• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü mü değil mi nedir bu bilen var mı okuyun lütfen

Gömlek olayında annem bir kaç kişiye gitmiş danışmaya. 3 harfliler yapar demişler. alır getirir eve bile demişler. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. ama eve gelen kişilerden bir kişi bile gelmiyor aklıma. fazla misafirimiz olmaz. gelenlerde en yakınlar anneannem babaannem. onlarda öyle mutfakta iş yapmazlar ki. bırakmaya koymaya vakit olmaz. evimize gelen birinden şüphelenemiyorum bu yüzden..

valla şu cevaptan sonra iyice tedirgin oldum,çok ürkerim böyle şeylerden..

yok siz hemen bi din alimine danışın.

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2013 bazıları uğraşıyor halaaaa hacıyla,hocayla...
İnşallah düşündüğünüz gibi bir şey değildir arkadaşım.
:50:

Yıl olmuş 2013 bazıları uğraşıyor halaaaa hacıyla,hocayla...
İnşallah düşündüğünüz gibi bir şey değildir arkadaşım.
:50:

Benim en çok anlayamadığım ise müslüman insanların, çok büyük günah olduğunu bile bile böyle bir vebali nasıl aldıkları?
Anneme de yapmışlar zamanında, eve hırsız girmiş, nasıl hırsızsa evi alabora edip hiç bir şeye dokunmamış yaptığı tek şey, bir basamağa dışkı, bir üst basamağa sofra bezi ve bıçak bırakması, ha bir de tırnaklarını kesip çekmeceye koymuş. Annem çok sonra farketmiş, bir de yastık kılııfı kayıpmış, her yeri aramış bulamamış..

Allah ıslah etsin böylelerini.. :50:

Benim en çok anlayamadığım ise müslüman insanların, çok büyük günah olduğunu bile bile böyle bir vebali nasıl aldıkları?
Anneme de yapmışlar zamanında, eve hırsız girmiş, nasıl hırsızsa evi alabora edip hiç bir şeye dokunmamış yaptığı tek şey, bir basamağa dışkı, bir üst basamağa sofra bezi ve bıçak bırakması, ha bir de tırnaklarını kesip çekmeceye koymuş. Annem çok sonra farketmiş, bir de yastık kılııfı kayıpmış, her yeri aramış bulamamış..

Yapanında,yaptıranında ahirette vereceği çok büyük hesaplar var.
Çok üzüldüm yaşadığınız olaya.Ne insanlar var yani düşün :26:
Biz evimize gelen çiçeğin vazosu patladığında içinden düşen çevizle şok olmuştuk annemle.
Bildiğin içini boşaltıp muska yerleştirmişler :53:
Cami hocası bunu görünce hemen denize atın demişti ve o aralar evde kızılca kıyamet kopuyordu.
Rabbim ıslah etsin böylelerini inşallah :20:

Biz de evde dikişli bi bez içinde muska bulmuştuk. Mahalledeki caminin hocasına gösterdik hemen denize atın dedi. Sizde cami hocasına gösterebilirsiniz. Hem para almazlar hemde sizi kandırmazlar. Biz de sizin gibi kimseden şüphelenmiyorduk hala da kimseden şüphelenmiyoruz ama işte koymuşlar. Herkes iyi niyetli değil ne yazık ki :50:

Hırsızlikdsn cok, ne amaçla girdiği belli!
İnsanlar adam keziyorlar, tecavüze kalkişiyorlar, büyü yapmakdanmi cekinecekler.

Cok korkunç ya:) evimde tuaf bir şey bulsam, kesin ne olduğunu bile anlamam.:(
Allah hepimizi, kötü niyetlilerden korusun!!!

bence hemen bir bileni eve çağrıp gösterin elki başka yerlerde başka şeylerde olabilir anlattıklarına göre

