• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buyu konulari acmak yasak ama deprem travması yeni yasanmisken esinizle cinselliginizin pesine dusmeniz falan cok ilginc. Gamsizlik boyutunuz hakkinda tez yazilir.
Ya ne alakaaa 🤣🤣
Siz travmalarınıza bu kadar bağlı yaşarsanız insanı çürütürsünüz. Üzücü olaylar yaşanır ve insan zamanla normal hayatına odaklanır normali budur acısı içinde olur ama yaşantısına devam eder. Kadın hoca diyor büyü diyor siz 🤣🤣

Buyu konulari acmak yasak ama deprem travması yeni yasanmisken esinizle cinselliginizin pesine dusmeniz falan cok ilginc. Gamsizlik boyutunuz hakkinda tez yazilir.
Yok yok öyle demeyin bir arkadaşımın Malatya’da evleri yerle bir oldu geldi iki ay sonra nişan yaptı şimdi de düğün yaptı hayat bir şekilde devam ediyor

Eklentiler

• IMG_9203.jpeg
    IMG_9203.jpeg
    25,6 KB · Görüntüleme: 58
Hanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun

Artemissisipi Artemissisipi gel bize ekmek cikti.

Kız kardeşimin 4 ayakkabısı olsa, benim tek ayakkabımı kıskanırdı. Kendisi de itiraf etti eşiyle sorun yaşadıktan sonra. Helallik istedi. Allah o azeri hocadan razı olsun, şuan hamileyim artık Allah'ıma bin şükür

Herkes hocaya üçkağıtçı demiş ama kizkardeși de itiraf etmiş yaptığını.

M Merviye hoca bilgisi verir misin panpa?

O değil de büyülü konu nasil oldu da kapanmamış?

Hanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Ablacım sen şu azeri abinin iletişim bilgisini bize fişeklesene :rolleyes: :KK70:

Fındık beyinli
Ta baküdekine üçkağıtçıya inanıyorsun kardeşine seviniyorsun
Keşke sizin gibiler azalarak yok olsa
Mune banla beni
Dün dinlediğim yılan kardeş vakasından sonra öyle yılan kardeşler olmaz olsun. Eğer gerçek ise, ki inanıyorum buna, oh olmuş yılana.

Ya ne alakaaa 🤣🤣
Siz travmalarınıza bu kadar bağlı yaşarsanız insanı çürütürsünüz. Üzücü olaylar yaşanır ve insan zamanla normal hayatına odaklanır normali budur acısı içinde olur ama yaşantısına devam eder. Kadın hoca diyor büyü diyor siz 🤣🤣
Önce ben de şöyle dedim:
Deprem: BEN NE ALAKA

Sonra tekrar baktım, bu olaylar 6 ay önce yaşanmış. O dönemler düşüneceğim son şey biz niye sevişemiyoruz diye büyücü hoca aramak olurdu. :KK53:

İçimdeki fakir susmuyor.
Bakü den Antep e büyü bozmaya kaç paraya geldi bu adam, konuyla ilgili tek merak ettiğim şey bu🤣🤣🤣
Kıytırık medyumlar bin tlden aşağı bakmiyor.
Adam Bakü'den kalkıp gelmiş. Uyulama + yol ücreti, Cok milyon milyar filandir.

Ne zavallı insanlarsınız siz ya

Bundan sonra eşinizle yapışık dolaşın o zaman

Hayret

Bide kız kardeşine seviniyor aynı şeyi sen yaptın ne farkın kaldı

Icinizden pislik fışkırıyor

Allah sizleri bildiği gibi yapsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back