- 27 Haziran 2010
- 6.572
- 13.218
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Hic kimse evladimin benim sagligimdan önemli değil benim gözümde. eşimle konuşur katılamayacağımızı söylemesini isterim. Bu zamanda bu ise kalkışan kusura bakmayacak vallaeşimin abisi evlenecek. ocak şubat gibi evde isteme ve nişanı beraber yapma, yaza da evlenme planları var. Aslinda nisani gecen yil yapacaklardi ama pandemiden dolayi ertelediler. Sanirim daha fazla ertelemek istemiyorlar. Kizin evi kucukmus, sadece her iki tarafin anne baba ve kardesleri, esleri gelse bile 20 kisi kadar ediyor. Ben pandeminin zirve yaptigi bu kis asla boyle kalabalik bir ev ortaminda bulunmak istemiyorum. Pandeminin basindan beri cok dikkat ediyoruz yazin tatile dahi gitmedik. Iki blok otedeki anneanneme bile gitmiyorum bir sey tasiriz diye. Aslinda kvalidem de benim gibi endiseli. Kayinbiraderime de yazin istesek vs diye citlatmis ama ille de kisin isteme yazin nikah istiyorlar. Zaten beyaz esyalari vs coktan alindi odemeleri bile bitecek. Biz gitmeyelim nisana desem cikintilik yapmis gibi olacagim. Kucuk cocugum var ztn onu goturmem ama ya biz bir sey sey kaparsak diye geriliyorum. Bugun yarin gun belirlenecek nisan icin ve ciddi olarak bu durum kabusum oldu. Arkadasim.veya baska bi akrabam olsa kararim net olurdu ama esimin abisi bu. Benden baska gitmeyen de olmaz. Cikamadim isin icinden. Siz bu tur yakin davetleri vs nasil savusturmayi dusunuyorsunuz bu surecte?
bu pandemi de evde nısan isteme nıye kız kacıyormu hele durun ne olup bıtecek 222 kısı öldu Kovıt19 dan dolayı sizce butur davetler normalmıeşimin abisi evlenecek. ocak şubat gibi evde isteme ve nişanı beraber yapma, yaza da evlenme planları var. Aslinda nisani gecen yil yapacaklardi ama pandemiden dolayi ertelediler. Sanirim daha fazla ertelemek istemiyorlar. Kizin evi kucukmus, sadece her iki tarafin anne baba ve kardesleri, esleri gelse bile 20 kisi kadar ediyor. Ben pandeminin zirve yaptigi bu kis asla boyle kalabalik bir ev ortaminda bulunmak istemiyorum. Pandeminin basindan beri cok dikkat ediyoruz yazin tatile dahi gitmedik. Iki blok otedeki anneanneme bile gitmiyorum bir sey tasiriz diye. Aslinda kvalidem de benim gibi endiseli. Kayinbiraderime de yazin istesek vs diye citlatmis ama ille de kisin isteme yazin nikah istiyorlar. Zaten beyaz esyalari vs coktan alindi odemeleri bile bitecek. Biz gitmeyelim nisana desem cikintilik yapmis gibi olacagim. Kucuk cocugum var ztn onu goturmem ama ya biz bir sey sey kaparsak diye geriliyorum. Bugun yarin gun belirlenecek nisan icin ve ciddi olarak bu durum kabusum oldu. Arkadasim.veya baska bi akrabam olsa kararim net olurdu ama esimin abisi bu. Benden baska gitmeyen de olmaz. Cikamadim isin icinden. Siz bu tur yakin davetleri vs nasil savusturmayi dusunuyorsunuz bu surecte?
Temaslı olarak karantinaya alınmış yalanı uydurun kimse ısrar da edemez küsemez de. Canlı yayınla katılırsınız ahh keşke bizde olabilseydik orda diye iç geçirirsiniz falaneşimin abisi evlenecek. ocak şubat gibi evde isteme ve nişanı beraber yapma, yaza da evlenme planları var. Aslinda nisani gecen yil yapacaklardi ama pandemiden dolayi ertelediler. Sanirim daha fazla ertelemek istemiyorlar. Kizin evi kucukmus, sadece her iki tarafin anne baba ve kardesleri, esleri gelse bile 20 kisi kadar ediyor. Ben pandeminin zirve yaptigi bu kis asla boyle kalabalik bir ev ortaminda bulunmak istemiyorum. Pandeminin basindan beri cok dikkat ediyoruz yazin tatile dahi gitmedik. Iki blok otedeki anneanneme bile gitmiyorum bir sey tasiriz diye. Aslinda kvalidem de benim gibi endiseli. Kayinbiraderime de yazin istesek vs diye citlatmis ama ille de kisin isteme yazin nikah istiyorlar. Zaten beyaz esyalari vs coktan alindi odemeleri bile bitecek. Biz gitmeyelim nisana desem cikintilik yapmis gibi olacagim. Kucuk cocugum var ztn onu goturmem ama ya biz bir sey sey kaparsak diye geriliyorum. Bugun yarin gun belirlenecek nisan icin ve ciddi olarak bu durum kabusum oldu. Arkadasim.veya baska bi akrabam olsa kararim net olurdu ama esimin abisi bu. Benden baska gitmeyen de olmaz. Cikamadim isin icinden. Siz bu tur yakin davetleri vs nasil savusturmayi dusunuyorsunuz bu surecte?
