Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir başka gece vardı bide :)
palıament sineması:) müziği de çok güzeldi
pazar akşamları sırtımı sobaya yaslar 2. reklamına kadar izlerdim...![]()
sonra ertesin gün okul olduğu için yatmak zorunda kalırdın dimiii:))
mavi bir leğen vardı bizim. pazar geceleri onda banyo yaptırırdı annem. yahu pazar günü banyo günüydü eskiden
haftada 1 gün oda pazar günleri banyo yapardık:))annem benide sobanın yanında leğende yıkardı sonrada sıcacık odada uyurdum.
haftada 1 gün oda pazar günleri banyo yapardık:))annem benide sobanın yanında leğende yıkardı sonrada sıcacık odada uyurdum.
bnde 23 yaşındayım ben leğenli günleri hatırlamıyorum ama her pazar banyo yaptırırdı annem bizim küçükten büyüğe şimdiki gibi ayrı odalarımızda yoktu yere bir yatak bütün kardeşler yan yana
ayyy duygulandım vallahi en güzelide yatarken sadece sobanının duvara yansıyan ışığı hep ona bakarak uyurdum annemle hep sobanın içindeki yanmayan külleri ayıklardıkşimdi herşeye üşenir olduk ozaman ayrıydı herşey bütün komşular çardakta otururdu hepsi çok samimiydiler bütün komşularımızın ne olduğunu bilirdik hatta öyleki sokağa gelen misafiri bile ayırt ederdik ozaman ayrıydı herşey ayy ne doluymuşum
![]()
Ayyy, keşke geri gelse o yıllar, günler! :)
Susam sokağı vardı bir de, onu izlemekten yemek yemezdim..
Rahmetli Barış Manço'nun çocuk programını hiç kaçırmazdım,
ip atlardık, saklambaç, yerden yüksek, yakar top, evcilik oynardık...
Şimdiki çocuklara çok acıyorum gerçekten..
ben yalnız değilmişim demekki yazıları okudmda.çocukluğumu,okulumu,arkadaşlarımı ve en önemlisi ailemle kardeşilerimle hep birlikte olmayı o kadar çok özledimki.keşke geri dönebilsek o günleri
bizde kağıt katlama snataı vardı trtde onu beklerdik onların yaptığının aynısını yapmaya çalışırdık.sonra çok küçüktüm dallası seyrederdi bizimkiler öpüşme sahnelerinde çok utanırdım gözlerimi kapatırdım :)).çamurdan bebekler,tencereler yapardık,kucaklar dolusu çiçek toplardık.ablam pasta yapardı balkonda oturur yerdik.o kadar eğlenirdikki hep beraber şimdi herkes evlendi bende tabi,herkesin bir derdi hayat gaidesi var
eski günler çok güzeldi yaaaaa
palıament sineması:) müziği de çok güzeldi
pazar akşamları sırtımı sobaya yaslar 2. reklamına kadar izlerdim...
susam sokağı bir de. annem der sen susam sokağıyla büyüdün. bi çok şeyi ondan öğrendin der..
28 yaşındayım evli ve dünyalar güzeli bir kızım var ama nedense yinede büyüdüğüm için çok üzülüyorum.90lı yılları çok özlüyorum.ozamanlar hayat daha bir güzeldi.bilgisayar yerine bebeklerimiz,gazoz kapaklarımız, heyecanla izlemeyi beklediğimiz parlıament sinema kulübünün sunduğu pazar gecesi filmlerimiz,trt dışında başka bir kanalı izlemenin vermiş olduğu o garip ve bir okadar da hoş duygumuz,odun kazanıyla ısınan sıcacık banyolarımız,bayramlarda bir araya gelmekten keyif aldığımız büyük ailelerimiz vardı.ozamanlar daha bir insaniydi herşey.sanırım fena halde çocukluğumu özlüyorum ve sanırım bunu fena halde dert ediyorum(sizde çocuk olmak istermiydiniz yine yeniden???