına geçtim bana doğru koşun dedim patır patır yere düştüler ve hemen ağlıyolar biz ölümüne koşardık düştüğümüzde bacağımız falan bayağı kanardı yinede ağlamazdık gurur yapardık şimdiki çocuklar nokta kadar çizilse bi yerleri çığlığı basıyolar biz iyiki böyle büyümemişiz
sanal bebekler vardı.benim hiç olmadı gerçi ama çok özenirdim arkadaşlarımda görünce.bir gün arkadaşım bende unuttu bebeğini 3 gün ben büyütmüştüm çok mutlu olmuştum:)
jetonlu telefonlar vardı.babamın sürü jeton olurdu.
ayşegül kitaplarım vardı.ayşegül tatilde.ayşegül mutfakta.ayşegül küçük anne.
video vardı abim hep kaset alırdı bizde izlerdik.ramboyu o kalın siyah kasetlerden izlediğimi hatırlıyorum.
yumiyum yemeyi severdim.yumuşacık ağzımda eriterek yerdim hemen bitmesin diye.
adını yanlış hatırlamıyorsam çatpat vardı.kokusunu çok severdim ama çok tehlikeli birşeydi.annem sakın alma kör olursun gözüne kaçarsa diye beni korkuturdu bende tamam diyip her seferinde alırdım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?