Canım benim rahmetli babannemin ecza dolanının arkasında jelatin gibi bişeye sıkı sıkı sarılmış muska bulmuştuk 99 senesiydi hocaya götürdü babanneme büyü oldığunu söyledi ateşle yakın dedi bide evdeki herkez sirkeyle bir su dökünsün evşde temizlediniz suya sirke koyun kapı eşiğinede sürün demişti . Babannem saolaun hepimizi sirkelemişti koka koka abartıp içirmişti bile onu hatırlıyorum bi. Anlattığınız gibiyse sizle uğraşan birileri var demektir. Evde çiçeğiniz varsa saksı içlerinede bakın en çok oralara konurmuş hoca öyle söylemişti babanneme. Bende ilk evlendiğim sene ilk evimde hep bir yerlere batırılmış toplu iğneler buluyodum özellikle halı altlarında korkmuştum bulduğumu toplayıp attım hacıya hıcaya gitmedimm sonra o evden taşındık zaten muska bişey çıkmamıştı taşınırken . Yani büyü yapanları öbür dünyada yeri yok nasıl yapıyorlar hiçmi Allahtan korkmuyorlar.

Çok ilginç ya, muhtemelen evinize sık sık girip çıkan birinin yaptığı bir şeydir. Ama büyümüdür bilemiyorum.

smuwila, konuyu hayretle okurken senin yorumunla daha da şoka girdim..

bu hırsız olayının aynısı bize de oldu, ben küçüktüm. tatildeyken eve hırsız giriyor, aynı senin dediğin gibi bir basamağa dışkı, üst basamağa mendil ve girişin oraya bıçak bırakıyor. evden hiç bir şey almıyor, sadece benim yastığım kayıptı.. tırnak olayı bizde yoktu veya görmedik, taşındık zaten.. polis tehdit edilmişsiniz, göz dağı bu, düşmanız falan var mı demişti..

bunun büyü olduğunu nasıl anladınız? aynı şekilde hırsızlık olması ikimize de çok garip geldi, ürktüm :18:

Muhtemelen büyü. Korkmayin, hicbir büyü duadan güclü degil.
Buldugunuz nesnelerin üzerine 11 er kez Felak, Nas, İhlas surelerini okuyup yok edin.
Evin her yerini okunmus (11 er kez o dualari okuyun) sirkeli su ile silin.
Aile üyeleri de banyo sonrasi durulama suyuna sirke ekleyip durulansin.
Her zaman ne yaparsaniz yapin, besmele ile baslayin.

Duali kisilere büyü zarar veremez. Ayrica buyuden korkmayin ve ona takili kalmayin.
Unutmayin, Allah izin vermedikce büyü asla etkilemez. O yuzden Allah'a guvenin ve rahat olun.

Son düzenleme:
Bulduğunuz şeylere anlam yüklemezseniz etkilenmeniz daha zor olacaktır. Ruhunu güçlü tut ki kimse sizi etkileyemesin. Yabancı bir film izlemiştim büyüyle ilgili, beni çok etkiledi. Bir kıza vodoo büyüsü yapmak istiyorlar fakat kız inanmıyor. İnanmadığı içinde kız etkilenmiyor. Etkilenmesi için önce kızı inandırıp sonra büyü yapıyorlar ve kız artık etkileniyor. Bu büyüyü yapanlarda ne zaman büyü yapsalar öncelikle karşıdakinin etkilenmesi için ürkütüyorlar.

Merhabalar.
Birkaç seferdir başımıza bir iş geliyor.
Daha doğrusu evde babamın çorabını biri dikmiş kimin diktiği belli değildi.
Annemle babamın arasının açılmasına sebep oldu.
Daha sonra aynı şekilde babamın gömleği düğmesinin yanında dikiş bulduk. Kimin diktiği belli değil.
Annemle babam arasında yine bir sorun çıktı.
Şimdi en son olarak annem bugün mutfakta en alt çekmecede en köşede bir bez bulmuş. bez bir iple bağlı. ipin üzerinde 3 tane düğüm var. Annem ipi açmış. Bir poşet çıkmış. İçinde kum toprak gibi birşey ve 3 tane bozuk para. 2 tanesi bantlanmış. 1 tanesi normal.
Bu nedir. Büyü müdür? bir bilgisi olan var mı? Etrafımızda tanıdığımız bildiğimiz bizimle uğraşacak kimse yok. Nasıl oluyor da o bez evimize giriyor.
Bir fikri olan paylaşsın lütfen...

