• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüdüğüm için çok üzülüyorum:((

he_man, voltran,alf,perihan abla,uzaylı zekiye,altın kızlar ve tabiki susam sokağı:(sanırım bu gece fazla duygusalım:(

Son düzenleme:
ben özlemiyorum..elektreya gibiydi yaşamım..sobalı evde yaşamak zor..:49:

çocukluğumdan en çok Kuşadası'ndaki yazlığı özlüyorum :(
"Biz Büyüdük ve Kirlendi Dünya"

sakız vardı bigbabol ne çiğnerdik,birde cino çikolatayı hatırlıorum :) şimdiki gibi algida max yoktu sokaktan küçük arabada dondurmacı geçerdi külahta onu alırdık :) kızlar bu cümleleri kurduğumuza göre sanırımyaşlanıyoruzz :D ama 90 larda çocuk olmak başkaydı ya :32:

ben özlemiyorum..elektreya gibiydi yaşamım..sobalı evde yaşamak zor..:49:

benim çocukluğumda sobalı evde geçti.3 kız kardeş aynı odada koyunkoyuna uyurduk,tuvaletimiz buz tutardı, sularımız donar akmazdı babam her akşam işten gelince suları açmak için uğraşırdı.sabah gözümüzü sobası sönmüş soğuk bir odada açardık ve annemiz gelip sobayı yakıncaya kadar yataktan çıkmazdık.evet sobalı evde yaşamak çok zordu ama hep birlikteydik ozamanlar.

sakız vardı bigbabol ne çiğnerdik,birde cino çikolatayı hatırlıorum :) şimdiki gibi algida max yoktu sokaktan küçük arabada dondurmacı geçerdi külahta onu alırdık :) kızlar bu cümleleri kurduğumuza göre sanırımyaşlanıyoruzz :D ama 90 larda çocuk olmak başkaydı ya :32:

turbo sakız vardı içinden araba resimleri çıkar sonrada onları saklardım.birde peçete koleksiyonu çok modaydı.heralde peçete koleksiyonu olmayan yoktur.ozamanlar böylee istediğin peçeteyi git marketten al nerdeeeeeee:)))))))

benim çocukluğumda sobalı evde geçti.3 kız kardeş aynı odada koyunkoyuna uyurduk,tuvaletimiz buz tutardı, sularımız donar akmazdı babam her akşam işten gelince suları açmak için uğraşırdı.sabah gözümüzü sobası sönmüş soğuk bir odada açardık ve annemiz gelip sobayı yakıncaya kadar yataktan çıkmazdık.evet sobalı evde yaşamak çok zordu ama hep birlikteydik ozamanlar.
:27:evet canım ozaman yaşadığın zorlukları düşün buz gibi ev, buz gibi sınıf,dayakçı il okul öğretmeni, dayakçı baba yorgun anne..

:27:evet canım ozaman yaşadığın zorlukları düşün buz gibi ev, buz gibi sınıf,dayakçı il okul öğretmeni, dayakçı baba yorgun anne..

tamam zordu sobalı evde yaşamak ama öğretmenim beni hiç dövmedi allah rahmet eylesin ikinci annem gibiydi...babamda kızardı ama dayakçı değildi anneler hep yorgun hangi anne dinlenebilir ki???

evet benimde vardı peçete koleksiyonum desenli renkli renkli özene bezene saklardım :) bende sobalı evde büyüdüm annem çalışırdı sobayı yakmak tam bi işkenceydi ama akşam olunca annem işten geldiğ zaman ev başka sıcak olurdu...o sobanın üstünde ekmek yapardı annem kokusu inanılmaz güzel olurdu..akşamları tarık tarcanın sunduğu çarkıfelek izlerdik bide küçük ibo vardı :D şimdi herşey elimizin altında ama ozaman daha mutluyduk sanki :(

turbo sakız vardı içinden araba resimleri çıkar sonrada onları saklardım.birde peçete koleksiyonu çok modaydı.heralde peçete koleksiyonu olmayan yoktur.ozamanlar böylee istediğin peçeteyi git marketten al nerdeeeeeee:)))))))

evet yaa o pecete koleksiyonunu yapardik ama hep dusunurdum neden topluyoruz diye kiymetli oldugu icindi simdiki gibi heryerde yoktu:28:

yaa trt 3 deki manuelayı kimse hatırlamıyor mu???hani ikiz kız kardeş sarı uzun saçlı...

