Buyrun nişana

Eşinizin abisiyle konuşun pandemiden dolayı kalabalık olmayalım bari biz feragat edelim gelmeyelim deyin. Çok isteyip sırf bu sebepten gitmek istemediğinizi hissettirin ki ayıp olmasın.
Kız tarafının zaten evi küçükmüş 2 kişi eksilse sorun yapacaklarını sanmıyorum.

Hic kimse evladimin benim sagligimdan önemli değil benim gözümde. eşimle konuşur katılamayacağımızı söylemesini isterim. Bu zamanda bu ise kalkışan kusura bakmayacak valla
Insanlar kafayı yemiş ya hastanelerde yer yok virüs deli gibi yayılmış millet hala kız isteme nisan peşinde
Zaten yeni bir uygulama varmış alo komşumun misafiri var ihbar hattı diye direkt oraya şikayet edin

bu pandemi de evde nısan isteme nıye kız kacıyormu hele durun ne olup bıtecek 222 kısı öldu Kovıt19 dan dolayı sizce butur davetler normalmı

Temaslı olarak karantinaya alınmış yalanı uydurun kimse ısrar da edemez küsemez de. Canlı yayınla katılırsınız ahh keşke bizde olabilseydik orda diye iç geçirirsiniz falan

Biz eşimle çöpleri bile atmadık siparişler geldiğinde bile kapıyı açmadık kapı önüne bıraktırdık demek ki biz çok salağız 15 20 gün kadar balkon hariç dışarıyı görmedik

Önce güzellikle söyleyin esinize.Ağız birliği edin.Net olun.gitmiyoruz nokta.Eğer kocaniz gidelim derse ben gitmiyorum seni de yollamiyorum.Polise ihbar ederim sizi deyin.Devlet büyüklerimizin kesin emri var.Kalabalık toplantılar yasak.yerler cezayı otururlar.

Yasaklar daha kalkmadan gun koymanın salakça bir fikir olduğunun farkında değiller 5 kişiden fazla bir evde toplanma olduğunda ihpar edebiliyorsun sizin yerinizde olsam ihpar ederdim ogun geldiğinde gitmezdim ceza yesinler

Biz eşimle çöpleri bile atmadık siparişler geldiğinde bile kapıyı açmadık kapı önüne bıraktırdık demek ki biz çok salağız 15 20 gün kadar balkon hariç dışarıyı görmedik
Bazıları hak ediyor zor duruma düşmeyi ama genelde kötüye bir şey olmuyor ..
sadece kendilerine zarar verse sorun yok bence ama böyle organizasyon düzenleyip insanları gelmek zorunda bırakanlardan tiksiniyorum gerçekten. Çünkü eşime mesela kardeşinin düğününe gelmezsen seni defterden sileriz dediler anne babası.

Gidip direkt nikah kıysınlar kendileri ve 2 şahit cok mu zor aman ne gerekli illa akşam sevisecekler diye halay çekilmeli göbek atılmalı değil mi?

tertemiz gidip şak diye nikah kıyıp evlerine geçseler ne güzel olurdu. Eşyaları bile ödendi diyorsunuz daha isteme olmadan eşya alan da ilk kez görüyorum görmemişin kocası olmuş.

Ya bence arayıp detaylıca anlatın korkuyoruz riskli ortam vs. Hediyenizi altınınızı gönderin. Yani bunu anlamıyorlarsa kendi sorunları. Napalım.

gitmeyin tabi ki, sizden bilsinler bisi olmaz.

hayir bir de sikayet edilip de ceza yerlerse ailenin en akillisi oldugunuz tescillenmis olur fena mi

Isteme isin formalitesi. Yaslar kucuk olmadigi icin kendi kararlarini almislar, kizin verilmeme durumu yok dugun degil nikah olacak zaten ama su nisan bi aradan cikamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…