- 3 Nisan 2014
- 35.981
- 146.439
- Konu Sahibi disi_kartal1420
hakim çocuğu kime verdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanların dertleriyle dalga geçmemenizi tavsiye ederim komik bi durum yok başına gelen bilir bunu denize düşende yılana sarılır
Dumbledore yok artıkGandalf ve Albus Dumbledore var. Sayılır mı? Ben olsam sayardım çünkü.
Ya böyle şeyleri bırakıp, yasal haklarınızın peşine düşseniz.
Belki Ak Dumbledore olarak geri gelir bir gün.Dumbledore yok artık
RIP.
Karadelik büyüsü yapsak, bizde Karadelik fotoğrafı çekme seviyesine gelir miyiz acaba 5 gram kuyruklu yıldız tozu, 2 dakika güneş ışığı, uluslararası uzay istasyonundan bir parça falanMillet kara deliğin fotoğrafını çekiyo biz hala büyüye inanıyoruz. Ooof of.
Bazen yaşananlar karşısında kendi payina dusen sorumluluğu almayı , kendi hatalarını görmeyi reddeder zihin...bu da böyle birşey işteMillet kara deliğin fotoğrafını çekiyo biz hala büyüye inanıyoruz. Ooof of.
Var banada yapılmış şimdi bozulması için sagolsun hoca bir sürü işlem yaptı üstünede bana ve eşime yapanlara çeviriyor büyüyü yalnız hoca degil papazmerhaba arkadaşlar. eski kayınvalidem sürekli hocalara gidiyor ve çocuğumu benden büyüyle aldı. çocuğumla aramı açtı beni unutturmak istiyor. bana göstermiyor. zaten evliliğimide büyülerle o bozdu. lütfen dolandırılmak istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz güvenilir gerçek bir hoca varmı?
Papaz bozdu mu?Var banada yapılmış şimdi bozulması için sagolsun hoca bir sürü işlem yaptı üstünede bana ve eşime yapanlara çeviriyor büyüyü yalnız hoca degil papaz