canım sen 28 olduğuna emin misin ben de 27 yaşındayım ama ne kazanlı soba gördüm ne trt nin tek kanal olduğu zamanı bilirim.hatta ben çocukkken daha bir modaydı "aaah aaah nerede o eski bayramlar" demek.
ben bazen sorumsuzluk ve kaygısızlık bakımından bekarlığımı özlüyorum ama çocukluğumu hiç özlemiyorum.çünkü çocukken özgür değildim.benim yapacaklarıma annem babam karar verirdi,fikir de sormazlardı.en azından şimdi özgürüm ve canım ne yapmak istiyorsa onu yapıyorum.kimseye de hesap vermiyorum.aaah büyümek çok güzel.
Bende 23 yaşındayım tasolarımız vardı taso oynardık kaldırımda gece olmadan eve girmezdik hiçte bişey olmazdıcasper maske şirinler vardı o zamanlar atari oyunları başkası onasa bile biz zevk alırdık şimdi pc başında yalnızım ama yine tadı yok hayat bu
benim hatırladığım hep özeller vardı.hani ilk çıkışlarını hatırlıyorum ama tek kanallı zamanı hatırlamıyorum
benim 90lardan en unutamadığım o güzel pop şarkıları.
28 yaşında ve bekar birisi kadar üzülmüyosundur herhalde büyüdüğüne:)
bende isterdim..hatta bir gün yolda bunu arkadaşımla konuşuyoduk,ben "keşke 70li yıllarda olsaydık" gibi bişey dedim,yanımdan geçen hamal amca "eskiye dönmek istiyosan filmi geri sar" demişti hem zekasına hayran olmuştum hem çok gülmüştüm.türk filmlerine falan da çok zaafım vardır.bizim zamanımızda eti cin vardı,sokaklara sütçü amcalar gelirdi,meybuz gibi meyveli buzlar yenirdi,bi ata altın şeklinde çikolatalar vardı..
ben bu hisse ilk arkadaşlarım birer birer evlenip çocuk sahibi olmaya başlayınca kapıldım. ne oluyoruz ya dedim, büyüyor muyuz... oysa babamın kucağında yemek yediğim zamanlar hakikaten de geride kalmştı, farketmemişim sadece. hala gider sarılır, öperim; ama çocukluk kayboluyor işte. büyüdükçe dertler de çoğalıyor, sorumluluklar artıyor. çocukluğuma dönüp hep orada kalmak isterdim ben de... çok nostaljik zamanlara yetişemedim; ama pazar günlerimizi, bayram günlerimizi, parliament sinema kulübünü, cumartesi pazar kahvaltılarını, şubat tatillerinde memlekete gitmeyi özlüyorum hala. anne yemeklerini bile özlüyorum zaten..
bendeniz çelik harun kolçak vardı..aahhh ahh bende 24 üm tasoları hatırlıyorum bende birde bahçivan pantalon modaydı..her yaşın bi güzelliği var üzülmeyin tadını çıakrın:)
birde oduncu gömleği diye bişey vardı hatırladın mı:))giymeden büyüyen var mı acaba o acayip gömleklerden:))
hatırlamaz mıyımbayramlığımdı benim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?