- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- Konu Sahibi disi_kartal1420
O cocuk sizin. Siz vermediginiz surece nasil aldi? Oncelikle kendinize bir avukat bulun. Hukuki yollardan cocugunuzu alin. Sonra da cocugu bir pedagoga goturun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar için büyüye gerek yokki azıcık kötülük potansiyeli olan herkes yapabilir . Dava edin.merhaba arkadaşlar. eski kayınvalidem sürekli hocalara gidiyor ve çocuğumu benden büyüyle aldı. çocuğumla aramı açtı beni unutturmak istiyor. bana göstermiyor. zaten evliliğimide büyülerle o bozdu. lütfen dolandırılmak istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz güvenilir gerçek bir hoca varmı?
Kac yasindaki cocugunuzkaynanam bana ve çocuğuma yaptı. bizi birbirimizden ayırdı((
Bozdu çok şükürPapaz bozdu mu?
helal ossun millette ne papazlar varVar banada yapılmış şimdi bozulması için sagolsun hoca bir sürü işlem yaptı üstünede bana ve eşime yapanlara çeviriyor büyüyü yalnız hoca degil papaz
Buraya da papaz reklamı yapmaya geldin herhalde?Var banada yapılmış şimdi bozulması için sagolsun hoca bir sürü işlem yaptı üstünede bana ve eşime yapanlara çeviriyor büyüyü yalnız hoca degil papaz
İlk açıldığında kapatılmış ve üyeye de işlem yapılmış ama güncellemeler sonrası kendiliğinden aktif olmuş konu.Hayır bu konu neden kapanmadı? Konu sahibi ceza aldı mı? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?