Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde oduncu gömleği diye bişey vardı hatırladın mı:))giymeden büyüyen var mı acaba o acayip gömleklerden:))
ben özlemiyorum..elektreya gibiydi yaşamım..sobalı evde yaşamak zor..![]()
evet hatirliyorum bizde giydik o kalin gomleklerden
![]()
sakız vardı bigbabol ne çiğnerdik,birde cino çikolatayı hatırlıorum :) şimdiki gibi algida max yoktu sokaktan küçük arabada dondurmacı geçerdi külahta onu alırdık :) kızlar bu cümleleri kurduğumuza göre sanırımyaşlanıyoruzzama 90 larda çocuk olmak başkaydı ya
![]()
benim çocukluğumda sobalı evde geçti.3 kız kardeş aynı odada koyunkoyuna uyurduk,tuvaletimiz buz tutardı, sularımız donar akmazdı babam her akşam işten gelince suları açmak için uğraşırdı.sabah gözümüzü sobası sönmüş soğuk bir odada açardık ve annemiz gelip sobayı yakıncaya kadar yataktan çıkmazdık.evet sobalı evde yaşamak çok zordu ama hep birlikteydik ozamanlar.
evet canım ozaman yaşadığın zorlukları düşün buz gibi ev, buz gibi sınıf,dayakçı il okul öğretmeni, dayakçı baba yorgun anne..
turbo sakız vardı içinden araba resimleri çıkar sonrada onları saklardım.birde peçete koleksiyonu çok modaydı.heralde peçete koleksiyonu olmayan yoktur.ozamanlar böylee istediğin peçeteyi git marketten al nerdeeeeeee:)))))))
yaa trt 3 deki manuelayı kimse hatırlamıyor mu???hani ikiz kız kardeş sarı uzun saçlı...
ne diyorsun o dizi bitti diye ağladığımı hatırlıyorum.çok küçüktüm o zaman...bi de benim kokulu kağıt koleksiyonum vardı![]()
en başından sonuna kadar tüm yorumları okudum ve hepsi benim cocuklugumu anlatıyordu..
odun sobalı(yada kazan)banyolar..sobalı evler..tasolar,gazoz kapakları,barış manço,tek kanallı dönemden sonra star tv nin açılışı,sabah evden çıkıp akşam ezanına kadar sokakta oynadığımız oyunlar..
saymakla bitmez..30 oldum..ben de son zamanlarda nedense sürekli çocukluk anılarımı,ne kadar güzel olduklarını düşünüyor ve keşke o günlere tekrar dönebilsem diye iç geçiriyorum..inanın son zamanlarda yogun bir özlem duyuyorum o günlere..hatta psikolojimin bozuk oldugunu düşünmeye baslamıstım.benim gibi hisseden başka birilerinin de olması sevindirdi beni:)sanırım yaşlanma ve hayat mücadelesinin yasattıgı duygu durumu..