büyü ve dua

kadergulum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
48
2
11
Ankara
arkadaşlar merhabalar öncelikle bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yorum yapsın lütfen.. ben 4 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım. ve geri gelsin istiyorum dua etmek istiyorum internette birçok dua var yapanlar deneyenler var kimi döndü diyor kimi dönmedi diyor. benim merak ettiğim sevgilimin bana geri dönmesi için dua etsem sure okusam allahın ismini zikretsem yada o ınternetteki dualardan yapsam acaba büyü niyetine geçer mi ? yapanlar uygulayanlar varmı ? cok korkuyorum büyü falan olmasından teşekkürler şimdiden ..

arkadaşlar merhabalar öncelikle bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yorum yapsın lütfen.. ben 4 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım. ve geri gelsin istiyorum dua etmek istiyorum internette birçok dua var yapanlar deneyenler var kimi döndü diyor kimi dönmedi diyor. benim merak ettiğim sevgilimin bana geri dönmesi için dua etsem sure okusam allahın ismini zikretsem yada o ınternetteki dualardan yapsam acaba büyü niyetine geçer mi ? yapanlar uygulayanlar varmı ? cok korkuyorum büyü falan olmasından teşekkürler şimdiden ..

canım belki bilmiyorsun butür konu açmak yasak, büyük olasılık konun kapanacaktır.Herşeyde vardır bir hayır hayırlısı olsun diye dua et güzel kardeşim

Bir ara cemaatte kalan bi arkadaşımdan duymuştum bir dilek duası vardı, onu okuyup duruyordu. 4444 kere okuyacaktı sevgilisini döndürecekti o da.
Ama o sayının tam olması gerekiyordu.
Büyü sayılsaydı o arkadaş da yapmazdı o da cemaatteki ablalarından öğrenmişti çünkü.
Zaten büyünün ritüelleri başka, olayı başka.

Dua ve büyü farklı ama ortak yanı ikisinin de süresi olması.
Ya vedud duasını okumak,eski sevgilini geri getirebilir ama kendi isteğiyle değil duayla geri dönecek,ya sürekli devam etmezsen her şey başa dönecektir.O zaman başka dua yine aynı şeyler sarmal halinde geri dönecek kendi rızası olmadan duayla olacak bi ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki?

Kendi isteğiyle gelmedikten sonra ne yapacaksın o sevgiyi aşkı adı her neyse işte. Geri dönsün diye değil " RABBİM, EĞER O KİŞİ BENİM GEÇMİŞİM, GELECEĞİM, DİNİM İÇİN HAYIRLI İSE ONU BANA VER YÜREĞİMİ GENİŞLET YOLUMU AYDINLAT. EĞER DEĞİLSE AKLIMDAN SİL AT, BUNA KALBİMİ VE BEYNİMİ RAZI ET"

Bu duayı içinden gelerek ve teslimiyet ile yaparsan doğru sonuca ulaşırsın kardesim. İçinde illa o olsun vs gibi istemler olursa duan da samimiyetin olmaz.

Son düzenleme:
Zaten duayi ederken hayirlisiysa diye israr etmek lazim.yoksa Allah korusun okadar duayla israrla istedigimiz kisi bizim icin şer olabilir,biz bilemeyiz ancak Allah bilir.neler okuyoruz burada ne sevdalar nefretlere dönüsuyor.duani et duanda israrci ol.Allah mutlaka kabul edecektir.ya sevdigine kavusturacak şükrünü ölçecek ,ya kavusturmayacak sabrini ölcecek ama bunlari gecersen de kesinlikle sana cokdaha kiymetli olacak sevabini nasib edecek...

İlişkiniz bittiyse neden bittiğini düşünün bence.. Çözmek istiyorsanız çözüm yolları arayın, karşınıza alıp medeni insanlar gibi konuşun.. Sizi istemiyorsa da sizi istemeyen biriyle birlikte olmak gibi bir hata yapmayın..
Dini bunun içine karıştırıp dua etmek istiyorsanız da, giden sevgili için değil, Gazze'de ve dünyanın her yerinde öldürülen masum insanların ruhları şadolsun diye dua edin.