Birinin yaptığı kesin de kim yapabilir ki o kadar yakın. Yani dikili çorap getirse saklasa anlarım ama babanın çorabı, o zaman alıp götürüp dikip getiriyor…size çok yakın biri.
Ben büyü olaylarına inanmam da inanıp ve inananları sömüren bir sürü hoca vasfında olmayan insan var. Zaten gerçek hoca bilir ki dinde büyü yasaktır.

Cok ilginctir suan oturdugumuz eve tasindigimizda boyaya ihtiyaci olmadigini dusunduk iyiydi idare eder dedik yaza yaptiririz.
Ama ben dayanamdim soyle bi duvarlarin ustunden camasir suyuyla bi sileyim butun evin duvarlarini dedim.
Yatak odasinin duvarinin boyasi cozulmeye basladi altindan acayip sekiller acayip yazilar kara kalemle cizilmis gibi tuhaf birsey cikmisti herhalde bizden onceki oturanlara yapildi biseyler diye dusundum butun o yazilari cikardim sirkeyle sildim zar zor kaybettim.
Ne yazikki insanin aklinin almayacagi seyler yapiliyor Allah boylelerini islah etsin!

smuwila, konuyu hayretle okurken senin yorumunla daha da şoka girdim..

bu hırsız olayının aynısı bize de oldu, ben küçüktüm. tatildeyken eve hırsız giriyor, aynı senin dediğin gibi bir basamağa dışkı, üst basamağa mendil ve girişin oraya bıçak bırakıyor. evden hiç bir şey almıyor, sadece benim yastığım kayıptı.. tırnak olayı bizde yoktu veya görmedik, taşındık zaten.. polis tehdit edilmişsiniz, göz dağı bu, düşmanız falan var mı demişti..

bunun büyü olduğunu nasıl anladınız? aynı şekilde hırsızlık olması ikimize de çok garip geldi, ürktüm :18:

Anlayamadık, annem hastalanmaya başladı lavobo önünde sürekli de mutfak lavobosunda, çay kaşığıyla ocağın demirine çın çın diye vurulan sesler duyuyormuş önce, sonrada bacadan sesler geliyormuş ve fenalaşıyormuş biz küçüğüz iki kız, bir kolunun altına beni diğer koluna kardeşimi kendini komşuya zor atıyormuş, babamın ailesi deli yaftasını yapıştırmıştı anneme hemen, bir de annem bana hamileyken annemin arkasında kafasının üzerinden bir şey geçirdiğini görmüş, ama ne yapıyorsun diye sormamış. Hatta babama; annen bugün böyle yaptı, herhalde batıl şeylerle erkek mi, kız mı diye yaptığını düşünmüş, doktorlara gidiyor bir şey yok, en son çare bir hoca gitmişler.

Adam da, evinize giren hırsız değil huysuz, sana korku vermek için girmiş, yabancı değil demiş. Annem erimiş bitmiş tabii, 30 küsür yaşında 2 çocukla 45 kiloya düşmüş, yastık kılıfını mezara gömmüşler demiş..

Annem bunu yapan inşallah felç olsun gibi bir şey demiş, 2 seneye kalmadı babaannem felç oldu ve 18 sene felçli yaşadı. Annem sonradan böyle dediği için kendini vicdanen biraz rahatsız hissetti tabi, acaba benim ettiğim beddua yüzünden mi dye?

Zor şeyler, dillendirmekte istemiyorum çok fazla..
Ben Kuran da geçen her şeye inanırım, tuttuğu söylendiği gibi büyük günahının olduğuna da.. :50:

Son düzenleme:
olabilir tabiki ... bir hocaya sorun yada o çıkan şeyleri srke döküp atın yakın ne bilim yok edin felak nas okuyun

Anlayamadık, annem hastalanmaya başladı lavobo önünde sürekli de mutfak lavobosunda, biz küçüğüz iki kız, bir kolunun altına beni diğer koluna kardeşimi kendini komşuya zor atıyormuş, babamın ailesi deli yaftasını yapıştırmıştı anneme hemen, bir de annem bana hamileyken annemin arkasında kafasının üzerinden bir şey geçirdiğini görmüş, ama ne yapıyorsun diye sormamış. Hatta babama; annen bugün böyle yaptı, herhalde batıl şeylerle erkek mi, kız mı diye yaptığını düşünmüş, doktorlara gidiyor bir şey yok, en son çare bir hoca gitmişler.

