- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.694
- 158
- 30
Ya ne alakaaaBuyu konulari acmak yasak ama deprem travması yeni yasanmisken esinizle cinselliginizin pesine dusmeniz falan cok ilginc. Gamsizlik boyutunuz hakkinda tez yazilir.
Yok yok öyle demeyin bir arkadaşımın Malatya’da evleri yerle bir oldu geldi iki ay sonra nişan yaptı şimdi de düğün yaptı hayat bir şekilde devam ediyorBuyu konulari acmak yasak ama deprem travması yeni yasanmisken esinizle cinselliginizin pesine dusmeniz falan cok ilginc. Gamsizlik boyutunuz hakkinda tez yazilir.
Hanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Kız kardeşimin 4 ayakkabısı olsa, benim tek ayakkabımı kıskanırdı. Kendisi de itiraf etti eşiyle sorun yaşadıktan sonra. Helallik istedi. Allah o azeri hocadan razı olsun, şuan hamileyim artık Allah'ıma bin şükür
Ablacım sen şu azeri abinin iletişim bilgisini bize fişekleseneHanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Dün dinlediğim yılan kardeş vakasından sonra öyle yılan kardeşler olmaz olsun. Eğer gerçek ise, ki inanıyorum buna, oh olmuş yılana.Fındık beyinli
Ta baküdekine üçkağıtçıya inanıyorsun kardeşine seviniyorsun
Keşke sizin gibiler azalarak yok olsa
Mune banla beni
Önce ben de şöyle dedim:Ya ne alakaaa
Siz travmalarınıza bu kadar bağlı yaşarsanız insanı çürütürsünüz. Üzücü olaylar yaşanır ve insan zamanla normal hayatına odaklanır normali budur acısı içinde olur ama yaşantısına devam eder. Kadın hoca diyor büyü diyor siz
Kıytırık medyumlar bin tlden aşağı bakmiyor.İçimdeki fakir susmuyor.
Bakü den Antep e büyü bozmaya kaç paraya geldi bu adam, konuyla ilgili tek merak ettiğim şey bu
iç çamaşırı yıkanıyor ya onu giyinince isteksiz oluyorsun,abooovvv süper mantık yürüttümÇamaşır makinesinin suçu neydi ki acaba ?
Hamınıza azarbaijandan salamlar getirdim çox yaxşi salamAblacım sen şu azeri abinin iletişim bilgisini bize fişeklesene
Ya hocaaamHamınıza azarbaijandan salamlar getirdim çox yaxşi salam
Sevişmeyen irkağın libidosuna soxumYa hocaaam, ne iyi oldu da geldiniz
men bele veziyetin içine soxum olacaktı pardonSevişmeyen irkağın libidosuna soxum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?