- 13 Ocak 2019
- 22
- 9
- 33
-
- Konu Sahibi disi_kartal1420
Burada bu tarz konular açılmıyor.merhaba arkadaşlar. eski kayınvalidem sürekli hocalara gidiyor ve çocuğumu benden büyüyle aldı. çocuğumla aramı açtı beni unutturmak istiyor. bana göstermiyor. zaten evliliğimide büyülerle o bozdu. lütfen dolandırılmak istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz güvenilir gerçek bir hoca varmı?
kaynanam bana ve çocuğuma yaptı. bizi birbirimizden ayırdıHoca niye gaynana na büyü yapmirki ne işlerle uğraşan var yarabbim ya Allah ıslah etsin ne diyim.
dsadadda bence tanıdığım en işini layıkıyla yapan hoca mune hoca direk ona gitsin
dua et kuzum , böyle şeylerde tek kurtuluş duakaynanam bana ve çocuğuma yaptı. bizi birbirimizden ayırdı((
Hahaha bakalım mune kesin yardımcı olurdsadadda bence tanıdığım en işini layıkıyla yapan hoca mune hoca direk ona gitsin
keşke sizin kadar esprik olabilsem. ben bir umut için yazdım sadece. teşekkür ederim sizeHahaha bakalım mune kesin yardımcı olur
Rabbim yardımcınız olsun bol bol dua edin çözecek olan Allah mübarek aylardayizkaynanam bana ve çocuğuma yaptı. bizi birbirimizden ayırdı((
Hoca büyü vs değil iyi bir psikolog lazım size.merhaba arkadaşlar. eski kayınvalidem sürekli hocalara gidiyor ve çocuğumu benden büyüyle aldı. çocuğumla aramı açtı beni unutturmak istiyor. bana göstermiyor. zaten evliliğimide büyülerle o bozdu. lütfen dolandırılmak istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz güvenilir gerçek bir hoca varmı?