Adam da, evinize giren hırsız değil huysuz, sana korku vermek için girmiş, yabancı değil demiş. Annem erimiş bitmiş tabii, 30 küsür yaşında 2 çocukla 45 kiloya düşmüş, yastık kılıfını mezara gömmüşler demiş..

Annem bunu yapan inşallah felç olsun gibi bir şey demiş, 2 seneye kalmadı babaannem felç oldu ve 18 sene felçli yaşadı. Annem sonradan böyle dediği için kendini vicdanen biraz rahatsız hissetti tabi, acaba benim ettiğim beddua yüzünden mi dye?

Ben Kuran da geçen her şeye inanırım, tuttuğu söylendiği gibi büyük günahının olduğuna da.. :50:

Tüylerim diken diken oldu, çok etkielniyorum ve ürküyorum ben böyle şeylerden :18:
Şu hürremin dizisinde bile etkeilendim yani o derece..
Günaha girmek istemiyorum ama hakeden hakettğini bulmuş işte
.
Büyüyü çözebilmişler değil mi :50:

Belli ki evinize rahat girip çıkan birileri sizinle uğraşıyor.
İlla düşman olmak zorunda değl, size iyi niyet besleyip ailenizin dirliğini kıskanıyor da olabilir.
En yakınınızdan gelebilir bazen böyle kötülükler, insan konduramaz, ama oluyor işte.

Bence bir hocaya danışın, kendinizde evinizde okuyun, Allah'tan hayırlısını dileyin.
Başka yapacak pek birşey yok...

Altını çizerek belirtmek isterim ki, büyü büyük bir günahtır.
Ne bu dünyada ne de ahirette huzur vermez insana.
Allah yapana da, yaptırana da fırsat vermesin bir daha inşallah...
Hepimizi bu zihniyetteki insanlardan korusun...

Tüylerim diken diken oldu, çok etkielniyorum ve ürküyorum ben böyle şeylerden :18:
Şu hürremin dizisinde bile etkeilendim yani o derece..
Günaha girmek istemiyorum ama hakeden hakettğini bulmuş işte
.
Büyüyü çözebilmişler değil mi :50:

Hiç bilmiyorum, ama bir hafıza sürekli kuranlar okuttuk bir dönem, annemden banyo ettikten sonra namaz kılıp suyunu kuşluk vakti basılmayan bir yere dökmesini istemişti. Onu yapacakken de bir ton aksilik, araba çalışmamış, suyun birazı dökülmüş, annem tam keser vurup biraz toprağı biraz eşecekken keserin başı çıkmış ama hepsini yaptılar inşallah artık bir şey yoktur. Bizim de evimizden kavga eksik olmazdı.
Hatta annem hastalandığından anaannem de kalmaya başlamış ve annemin dayısının kızı babaannemi görmüş, annem için demiş ki; o çocuklara dua etsin, yoksa çoktan ayırmıştım ben onları!

Ki babam bir evlilik daha yapmış, eşi askerdeyken kaçıp gitmiş, neden gittiğini anlamamak zor olmasa gerek.. :ssz:

Son düzenleme:
Anlayamadık, annem hastalanmaya başladı lavobo önünde sürekli de mutfak lavobosunda, çay kaşığıyla ocağın demirine çın çın diye vurulan sesler duyuyormuş önce, sonrada bacadan sesler geliyormuş ve fenalaşıyormuş biz küçüğüz iki kız, bir kolunun altına beni diğer koluna kardeşimi kendini komşuya zor atıyormuş, babamın ailesi deli yaftasını yapıştırmıştı anneme hemen, bir de annem bana hamileyken annemin arkasında kafasının üzerinden bir şey geçirdiğini görmüş, ama ne yapıyorsun diye sormamış. Hatta babama; annen bugün böyle yaptı, herhalde batıl şeylerle erkek mi, kız mı diye yaptığını düşünmüş, doktorlara gidiyor bir şey yok, en son çare bir hoca gitmişler.

pes yani!

k.valideye bak sen,bu ne kin ne hırsmış ki torunlarının annesine büyü yaptırmış..

öbür dünyada öder bunun bedelini.

Back
X