- 24 Ocak 2021
- 11.734
- 26.588
- 548
Mune gelmeden geyik yaptık azcıkBiri de @Mune dememiş
Ay sorma, daha 9 ay oldu evleneli, sevişmiycez yani.
Deprem bolgesine 16277384949 km otede yaşıyorum benim bile libidom sondu bacim, sana helal olsun ne diyeyim.
Travmatik olaylarda kişilerin bir nevi başa çıkma yöntemiymiş cinsellik. Hatta Suriyelilerin bu kadar ürüyor olma sebebini salt kültürle açıklamayıp buna bağlayanlar da var. Hoş bende tutmadı o ayrı. Libidom şeyime kaçmıştı, biz ne yaşadık lan böyle diye geziniyordum.Buyu konulari acmak yasak ama deprem travması yeni yasanmisken esinizle cinselliginizin pesine dusmeniz falan cok ilginc. Gamsizlik boyutunuz hakkinda tez yazilir.
Tamam uzak dururum. Peki bu hocaya ne kadar ödediniz? Yarım km öteden usta gelince 300 keşif parası alıyor siz ne kadar keşif parası ödediniz? Bir de Jale olayı var tabi. Onu da soracağım niye Jale ve neden gizli?Hanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Travmatik olaylarda kişilerin bir nevi başa çıkma yöntemiymiş cinsellik. Hatta Suriyelilerin bu kadar ürüyor olma sebebini salt kültürle açıklamayıp buna bağlayanlar da var. Hoş bende tutmadı o ayrı. Libidom şeyime kaçmıştı, biz ne yaşadık lan böyle diye geziniyordum.
Evet o arastirmalardan haberim var, ayni arastirmalarda deprem, savas, kitlik gibi afetlerden ciktiktan sonra bilincaltinin "soyumuz tehlikede" sinyali verip uremeyi tesvik ettigini de okumustum.
Ama anlamadigim sey, bu soz konusu arastirmalar neden bize uymuyor da sadece Ortadogulu ve Afrikalilara uyuyor. (Ayni arastirmalarin benzerleri kolelik donemi Afrikali halklari uzerinde de yurutulmus, hatta ortaya cikan sonuclara gore Afrika kokenlilerde tam da bu "yok olma korkusu" sebebiyle ikiz cocuk oranının beyaz ve sari irka oranla kat kat fazla oldugu bulunmustu)
Bak haklarini yemeyim, Avrupalilar da bu konuda az sevisgen degiller.
Bizde de tam tersi, kotu bi olay mi oldu hemen tum ask, sevgi, libido vb duygular sönüyor.
Zaten TR’de her günümüz bir mücadele valla libido killer ülkedeyiz yeminle.
Harry Potterla sınıf arkadaşı sanırım hocaHangi büyücülük okuluna gitmiş hoca
Hangi büyücülük okuluna gitmiş hoca
Travmatik olaylarda kişilerin bir nevi başa çıkma yöntemiymiş cinsellik. Hatta Suriyelilerin bu kadar ürüyor olma sebebini salt kültürle açıklamayıp buna bağlayanlar da var. Hoş bende tutmadı o ayrı. Libidom şeyime kaçmıştı, biz ne yaşadık lan böyle diye geziniyordum.
Aslaa büyüden uzak duramam,büyüsüz yapamam...Hanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Tam saydınız mı 9 ay mı ,eksik fazla degil dimi?Ay sorma, daha 9 ay oldu evleneli, sevişmiycez yani.
O kardeşi bir daha evime almaz suratına bakmaz kardeşim diye de anmazdimHanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Daha gerçekçi bir isim olabilirdi. Antep’te ne gezer Jale, şöyle Meyrem, Zennup falan olsa neyse.Tamam uzak dururum. Peki bu hocaya ne kadar ödediniz? Yarım km öteden usta gelince 300 keşif parası alıyor siz ne kadar keşif parası ödediniz? Bir de Jale olayı var tabi. Onu da soracağım niye Jale ve neden gizli?
Kimmiş bu Azeri hoca diye sormamızı mi bekliyorsunKız kardeşimin 4 ayakkabısı olsa, benim tek ayakkabımı kıskanırdı. Kendisi de itiraf etti eşiyle sorun yaşadıktan sonra. Helallik istedi. Allah o azeri hocadan razı olsun, şuan hamileyim artık Allah'ıma bin şükür
büyü diye birşey yok.Hanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Harry potterin kalbi çıtSiz siz olun büyüden uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?