ne diyorsun o dizi bitti diye ağladığımı hatırlıyorum.çok küçüktüm o zaman...bi de benim kokulu kağıt koleksiyonum vardı :52:

ah ne güzel diziydi öyle.ozamanlar şimdiki gibi genel izleyici, +7 gibi izleyiciyi uyaran şeylerde yoktu.bildiğin korku filmi izliyoduk ama hiç birimizde psikopat olmadık:))))
kokulu kağıt mııı ilginç daha önce hiç duymamıştım böyle bir koleksiyon:)

Son düzenleme:
eminim trt 2 deki cumartesiden cumartesiye programını ve pazar günleri çocuk klasikleri film lerinide hatırlarsınız.yanılıyormuyum.:61:ayrıca manuelada isabele çok gıcık olur:86:dum

daha 23 yaşındayım bu yaşta heydi gidi eski günler diyeceğimi bilmezdim bende
Peçete koleksiyonuna evet ne zor bulunan şeylerdi o zaman şimdi bile renk renk desen desen istediğin yerde bulabiliyrsun
Sanırım zor olmasıymış çekiciliği

Şimdiki patlamış mısırın tadı nerdeeeee
Patlamış mısır demek ailece izlenecek tv programı dizi,film vs idi bizim için

yaa neyi unuttuk kızlar tabiki barış manço ve ıspanak yiyin,dişlerinizi fırçalayın,arabada hep arka koltuğa oturun çocuklar.yani adam olacak çocuk...:(((o fff offf bitmez bu gece:((:59:

en başından sonuna kadar tüm yorumları okudum ve hepsi benim cocuklugumu anlatıyordu..
odun sobalı(yada kazan)banyolar..sobalı evler..tasolar,gazoz kapakları,barış manço,tek kanallı dönemden sonra star tv nin açılışı,sabah evden çıkıp akşam ezanına kadar sokakta oynadığımız oyunlar..
saymakla bitmez..30 oldum..ben de son zamanlarda nedense sürekli çocukluk anılarımı,ne kadar güzel olduklarını düşünüyor ve keşke o günlere tekrar dönebilsem diye iç geçiriyorum..inanın son zamanlarda yogun bir özlem duyuyorum o günlere..hatta psikolojimin bozuk oldugunu düşünmeye baslamıstım.benim gibi hisseden başka birilerinin de olması sevindirdi beni:)sanırım yaşlanma ve hayat mücadelesinin yasattıgı duygu durumu..

en başından sonuna kadar tüm yorumları okudum ve hepsi benim cocuklugumu anlatıyordu..
odun sobalı(yada kazan)banyolar..sobalı evler..tasolar,gazoz kapakları,barış manço,tek kanallı dönemden sonra star tv nin açılışı,sabah evden çıkıp akşam ezanına kadar sokakta oynadığımız oyunlar..
saymakla bitmez..30 oldum..ben de son zamanlarda nedense sürekli çocukluk anılarımı,ne kadar güzel olduklarını düşünüyor ve keşke o günlere tekrar dönebilsem diye iç geçiriyorum..inanın son zamanlarda yogun bir özlem duyuyorum o günlere..hatta psikolojimin bozuk oldugunu düşünmeye baslamıstım.benim gibi hisseden başka birilerinin de olması sevindirdi beni:)sanırım yaşlanma ve hayat mücadelesinin yasattıgı duygu durumu..

hayat ağır yükler yükledikçe omuzlarımıza daha çok bağlanır daha çok özlem duyar olduk sanırım çocukluğumuza.teknoloji bukadar ilerlememişti herşey bir tıkla elimizin altında değildi ama bukadar yalnızda değildik.kelimelerle anlatılamayacak sadece yaşayanların anlayabileceği bir hayat vardı 90larda.

Back