Bu yonde bir dua buyu niyetine gecer mi diye sorarsaniz konunuz bir yere varmaz...

Ayrilik sebebinizi yazarsaniz bu konudaki tecrubeleri dinler bakis acinizi degistirirsiniz...

Hic olmazsa anlatarak rahatlamis olursunuz...

Bu forum binlerce fikir, tecrube, yasanmislik iceriyor...

Meseleyi ciddiye almayan birkac yorumu saymazsak gayet faydali...

Dogru kullanmayi bilirseniz siz de faydasini gorursunuz...

bir yerde okumuştum bir kızda sevgilisi dönsün diye dua etmeye karar vermıs ama önce bunu sevdiğine söylemiş böyle böyle beni sevmen için dua edıcem razı mısın diye bende ona bunu sormayı düşünüyorum evet derse dua edicem hayır derse oluruna bırakıcam sizce razımısın dıye sormalımıyım ?

bir yerde okumuştum bir kızda sevgilisi dönsün diye dua etmeye karar vermıs ama önce bunu sevdiğine söylemiş böyle böyle beni sevmen için dua edıcem razı mısın diye bende ona bunu sormayı düşünüyorum evet derse dua edicem hayır derse oluruna bırakıcam sizce razımısın dıye sormalımıyım ?

Kesinlikle hayir...

Bir erkege 'beni sevmen' bana donmen icin dua edecegim, razi misin'diye sorulmaz da ondan...

Donecegi varsa da donmez, sevecegi varsa da sevmez, bulunmaz hint kumasi sanir kendini...

Belli ki cok iyi niyetlisiniz ama yerinde adimlar atmazsaniz aci sozler duyarak ya da kotu tecrubeler yasayarak ogrenirsiniz erkeklere nasil davranmaniz gerektigini...

Teklifim hala gecerli...

Aranizda neler gecti, neden ayrildiginizi anlatin, yardimci olalim...

Belki de hicbir sey sandiginiz gibi degildir, belki de hayirlisinin donmesi icin degil de onsuzluk icin dua etmeniz geregi oldugunu gorursunuz... :ssz:

büyü falan olmasından korkuyorum bende.. aslında oda beni sevdiğini söylüyor ama hep ben kendi salaklığımdan kaybettim seviyor biliyorum kendisi diyor bunu ama dönmem diyor

Bir ara cemaatte kalan bi arkadaşımdan duymuştum bir dilek duası vardı, onu okuyup duruyordu. 4444 kere okuyacaktı sevgilisini döndürecekti o da.
Ama o sayının tam olması gerekiyordu.
Büyü sayılsaydı o arkadaş da yapmazdı o da cemaatteki ablalarından öğrenmişti çünkü.
Zaten büyünün ritüelleri başka, olayı başka.

Bu dua Salatı tefriciye duası çok etkili olduğunu duymuştum çevremde de okuyan çok konu sahibesi Allahtan ümit kesilmez hakkınızda hayırlısı olsun

kaç yaşında olduğunuzu sorabilir miyim? eğer kısmetinde o kişi varsa er yada geç olacaktır zaten eğer değilse kendini bu şekilde kandırmanın bi anlamı yok çok takıntı yapma kendine oluruna bırak.. unutmaki şu dünyada bi tek o yok eğer o kesin olarak bitti dediyse hiç zorlama zor olucak biliyorum ama unutmaya çalış kendini başka şeylere yönelt.. dua et ama onun için değil hayırlısı her kimse onun için dua et.. eğer hayırlı kişi o ise rabbim zaten onu döndürecektir sana yorma kalbini bu düşüncelerle.. :34:

[h=2]BDV Bölüm Kuralları...Lütfen Okuyunuz...[/h]
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=737655

bu bölümde ,büyü ve dini konu açmak yasaktır. konunuzu kapatıyorum.

Back
X