• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüdüğüm için çok üzülüyorum:((

weyden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
1.499
3
116
41
Sivas
28 yaşındayım evli ve dünyalar güzeli bir kızım var ama nedense yinede büyüdüğüm için çok üzülüyorum.90lı yılları çok özlüyorum.ozamanlar hayat daha bir güzeldi.bilgisayar yerine bebeklerimiz,gazoz kapaklarımız, heyecanla izlemeyi beklediğimiz parlıament sinema kulübünün sunduğu pazar gecesi filmlerimiz,trt dışında başka bir kanalı izlemenin vermiş olduğu o garip ve bir okadar da hoş duygumuz,odun kazanıyla ısınan sıcacık banyolarımız,bayramlarda bir araya gelmekten keyif aldığımız büyük ailelerimiz vardı.ozamanlar daha bir insaniydi herşey.sanırım fena halde çocukluğumu özlüyorum ve sanırım bunu fena halde dert ediyorum:((sizde çocuk olmak istermiydiniz yine yeniden???

Son düzenleme:
canım sen 28 olduğuna emin misin ben de 27 yaşındayım ama ne kazanlı soba gördüm ne trt nin tek kanal olduğu zamanı bilirim.hatta ben çocukkken daha bir modaydı "aaah aaah nerede o eski bayramlar" demek.
ben bazen sorumsuzluk ve kaygısızlık bakımından bekarlığımı özlüyorum ama çocukluğumu hiç özlemiyorum.çünkü çocukken özgür değildim.benim yapacaklarıma annem babam karar verirdi,fikir de sormazlardı.en azından şimdi özgürüm ve canım ne yapmak istiyorsa onu yapıyorum.kimseye de hesap vermiyorum.aaah büyümek çok güzel.:69:

Bende 23 yaşındayım tasolarımız vardı taso oynardık kaldırımda gece olmadan eve girmezdik hiçte bişey olmazdı :D casper maske şirinler vardı o zamanlar atari oyunları başkası onasa bile biz zevk alırdık şimdi pc başında yalnızım ama yine tadı yok hayat bu

canım sen 28 olduğuna emin misin ben de 27 yaşındayım ama ne kazanlı soba gördüm ne trt nin tek kanal olduğu zamanı bilirim.hatta ben çocukkken daha bir modaydı "aaah aaah nerede o eski bayramlar" demek.
ben bazen sorumsuzluk ve kaygısızlık bakımından bekarlığımı özlüyorum ama çocukluğumu hiç özlemiyorum.çünkü çocukken özgür değildim.benim yapacaklarıma annem babam karar verirdi,fikir de sormazlardı.en azından şimdi özgürüm ve canım ne yapmak istiyorsa onu yapıyorum.kimseye de hesap vermiyorum.aaah büyümek çok güzel.:69:

nasıl hatırlamazsın o günleri star tv ilk yayına başladığı zaman ben dışarıda oyun oynuyordum ve ablam sabki çok ayıp ve gizli bişeymiş gibi kulağıma eğilip tv.de başka kanal çıkıyor çabuk eve gel demişti o günü hiç unutamam.

Bende 23 yaşındayım tasolarımız vardı taso oynardık kaldırımda gece olmadan eve girmezdik hiçte bişey olmazdı :D casper maske şirinler vardı o zamanlar atari oyunları başkası onasa bile biz zevk alırdık şimdi pc başında yalnızım ama yine tadı yok hayat bu

evet yaa tasoları bende hatırladım şimdi.birde gazoz kapaklarıyla oynardık biz.bende sabah evden çıkar akşam ezan okununca eve dönerdim .ezan sanki eve dön çağrısı gibi bişeydi ve ozamanlar korkusuzca oyunlarımızı oynardık dışarıda.paylaşım vardı arkadaşlık daha bir güzeldi sanki.

benim hatırladığım hep özeller vardı.hani ilk çıkışlarını hatırlıyorum ama tek kanallı zamanı hatırlamıyorum:50:
benim 90lardan en unutamadığım o güzel pop şarkıları.

benim hatırladığım hep özeller vardı.hani ilk çıkışlarını hatırlıyorum ama tek kanallı zamanı hatırlamıyorum:50:
benim 90lardan en unutamadığım o güzel pop şarkıları.

bende öyle çok uzun yıllar tek kanal olmasını hatırlamıyorum tabiki ama mesela trt tek kanalken her akşam istiklal marşı okunu ve kanal kapanırdı.her sabahta istiklal marşıla yayına açılırdı.

bende isterdim..hatta bir gün yolda bunu arkadaşımla konuşuyoduk,ben "keşke 70li yıllarda olsaydık" gibi bişey dedim,yanımdan geçen hamal amca "eskiye dönmek istiyosan filmi geri sar" demişti hem zekasına hayran olmuştum hem çok gülmüştüm.türk filmlerine falan da çok zaafım vardır.bizim zamanımızda eti cin vardı,sokaklara sütçü amcalar gelirdi,meybuz gibi meyveli buzlar yenirdi,bi ata altın şeklinde çikolatalar vardı..

