• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buyu konulari acmak yasak ama deprem travması yeni yasanmisken esinizle cinselliginizin pesine dusmeniz falan cok ilginc. Gamsizlik boyutunuz hakkinda tez yazilir.
Travmatik olaylarda kişilerin bir nevi başa çıkma yöntemiymiş cinsellik. Hatta Suriyelilerin bu kadar ürüyor olma sebebini salt kültürle açıklamayıp buna bağlayanlar da var. Hoş bende tutmadı o ayrı. Libidom şeyime kaçmıştı, biz ne yaşadık lan böyle diye geziniyordum. 😐

Hanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Tamam uzak dururum. Peki bu hocaya ne kadar ödediniz? Yarım km öteden usta gelince 300 keşif parası alıyor siz ne kadar keşif parası ödediniz? Bir de Jale olayı var tabi. Onu da soracağım niye Jale ve neden gizli?

Travmatik olaylarda kişilerin bir nevi başa çıkma yöntemiymiş cinsellik. Hatta Suriyelilerin bu kadar ürüyor olma sebebini salt kültürle açıklamayıp buna bağlayanlar da var. Hoş bende tutmadı o ayrı. Libidom şeyime kaçmıştı, biz ne yaşadık lan böyle diye geziniyordum. 😐

Evet o arastirmalardan haberim var, ayni arastirmalarda deprem, savas, kitlik gibi afetlerden ciktiktan sonra bilincaltinin "soyumuz tehlikede" sinyali verip uremeyi tesvik ettigini de okumustum.

Ama anlamadigim sey, bu soz konusu arastirmalar neden bize uymuyor da sadece Ortadogulu ve Afrikalilara uyuyor. (Ayni arastirmalarin benzerleri kolelik donemi Afrikali halklari uzerinde de yurutulmus, hatta ortaya cikan sonuclara gore Afrika kokenlilerde tam da bu "yok olma korkusu" sebebiyle ikiz cocuk oranının beyaz ve sari irka oranla kat kat fazla oldugu bulunmustu)

Bak haklarini yemeyim, Avrupalilar da bu konuda az sevisgen degiller.

Bizde de tam tersi, kotu bi olay mi oldu hemen tum ask, sevgi, libido vb duygular sönüyor.

İç çamaşırların sizin olduğunu nasıl biliyorsunuz? Küçük parça dediniz, kesilmiş diğer parçalar sizde miydi? İç çamaşırların tamamını da buldu mu? Hoca denen ahlaksız düzenbazın evinde bir sürü kadın erkek iç çamaşırı vardır her göreve gittiğinde kesip hazırlıyordur önceden gereken materyali.

Dolandırıcı afiyetle yemiştir sizden aldığı parayı. Sizin gibiler olmasa nasıl karınları doyacak? Jale kardeş de almıştır temiz temiz komisyonunu. Sana büyü yapıldı diyor ikna ediyor, sonra da ne hikmetse tanıdığı büyücü oluyor. Jale evinize girip çıkıyorsa başka yerlerde de büyü bulunabilir. Hocayla fazla samimi davranışlarda bulunmayın sonra vücuduna cin girmiş çıkartayım ya da orana burana dua yazıcam soyun falan der dikkat edin.

Kızkardeşinize de kızdım, büyüyü kendi evliliği için yaptırsaydı herkesin kocasıyla arası iyi olurdu ve herkes sevişmeye kaldığı yerden devam ederdi.

Evet o arastirmalardan haberim var, ayni arastirmalarda deprem, savas, kitlik gibi afetlerden ciktiktan sonra bilincaltinin "soyumuz tehlikede" sinyali verip uremeyi tesvik ettigini de okumustum.

Ama anlamadigim sey, bu soz konusu arastirmalar neden bize uymuyor da sadece Ortadogulu ve Afrikalilara uyuyor. (Ayni arastirmalarin benzerleri kolelik donemi Afrikali halklari uzerinde de yurutulmus, hatta ortaya cikan sonuclara gore Afrika kokenlilerde tam da bu "yok olma korkusu" sebebiyle ikiz cocuk oranının beyaz ve sari irka oranla kat kat fazla oldugu bulunmustu)

Bak haklarini yemeyim, Avrupalilar da bu konuda az sevisgen degiller.

Bizde de tam tersi, kotu bi olay mi oldu hemen tum ask, sevgi, libido vb duygular sönüyor.

Zaten TR’de her günümüz bir mücadele valla libido killer ülkedeyiz yeminle.

Benim kadın doğum doktorum da söylemişti bunu. savaş dönemlerinde üreme içgüdüsü genlerimizde yüklüymüş. İnsan lazım. Ölümler olacak nüfus azalacak diye üreme psikolojisine giriliyormuş.

Hanım kardeşlerim, öncelikle herkese merhaba. Tam 6 ay önceydi. Kocamla ne zaman ilişkiye girmek istesek, ikimizde de kasılmalar başladı. Psikolog, psikiyatri derken olmadı. Sonra kocamdan habersiz Jale diye bir arkadaşımla buluştum. Bana belki büyü yapıldı size, nereden biliyorsun diye sorunca, onun tavsiyesi üzerine azeri bir adamla konuştum. Bana büyü yapıldığını ve bu büyünün bi an önce bozulması gerektiğini söyledi. Büyü deyince görümcemden şüphelendim, meğerse bizzat kendi kız kardeşim yaptırmış. Adam taa Bakü'den Antep'e geldi, çamaşir makinesinin arkasından benim ve kocamın iç camaşırından bir parçanın birleştirilerek iğnelendiği muskayı çıkardı. Onu bozduktan sonra müsebbipten şikayetçi misin diye sorduğunda evet dedim. 4 aydır kız kardeşim eşiyle sorunlar yaşıyordu ve bugün boşandı ve adam temelli taşınma kararı aldı. Siz siz olun büyüden uzak durun
Aslaa büyüden uzak duramam,büyüsüz yapamam...
Türkiye zaten yol geçen hanı bir büyücüsü eksikti iyi ki gelmiş yoksa sizin çamaşırları kim iğneden ayırırdı

O kardeşi bir daha evime almaz suratına bakmaz kardeşim diye de anmazdim

Tamam uzak dururum. Peki bu hocaya ne kadar ödediniz? Yarım km öteden usta gelince 300 keşif parası alıyor siz ne kadar keşif parası ödediniz? Bir de Jale olayı var tabi. Onu da soracağım niye Jale ve neden gizli?
Daha gerçekçi bir isim olabilirdi. Antep’te ne gezer Jale, şöyle Meyrem, Zennup falan olsa neyse.

Kız kardeşimin 4 ayakkabısı olsa, benim tek ayakkabımı kıskanırdı. Kendisi de itiraf etti eşiyle sorun yaşadıktan sonra. Helallik istedi. Allah o azeri hocadan razı olsun, şuan hamileyim artık Allah'ıma bin şükür
Kimmiş bu Azeri hoca diye sormamızı mi bekliyorsun

büyü diye birşey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back