Biz eşimle çöpleri bile atmadık siparişler geldiğinde bile kapıyı açmadık kapı önüne bıraktırdık demek ki biz çok salağız 15 20 gün kadar balkon hariç dışarıyı görmedikKimse olmadı. Ve bunu bir meziyetmiş gibi ballandırarak anlattılar. olsaydı belki akıllanırlardı diyorum ama ..
Düğünde eşi o sırada korona olan bir kadın da vardı. Muhtemelen ev karantinasını delip düğüne gelmişti. ve kadını bu durumu bile bile çağırdılar düğüne
Yasaklar daha kalkmadan gun koymanın salakça bir fikir olduğunun farkında değiller 5 kişiden fazla bir evde toplanma olduğunda ihpar edebiliyorsun sizin yerinizde olsam ihpar ederdim ogun geldiğinde gitmezdim ceza yesinlereşimin abisi evlenecek. ocak şubat gibi evde isteme ve nişanı beraber yapma, yaza da evlenme planları var. Aslinda nisani gecen yil yapacaklardi ama pandemiden dolayi ertelediler. Sanirim daha fazla ertelemek istemiyorlar. Kizin evi kucukmus, sadece her iki tarafin anne baba ve kardesleri, esleri gelse bile 20 kisi kadar ediyor. Ben pandeminin zirve yaptigi bu kis asla boyle kalabalik bir ev ortaminda bulunmak istemiyorum. Pandeminin basindan beri cok dikkat ediyoruz yazin tatile dahi gitmedik. Iki blok otedeki anneanneme bile gitmiyorum bir sey tasiriz diye. Aslinda kvalidem de benim gibi endiseli. Kayinbiraderime de yazin istesek vs diye citlatmis ama ille de kisin isteme yazin nikah istiyorlar. Zaten beyaz esyalari vs coktan alindi odemeleri bile bitecek. Biz gitmeyelim nisana desem cikintilik yapmis gibi olacagim. Kucuk cocugum var ztn onu goturmem ama ya biz bir sey sey kaparsak diye geriliyorum. Bugun yarin gun belirlenecek nisan icin ve ciddi olarak bu durum kabusum oldu. Arkadasim.veya baska bi akrabam olsa kararim net olurdu ama esimin abisi bu. Benden baska gitmeyen de olmaz. Cikamadim isin icinden. Siz bu tur yakin davetleri vs nasil savusturmayi dusunuyorsunuz bu surecte?
Bazıları hak ediyor zor duruma düşmeyi ama genelde kötüye bir şey olmuyor ..Biz eşimle çöpleri bile atmadık siparişler geldiğinde bile kapıyı açmadık kapı önüne bıraktırdık demek ki biz çok salağız 15 20 gün kadar balkon hariç dışarıyı görmedik
Isteme isin formalitesi. Yaslar kucuk olmadigi icin kendi kararlarini almislar, kizin verilmeme durumu yokGidip direkt nikah kıysınlar kendileri ve 2 şahit cok mu zor aman ne gerekli illa akşam sevisecekler diye halay çekilmeli göbek atılmalı değil mi?
tertemiz gidip şak diye nikah kıyıp evlerine geçseler ne güzel olurdu. Eşyaları bile ödendi diyorsunuz daha isteme olmadan eşya alan da ilk kez görüyorum görmemişin kocası olmuş.
En temizi bu da,kvalidem ogluma bakiyor. O da gelmez simdiBizde corona şüphesi var, 14 gün karantinadayız deyin.
O zaman siz isteseniz de kimse gelin demez.
Aynen yani arasi yakin olsa ne olur ben de soyledim kvalideme. Oyle istiyorlar fazla da bsy denmiyor deyip duruyor. Abiden tirsiyor hepsi.Mayısta nişan yazın düğün olmuyor muymuş?
Mağarada mı yaşıyor bu insanlar, koronadan her gün 200 den fazla insan ölüyor, okullar kapalı, haberleri yok mu?