ben bu hisse ilk arkadaşlarım birer birer evlenip çocuk sahibi olmaya başlayınca kapıldım. ne oluyoruz ya dedim, büyüyor muyuz... oysa babamın kucağında yemek yediğim zamanlar hakikaten de geride kalmştı, farketmemişim sadece. hala gider sarılır, öperim; ama çocukluk kayboluyor işte. büyüdükçe dertler de çoğalıyor, sorumluluklar artıyor. çocukluğuma dönüp hep orada kalmak isterdim ben de... çok nostaljik zamanlara yetişemedim; ama pazar günlerimizi, bayram günlerimizi, parliament sinema kulübünü, cumartesi pazar kahvaltılarını, şubat tatillerinde memlekete gitmeyi özlüyorum hala. anne yemeklerini bile özlüyorum zaten..

bende isterdim..hatta bir gün yolda bunu arkadaşımla konuşuyoduk,ben "keşke 70li yıllarda olsaydık" gibi bişey dedim,yanımdan geçen hamal amca "eskiye dönmek istiyosan filmi geri sar" demişti hem zekasına hayran olmuştum hem çok gülmüştüm.türk filmlerine falan da çok zaafım vardır.bizim zamanımızda eti cin vardı,sokaklara sütçü amcalar gelirdi,meybuz gibi meyveli buzlar yenirdi,bi ata altın şeklinde çikolatalar vardı..

ata altın şeklindeki çikolataları biliyorum.yemesi çok güzel olurdu.leblebi tozu satardı bakkal amcamız onu yemek hem çok güzel hemde insanı tıkadığı için eziyet olurdu.sütümüzü sokağın başında inekleri olan bir amca ve teyzeden alırdık.her akşam elimde süt kabıyla gider ineklerden sağılmış sıcacık sütle eve gelirdim.

Son düzenleme:
bendeniz çelik harun kolçak vardı..aahhh ahh bende 24 üm tasoları hatırlıyorum bende birde bahçivan pantalon modaydı..her yaşın bi güzelliği var üzülmeyin tadını çıakrın:)

ben bu hisse ilk arkadaşlarım birer birer evlenip çocuk sahibi olmaya başlayınca kapıldım. ne oluyoruz ya dedim, büyüyor muyuz... oysa babamın kucağında yemek yediğim zamanlar hakikaten de geride kalmştı, farketmemişim sadece. hala gider sarılır, öperim; ama çocukluk kayboluyor işte. büyüdükçe dertler de çoğalıyor, sorumluluklar artıyor. çocukluğuma dönüp hep orada kalmak isterdim ben de... çok nostaljik zamanlara yetişemedim; ama pazar günlerimizi, bayram günlerimizi, parliament sinema kulübünü, cumartesi pazar kahvaltılarını, şubat tatillerinde memlekete gitmeyi özlüyorum hala. anne yemeklerini bile özlüyorum zaten..

bende babamla pazar günleri çizgi film izlerdim birde 166 masal hattı vardı onu arar tüm gün masal dinlerdik babamla:))haklısın sorumluluk arttıkça geçmişi daha çok özlüyor insan.

bendeniz çelik harun kolçak vardı..aahhh ahh bende 24 üm tasoları hatırlıyorum bende birde bahçivan pantalon modaydı..her yaşın bi güzelliği var üzülmeyin tadını çıakrın:)

birde oduncu gömleği diye bişey vardı hatırladın mı:))giymeden büyüyen var mı acaba o acayip gömleklerden:))

birde manuela vardı hatırlayan varmı??sarışın iki kız kardeşin hikayesiydi.trt 3 de oynardı.ah ah çocukluğumun harika pembe dizisi ahhhh:)

Son düzenleme:
ahh arkadasim benim derdimede parmak bastin,inan kucuklugumu gecmisi oylesine ozluyorum ki cogu zaman ruyamda goruyorum annemin babamin o kucuk kizlariydim,simdiki gibi cocuk kanallarimiz yoktu,cizgi film cikacagi saati iple cekerdik,babamin getirecegi hobbyi beklerdik,casper sirinler,heman en cok izledigimiz cizgi filmlerdi, bayramlarda sokak sokak seker toplardik ,gece yarilarina kadar eve girmezdik simdi cocuklari kapainin onune cikarmaya korkar olduk,benimde cocuklarim var isterim ki onlarinda hatirlayacagi guzel anilari olsun ama onlar sanirim bilgilisayar oyunlari ve cailliuyu hatirlayacaklar:59::50:

Back