• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız kardeşimin 4 ayakkabısı olsa, benim tek ayakkabımı kıskanırdı. Kendisi de itiraf etti eşiyle sorun yaşadıktan sonra. Helallik istedi. Allah o azeri hocadan razı olsun, şuan hamileyim artık Allah'ıma bin şükür
Nilu12 Nilu12 Sen tanıyor musun bu elemanı?

Hocalar büyüyü kimin yaptığını söylemez normalde o neden söylemiş acaba arada sorun çıkmasını çok da önemsememiş heralde yoksa kardeşiniz itiraf edince mi kimin yaptığını öğrendiniz

Mune gelmeden acil cevap talep ediyorum🤣

Son düzenleme:
Evet o arastirmalardan haberim var, ayni arastirmalarda deprem, savas, kitlik gibi afetlerden ciktiktan sonra bilincaltinin "soyumuz tehlikede" sinyali verip uremeyi tesvik ettigini de okumustum.

Ama anlamadigim sey, bu soz konusu arastirmalar neden bize uymuyor da sadece Ortadogulu ve Afrikalilara uyuyor. (Ayni arastirmalarin benzerleri kolelik donemi Afrikali halklari uzerinde de yurutulmus, hatta ortaya cikan sonuclara gore Afrika kokenlilerde tam da bu "yok olma korkusu" sebebiyle ikiz cocuk oranının beyaz ve sari irka oranla kat kat fazla oldugu bulunmustu)

Bak haklarini yemeyim, Avrupalilar da bu konuda az sevisgen degiller.

Bizde de tam tersi, kotu bi olay mi oldu hemen tum ask, sevgi, libido vb duygular sönüyor.
Söndüğü yok. Sizin gibiler hemen cıngar çıkarıp bu konuda mahalle baskısı yapıyor. Baksanıza hemen başlamışsınız deprem oldu, sevişmeyi mi düşünüyorsunuz diye.

Söndüğü yok. Sizin gibiler hemen cıngar çıkarıp bu konuda mahalle baskısı yapıyor. Baksanıza hemen başlamışsınız deprem oldu, sevişmeyi mi düşünüyorsunuz diye.

Sen simdi bana bağırma hakki ve gerekcesini kendinde nasil buldun onu anlamadim? Sonen libido benim, libidosu sonmeyene sasirmisim sanane????

Sen simdi bana bağırma hakki ve gerekcesini kendinde nasil buldun onu anlamadim? Sonen libido benim, libidosu sonmeyene sasirmisim sanane????
bağırmak? Bu teknik olarak pek mümkün değil. Bağırmayı ifade etmek için caps kullanabildirdim, onu da yapmamışım. Demek ki bağırmıyorum kumarbaz hanım.

Hocalar büyüyü kimin yaptığını söylemez normalde o neden söylemiş acaba arada sorun çıkmasını çok da önemsememiş heralde yoksa kardeşiniz itiraf edince mi kimin yaptığını öğrendiniz

Mune gelmeden acil cevap talep ediyorum🤣
Soylememis bi bakmislar kizkardes darmaperisan 4 ay sonra bosanmis ve kendi itiraf etmismis. ...

6 Şubat sabah 6'da mı hamile kaldım demiş?

Ne alaka arkadasim? Konuyu anlamiyorsunuz sacma sacma yorumlar yapıyorsunuz.

Kadin deprem travmasinin devam ettigi gunlerde (ki begenmedim attiginiz mesajda tam olarak bu ifadeyi kullaniyorum) yani bir Antepli olarak (konu sahibi Antepli) kendi cinselliginin pesine dusmesi bana sasirtici geldi ve tek soyledigim de bu, bence gamsizlik. (Kaldi ki konu sahibi gayet eglenerek napalim sevismeyelim mi? Diye sordu biz gulustuk karsilikli konu kapandi)

Baska bi mesajimda da soyledim, 8288383 km uzaktayken benim bile libidom yok oldu. Sasirmak icin izin mi alacagim? Ya da bunun gamsizlik oldugunu dusunmek icin size fikrinizi mi danisacagim?

Ne alaka arkadasim? Konuyu anlamiyorsunuz sacma sacma yorumlar yapıyorsunuz.

Kadin deprem travmasinin devam ettigi gunlerde (ki begenmedim attiginiz mesajda tam olarak bu ifadeyi kullaniyorum) yani bir Antepli olarak (konu sahibi Antepli) kendi cinselliginin pesine dusmesi bana sasirtici geldi ve tek soyledigim de bu, bence gamsizlik bu.

Baska bi mesajimda da soyledim, 8288383 km uzaktayken benim bile libidom yok oldu. Sasirmak icin izin mi alacagim? Ya da bunun gamsizlik oldugunu dusunmek icin size fikrinizi mi danisacagim?
Ben veya başkaları fikir beyan ederken size mi danışacağız? Niye saldırı moduna geçtiniz? Milletin cinsel hayatından size ne? Sanki ülkecek veya şehircek antlaşma yapıldı.

Tamam kardesim cikistin diyelim o zaman tekrar soruyorum, sanane?
İnsanlara haksızlık ve zorbalık yapılmasından hoşlanmıyorum ve gördüğümde zorbalığa uğrayanın yanında oluyorum. Bu gerekçeyle yazdım. Yani bana büyü diye konu açanı da savundurttunuz ya. pes.
Peki size konu sahibine mahalle baskısı yapma hakkını kim verdi? Bunu da konuşalım dilerseniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back